Naravni deodorant kokosovega masla, žajblja in aktiviranega kokosovega oglja (70ml)

11,50 

Naravni deodorant z izjemnimi antiseptičnimi lastnostmi. Vašo svežino skozi dan ohranja na naraven način in ne pušča madežev.

Product Details
Naravni deodorant kokosovega masla, žajblja in aktiviranega kokosovega oglja (70ml)
Specifications of Naravni deodorant kokosovega masla, žajblja in aktiviranega kokosovega oglja (70ml)

Naravni deodorant z izjemnimi antiseptičnimi lastnostmi. Vašo svežino skozi dan ohranja na naraven način in ne pušča madežev.

About Naravni deodorant kokosovega masla, žajblja in aktiviranega kokosovega oglja (70ml)

AKTIVIRANO OGLJE – NARAVNA ZAŠČITA PRED NEPRIJETNIMI VONJAVAMI

Deodorant z aktiviranim ogljem, pridobljenim iz kokosovih lupin, je naravna alternativa za zaščito pred neprijetnimi vonjavami in ne vsebuje nobenih umetnih sestavin, ki bi lahko poškodovale še tako občutljivo kožo. Ne pušča madežev na oblačilih, tako da lahko brez skrbi oblečete svojo najljubšo majico.

Kaj sploh je aktivirano oglje?

Aktivirano oglje je na videz podobno navadnemu oglju, vendar se med seboj močno razlikujeta. Naše oglje je pridobljeno s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah (1.700°C in več) v posebni komori, kjer se materialu postopoma dodaja para in odvzema kisik. V tem procesu se kokosove lupine spremenijo v izredno fin prah, ki je sestavljen iz neverjetno majcenih delcev. Takšen prah ima izjemen mikroporozen učinek absorbcije, saj nase zelo učinkovito veže vse nečistoče, hkrati pa deluje antibakterijsko in tako preprečuje razvoj neprijetnih vonjav.

Uporaba

Deodorant z aktiviranim ogljem z roko nanesite na čisto kožo. Deodorant je izredno nežen in zato primeren tudi za uporabo po britju in/ali depilaciji, saj ne draži kože. Kanček žajblja poskrbi za prijeten vonj in dodatno antibakterijsko zaščito, saj deluje antiseptično. INCI Sestavine: COCOS NUCIFERA OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, AQUA, HYDROGENATED RAPESEED OIL, GLYCERIN, TRIETHYL CITRATE, CHARCOAL POWDER, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM CAPROYL/LAUROYL LACTYLATE, SALVIA LAVANDULAEFOLIA LEAF OIL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL