Črno milo z aktiviranim ogljem

Črno milo z ogljem kokosovih lupin in kokosovim oljem (100g)

10,90 

Je nežno, a učinkovito. Odlično deluje tako pri čiščenju normalne kot tudi mastne kože. Je pravi hit za kožo nagnjeno k nečistočam, ogrcem in aknam. Milo ne vpliva na naravni PH kože. Kožo neguje, globinsko očisti pore, nase veže nečistoče in strupe, obenem pa deluje kot nežen piling. Primeren je za ženske in moške ter za odrasle in otroke.
OPOZORILO: Uporaba lahko povzroči prekomerno potrebo po božanju svoje kože.

Deli naprej:
SESTAVINE
Oljčno olje, kokosovo olje, palmino olje, karitejevo maslo, sončnično olje, aktivno oglje
PARFUMSKA OLJA: antična vrtnica, vanilija, jasmin, eterično olje, sandalovina

UPORABA
Priporočamo dnevno uporabo pri prhanju ali kopanju. Še posebej primerno in učinkovito deluje pri mastni in normalni koži in dosega izjemne rezultate pri aknah in ogrcih.

Alja in črno milo

Aktivirano oglje je oglje pridobljeno s posebnimi tehnikami aktivacije, ki povzročijo veliko prožnost v strukturi. Tako pripravljeno oglje veže oziroma adsorbira velike količine snovi, kar je tudi bistvo njegove uporabe. Farmacevtska podjetja nas oblegajo s številnimi zdravili, ki imajo za nas navadne smrtnike strokovna imena, zanje pa je treba odšteti pravo malo bogastvo. Oglje je v primerjavi z ostalimi zelo poceni, poleg tega pa je danes tudi revolucionarno, neverjetno, nepogrešljivo, čudežno in zdravilno sredstvo. Lahko rečemo, da na Zemlji ni bolj učinkovite snovi. Je popolnoma antiseptično. Učinkovito je v odstranjevanju neprijetnih telesnih vonjav, uporabljamo ga za ublažitev bolečin in srbečice pri pikih žuželk, za preprečevanje aken in še bi lahko naštevali.

Proizvajalec:
Karbonoir d. o. o.
Ulica ob hrastih 11
1291 Škofljica

Bi želel/a pomagati ostalim tako, da poveš svoje mnenje o temu izdelku?


Gost
Alja
4. januar, 2018

Diši za popizdit!