Ročno Izdelano Črno Milo Z Aktiviranim Ogljem

Priljubljeno črno milo, ki je obnorelo Slovenijo in postalo prava spletna senzacija v boju proti mozoljem, aknam in dermatitisu!

Kaj je kn črno milo?

Skrivnost črnega mila Karbonoir je pravo razmerje sestavin, ki nežno očistijo in vlažijo kožo ter absorbirajo nečistoče in neprijetne vonjave.

Sestavine so uporabljene namensko za najboljše doseganje rezultatov. 

Karbonoir črno milo vsebuje hladno stiskano bio certificirano kokosovo in olivno olje, aktivirano oglje in karitejevo maslo. Prav zaradi skrbno izbranih naravnih sestavin je primerno tudi za občutljivo kožo otrok in dojenčkov, starih že od 3 mesecev dalje.

Komu lahko pomaga?

Dermatitis, akne, mozolji, ogrci, izpuščaji, kožne nepravilnosti, odstranjevanje ličil, suho lasišče, prhljaj, izpuščaji, srbečica, luskavica, kožna plesen, intimna nega, britje, nega telesa…

Po izkušnjah naših strank je Kn črno milo neverjetno sredstvo v boju proti mozoljem in aknam, odlično se obnese tudi pri dermatitisu!

Tudi sami imamo bližnje, ki trpijo za atopijskim dermatitisom, aknami in drugimi problemi s kožo. Spremljali smo njihovo trpljenje in vemo, kako lahko to vpliva na počutje in samozavest. Prav to je navdih in razlog za razvoj Karbonoir črnega mila.

Nešteto sporočil priča o temu, kako je Karbonoir milo že tisočim spremenilo življenje:

Mnenje zadovoljne stranke

Filipova risba izkušnje s Kn črnim milom in dermatitisom

Še več komentarjev strank:

Kaj vsebuje in kako je narejeno?

Milo se izdeluje po hladnem postopku, ki se uporablja za najkvalitetnejša naravna mila. Ker se olje in masla pri tem procesu ne pregrevajo, se v izdelku obdržijo tudi vse koristne negovalne in hranilne lastnosti naravnih sestavin.

Aktivno oglje

AKTIVIRANO OGLJE

Očisti vse nečistoče in odmrlo kožo

Kokosovo olje

KOKOSOVO OLJE

Ima izredno čistilno in vlažilno moč ter ustvarja mehurčkasto peno

Olivno olje

OLIVNO OLJE

Primerno je za občutljivo kožo, ima dolgo obstojnost ter ugodno deluje na suho in hrapavo kožo

KARITEJEVO MASLO

Skrbi za regeneracijo kože in jo naravno zaščiti

Kako deluje kn črno milo?

Čiščenje kože

1. ČIŠČENJE KOŽE

Karbonoir črno milo vsebuje aktivirano oglje, ki nase veže nečistoče in deluje antibakterijsko (predvsem učinkovito proti aknam in izbruhih atopijskega dermatitisa). Tako bo aktivirano oglje v milu vašo kožo temeljito očistilo. S pomočjo mikrodelcev oglja pa bo poskrbelo za nežen piling in odstranilo odmrlo kožo (tako milo poskrbi za tiste, ki se spopadajo z luskavo in suho kožo). Tudi kokosovo maslo poskrbi za čiščenje kože, saj pomaga ustvariti peno.

Karbonoir milo nega kože

2. NEGA KOŽE

Olivno olje v milu poskrbi za globinsko navlaženo in mehko kožo. Vsebuje pa tudi antioksidante, ki poskrbijo za zaščito kože pred negativnimi vplivi iz okolja in tako pripomore k preprečitvi nastanka gub. Kokosovo olje ustvari sloj, ki zadrži vlago v koži in tako preprečuje izsuševanje. Karitejevo maslo v milu zaradi svojih protivnetnih lastnosti preprečuje nastanek novih aken in izbruhe atopijskega dermatitisa.

Regeneracija kože

3. SPODBUJANJE K OBNAVLJANJU KOŽE

Karitejevo maslo ima veliko vsebnost olja in maščobnih kislin, kar pripomore k regeneraciji kožnih celic.
Prav tako vsebuje vitamina A in E, ki skupaj z maščobnimi kislinami pomagata pri zdravljenju suhe in vnete kože.

Čiščenje kože

1. ČIŠČENJE KOŽE

Karbonoir milo vsebuje aktivirano oglje, ki nase veže nečistoče, deluje antibakterijsko in poskrbi za nežen piling. Kokosovo maslo prav tako poskrbi za čiščenje kože, saj pomaga ustvariti peno.

Nega kože

2. NEGA KOŽE

Olivno olje v milu poskrbi za globinsko navlaženo in mehko kožo. Kokosovo olje zadrži vlago v koži in tako preprečuje izsuševanje. Karitejevo maslo pa zaradi svojih protivnetnih lastnosti preprečuje nastanek novih aken in izbruhe atopijskega dermatitisa.

Regeneracija kože

3. SPODBUJANJE K OBNAVLJANJU KOŽE

Karitejevo maslo vsebuje maščobne kisline ter vitamina A in E. Skupaj pomagajo pri regeneraciji in zdravljenju suhe in vnete kože.

Kje ga lahko naročim in kdaj ga bom prejel(a)?

Aktivirano oglje Karbonoir lahko naročite tu in zdaj, prejeli pa ga boste že naslednji dan!

P.S.: Če naročite zdaj, vam ga dostavimo že jutri
P.P.S.: 60-dnevna garancija: če z milom ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar
uporabi #karbonoir