"ZARADI AKEN SEM ZAMUDILA NAJLEPŠA LETA ŽIVLJENJA"

Opomba ekipe: Delimo zgodbo naše zveste stranke Petre, ki nas je skoraj spravila v jok. Če se tudi ti boriš z aknami, mozolji, ogrci, si jo preberi!

Pogled
mozolji, akne = bolezen

Ljudje temu pravijo mozolji, akne, bla bla bla… Jaz temu pravim ‘bolezen‘. Bolezen, ki mi ni uničila le kože, temveč mojo samozavest, mojo srečo, mojo mladost, ukradla mi je nešteto trenutkov v najlepših letih mojega življenja.

Čeprav sem se je končno znebila, se mi včasih zdi, da sem bila že prepozna, saj so posledice na moji samozavesti ostale.

Se vam zdi, da pretiravam, kajne? 🙂 Poskusite si predstavljati… Vsakič, ko greš ven med ljudi, čutiš sto neprijetnih občutkov – sram, ker te gledajo, gnus, sovraštvo sam do sebe…

Najhuje je, ko želiš z nekom biti intimen. Ne sprostiš se, ne uživaš… Samo o svoji bolezni razmišljaš. To te zaznamuje. Občutek živeti s tako kožo je grozen.

200 € ZA KREMCO?

Vse se je končalo kmalu po mojem 28. rojstnem dnevu.

Koliko denarja sem v vsem tem času zagonila za zdravila, kreme, tablete, pene, serume… raje niti ne razmišljaš, ker mi postane kar slabo.

Pred leti sem iz tujine naročila neko (baje čudežno) homeopatsko kremo… stanje moje kože se ni spremenilo – sem pa bila lažja za slabih 200€.

Sama si je kriva, kdo pa da 200€ za malo kremico,” si misliš? Tisti, ki je tako zelo obupan, da bo poskusil prav vse. In veš kaj? Ni mi žal – ker če bi že prej izgubila upanje, ne bi vztrajala z uporabo črnega mila, katerega sem dobila za 28. rojstni dan…

HVALA ZA DARILO, TAŠČA

Torej ja, moj 28. rojstni dan… Brez dvoma prelomnica v mojem življenju. Fantova mama mi je namreč za darilo kupila spet neko milo.

Menda je že pomagalo ljudem z raznimi kožnimi težavami, aknami, dermatitisom, itd, mi je rekla. Ok – preizkusila valda bom, čeprav nisem imela nekih pričakovanj…

NARAVNO ČRNO MILO Z AKTIVIRANIM OGLJEM

NARAVNO ČRNO MILO Z AKTIVIRANIM OGLJEM

Šlo je za slovensko črno milo Karbonoir. Črno je zato, ker vsebuje aktivirano oglje iz kokosovih lupin. Ko sem to izvedela, sem dobila malo upanja… Ker aktiviranega oglja res še nisem poskusila.

Na njihovi strani sem prebrala, da oglje deluje kot nežen piling, mikrodelci oglja pa prodrejo globje in imajo lastnost, da nase vežejo razne nečistoče. Razna naravna olja in masla v milu pa kožo nahranijo in navlažita, pač poskrbijo za regeneracijo. 

Katja-Grudnik-4

“Težko je z besedami izraziti, kaj mi je to pomenilo. In težko je nekomu, ki ne živi s kožnimi težavami, razložiti kako je, ko lahko prvič po več letih brez skrbi oblečeš kopalke. Ko se lahko pogledaš v ogledalu, oblečeš karkoli… Ko se spet počutiš privlačna. To je neprecenljivo. Vse, kar sem si vsa leta želela.”

"KONČNO, KONČNO, KONČNO..."

V času, ko sem porabila prvo milo, je bila razlika prav ne-ver-jetnaaaa! 

Ne, akne niso izginile, niti približno ne… Ampak zdaj sem izgledala pač kot neka mozoljasta najstnica, in ne kot da sem zbolela za neko kugo iz 14. stoletja, ki mi razjeda celo telo… Jap, no joke, približno tako sta prej izgledala moj obraz in telo.

Fant in bližnji niso mogli verjeti. Ob naslednjem naročilu sem vzela kar paket s 6 mili, eden je gratis. Štiri sem podarila prijateljicam in mami, ki so tudi imele razne kožne težave, dva pa obdržala zase. Enega za umivanje telesa, enega za obraz.

Ko sem ju porabila, so se akne še bistveno bolj umirile. Iz tedna v teden nisem mogla verjet. Spomnim se, kako sem si v glavi govorila “končno končno končno…” vsakič, ko sem se pogledala v ogledalo. 

Mimogrede, nasvet: milo za obraz mi je zdržalo dlje kot milo za telo, zato sem ga razrezala na koščke in ga uporabljala še za telo 🙂 

Ko me je oče videl prvič po dobrem mesecu, je rekel, da me sploh ne prepozna več. Hecal se je, itak… ampak sem videla, da mu je šlo malo na jok. Ker je dobro vedel, kako sem vsa ta leta trpela.

Ekipa Karbonoir, saj vem, da sem vam že stokrat rekla, ampak… Hvala hvala hvala, 100x vam hvala. Le malček pretiravam, ko rečem, da ste mi rešili življenje.

Žal mi je, da niste obstajali že prej, ampak naučila sem se, da ne gledam več nazaj, samo še naprej. Zaradi vašega malodane čudežnega črnega mila se končno veselim prihajajočih dni. Še enkrat hvala. 🙂

– Petra

KOMENTAR EKIPE

Takšne izkušnje naših uporabnikov so razlog, da počnemo, kar počnemo, in nam dajajo zagon, da trdo delamo še naprej. Hvala, Petra!

Naše milo je pomagalo že ogromno uporabnikom s kožnimi težavami kot so dermatitis, luskavica, rdečica, itd.  Zaradi zgodbe smo se odločili, da poskusimo doseči čim več ljudi, ki se borijo z aknami, mozolji ter ogrci.

Preberi več izkušenj strank in si oglej fotografije rezultatov! >>

Odločili smo se tudi, da vam na vaše prvo Kn črno milo ponudimo 5% popust.

Ob naročilu uporabite kodo: AKNEPETRA .

P.S.: Če naročite zdaj, vam ga dostavimo že jutri!
P.P.S.: 30-dnevna garancija: če z milom ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar.
P.P.P.S.: Ob nakupu treh mil vam poštnino častimo mi 🙂
Kn crno milo
ŠE VEČ IZKUŠENJ UPORABNIKOV MILA
UPORABI #KARBONOIR

Pogosta vprašanja

Če vas po prvi uporabi koža peče, ne skrbite – je popolnoma normalno. Več smo zapisali v članku, ki so ga lahko preberete tukaj https://karbonoir.si/zakaj-me-pri-uporabi-crnega-mila-karbonoir-srbi-koza/

Ker je milo topno v vodi, je pomembno, da ga po uporabi postavimo na suho, kjer ne bo imelo stika z vodo. Najbolj primerne za to so posodice za milo, ki imajo luknjice ali reže, saj tako voda odteče in prepreči, da bi se milo topilo in prehitro porabljalo.

Pri nekaterih uporabnikih pride do izbruha novih mozoljev zaradi čistilne moči aktiviranega oglja, saj na površje privede vso umazanijo, ki se nahaja v koži. Zato je potrebno milo uporabljati naprej, saj bo kožo očistilo, aktivirano oglje bo mozoljčke izsušilo, kokosovo in olivno olje pa bo kožo nahranilo in pomirilo.

Po umivanju in spiranju je potrebno kožo primerno nahraniti, s tem pa ji povrnemo njeno elastičnost in energijo. Poskrbeti moramo, da je koža ves čas dovolj vlažna, in da vlage ne izgublja, saj lahko to privede do poškodovane kože, ki pa potrebuje še dodatno nego.

Priporočljiva je vsakodnevna uporaba vsaj 14 dni. Vsekakor je odvisno od vsakega posameznika, kako je dovzeten in odporen na določene sestavine.

Ker je milo narejeno iz naravnih sestavin in nima dodanih nobenih alkodolov in konzervansov, je primerno tudi za naše najmlajše. Milo je tako primerno za dojenčke stare od 3 mesecev naprej, pa vse do 90-letnikov.