Mozolji na obrazu: 5 deklet, ki so si povrnile samozavest

Mozolji na obrazu: 5 deklet, ki so si povrnile samozavest (SLIKE)

Ker se nam je nabralo že kar nekaj slik rezultatov našega Kn črnega mila v boju proti mozoljem na obrazu in telesu, smo se odločili, da nekaj teh srečnih zgodbic delimo tudi z vami. 🥰 

Draga dekleta, še kako vam privoščimo to zmago nad mozolji na obrazu in zelo smo ponosni, da smo vam lahko pomagali povrniti si samozavest, katero si zaslužite! 🙏 

Maja Šlibar (18 let)

“Po dobrem letu in pol neprestanega menjavanja in preizkušanja obrazne kozmetike so se mi naredili zelo boleči mozolji na obrazu. Nisem se upala dotakniti obraza, saj me je tako vse bolelo,” je zapisala Maja, ki se je dve leti spopadala z mozolji na obrazu.

Kot nam je povedala v intervjuju, je preizkusila razna čistilna sredstva in drage kreme iz lekarn, a ji nič ni pomagalo.

Prej Maja Šlibar mozolji na obrazu

Potem pa je na Facebooku in Instagramu zasledila reklamo za Kn črno milo. Pritegnilo jo je dejstvo, ker gre za naraven in slovenski produkt.

Da črno milo preizkusi še sama, pa so jo še posebej prepričali komentarji drugih zadovoljnih uporabnikov.

Bila sem navdušena, a še vseeno sem najprej oklevala z nakupom,” nam je povedala Maja. “Razmišljala sem: kaj če je vse skupaj zlagano?

Maja s Kn milom

A rekla sem si, če sem že toliko denarja zmetala stran za razne veliko dražje izdelke, sem si rekla, da dam priložnost tudi temu milu.

In sedaj lahko potrdim, da so bili vsi ti komentarji in slike resnične, saj milo resnično deluje.”

To je razvidno tudi iz slik, katere nam je poslala srečna Maja.

Prej potem mozolji na obrazu Maja Šlibar

Intervju z Majo Šlibar, ki se je mozoljev na obrazu skoraj povsem znebila po treh mesecih uporabe Kn črnega mila, si lahko preberete tu.

Janja (30 let)

Janja se je z mozolji na obrazu spopadala kar 6 let. Bilo je tako hudo, da jih ni mogla prekriti niti s pudrom. 

Tudi njo so prepričali številni komentarji zadovoljnih uporabnikov Kn črnega mila.

Toliko vsega sem že preizkusila, zakaj ne bi tudi to? Sploh ni drago in nimam česa izgubiti,” si je rekla in naročila Kn milo.

Kot kaže, se je odločila pravilno, saj je rezultate opazila že po enem mesecu uporabe.

“Sprva sem bila zelo skeptična, ker mi toliko stvari do sedaj ni pomagalo znebiti se mozoljev na obrazu – noben dermatolog, nobeni kozmetični izdelki, drage kreme… Zdaj pa sem nad tem milom navdušena! 🥰”

Prej-potem mozoljev na obrazu Janja

Intervju z Janjo, ki se je mozoljev na obrazu znebila že po enem mesecu uporabe Kn črnega mila, si lahko preberete tu

Anonimna uporabnica "M"

Da pa ne gre vedno vse brez zapletov, priča izkušnja uporabnice, ki bo ostala anonimna.

Vsake toliko časa namreč v inbox dobimo zaskrbljena sporočila uporabnikov, ki pravijo, da se jim je stanje z mozolji na obrazu po prvih uporabah mila še poslabšalo.

Tako je bilo tudi z M:

Ojla! Vaše milo sem kupila že trikrat. Prvič sem ga kupila z namenom, da se KONČNO rešim mozoljev na obrazu.”

Mozolji anonimne uporabnice

“Brala sem čudovite pohvale, a sem bila po nekaj dneh uporabe tako razočarana, da mi je šlo prav na jok! Koža na obrazu me je bolela, vse je bilo razboljeno, peklo za znoret, koža se je luščila in enostavno nisem zmogla več.”

M je kljub temu nadaljevala z uporabo mila na lasišču in po telesu

Milo sem potem uporabljala za tuširanje, na obraz pa sem rekla NIKOLI VEČ. Milo sem kasneje kupila še enkrat, saj sem ugotovila, da je z njegovo uporabo moje lasišče čisto dlje časa in se lasje ne zmastijo tako hitro.

M se je na srečo opogumila in še enkrat poskusila z uporabo mila na obrazu:

“Ko sem se tretjič odločila za nakup, pa sem rekla, da ponovimo vajo na obrazu...”

Mozolji pred uporabo mila

“Po nekaj dneh uporabe moja koža ni bila več razdražena, a se je še vedno luščila.

Ko je šla “stara” in poškodovana koža dokončno stran, pa so stvari začele izgledati vedno bolje.

Sedaj – po več tednih vztrajne uporabe, pa sem tako zadovoljna!

Nismo še na koncu, a je že zdaj 100% boljše kot je bilo.”

Ravno zato pri Karbonoir strankam vedno svetujemo, da z uporabo Kn črnega mila vztrajajo vsaj en mesec, tudi če se stanje z mozolji na obrazu na začetku poslabša!

Naše kože so zelo raznolike in različno reagirajo na menjavo produktov – posledično nekateri potrebujejo dlje časa, da se njihova koža privadi na nov izdelek in da opazijo prve rezultate!

Če se tudi ti spopadaš z mozolji na obrazu in boš kmalu začel z uporabo Kn črnega mila, je to nekaj, kar si velja zapomniti! 

Anonimna uporabnica "A"

anonimna-mozolji-na-obrazu

Anonimna uporabnica "L"

Prej potem mozolji na obrazu

No, zdaj se pa spodobi pokazati še fotografijo tistega, ki je kriv za vse te čudovite rezultate in povrnjene samozavesti 🥰

Tu je naš lepotec, borec proti mozoljem na obrazu in po telesu…

Kn črno milo

Larisa z milom za mozolje

Naroči si svojega danes in prejel(a) ga boš že v 1-2 dneh

P.S.: Ne skrbi! V malo verjetnem primeru, da z milom ne boš zadovoljen, ga lahko po 60 dneh (tudi, če si ga že skoraj čisto porabil) pošlješ nazaj in vrnili ti bomo denar. Zato dobesedno nimaš kaj za izgubiti, razen mozoljev na obrazu! 🙂 

Kakšne pa so izkušnje drugih s Kn milom in mozolji na obrazu?

Tvoji mozolji nimajo šans!

Črno milo Karbonoir

Uporabi #Karbonoir

DRUGI ČLANKI

Stiskanje mozoljev: stisniti ali ne stisniti…

Stiskanju mozoljev se je skoraj nemogoče upreti, čeprav vemo, da lahko s tem stanje še poslabšamo ter na koži pustimo dolgotrajno brazgotino. Toda ali se v tem instinktu, ki ga imamo, da stisnemo mozolj, pravzaprav skriva nekaj resnice? Je pustiti mozolj pri miru res najboljša odločitev?

Oče in sin umivata zobe

7 idej za zabavno umivanje zobkov vašega malčka

Odpor do umivanja zob v zgodnjih letih lahko pomeni slabo skrb za ustno higieno skozi celo življenje. Če poskrbimo, da bo umivanje zob za našega malčka nekaj zabavnega, bo to navado najverjetneje ohranil tudi pozneje. V članku smo za vas pripravili 7 idej kako lahko umivanje zobk postane nadvse zabavno opravilo!