Najboljša krema proti gubam

Pri razvoju negovalne kreme, smo se za pomoč obrnili k tistim, ki to področje zares dobro poznajo. Rezultat skupnega razvoja je najboljša krema proti gubam.

Najboljša krema proti gubam

Kot smo večkrat nakazali, smo v zadnjih mesecih aktivno razvijali nov produkt, ki bi še bolje poskrbel za nego vaše kože po umivanju s črnim milom.

Že pri razvoju pa nam je postalo jasno, da se bo pri nas znašla najboljša krema proti gubam.

Končna verzija izdelka je to potrdila. Rezultat je čudovita negovalna krema za obraz s prijetnim naravnim vonjem kokosa!

Ideja za kremo je... VAŠA!

Narejen je bil na pobudo vas, naših zvestih strank, saj ste nas vedno znova spraševali, če imamo kakšno hranilno kremico, ki po možnosti zmanjša še kakšno gubico ali pa dve.

Seveda smo se takoj lotili dela in začeli s polletnim razvojem seruma, ki bazira na 26 popolnoma naravnih sestavinah.

Sedaj to kremico oziroma bolje rečeno serum imamo – in ponosni smo nanj, saj vemo, da je narejen iz skrbno izbranih naravnih sestavin – glicerina, kokosovega in jojobinega olja, E-vitamina ter naravnega vonja kokosa (ker brez kokosa seveda pri Karbonoir-ju ne gre 😉).

Kako uporabljati serum za najboljše rezultate pri gubicah?

Negovalni serum se vedno nanaša na očiščeno kožo, saj tako poskrbimo, da kožo prijetno nahrani in da ostane mehka in prožna čez cel dan.

Pred nanosom priporočamo postopek čiščenja obraza s Karbonoir črnim milom (prikazan na fotografiji spodaj), saj bo tako koža temeljito očiščena za nanos negovalnega seruma.

Čiščenje obraza

Zakaj uporabljati serum?

Primeren je za vsakodnevno nego obraza in vratu, saj nahrani še tako suho in poškodovano kožo. Pomaga ohraniti mladosten videz kože, saj poskrbi, da je le ta gladka in napeta čez cel dan.

Naravni negovalni serum je primeren za vse tipe kože, saj vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, ki pa so zgolj rastlinskega izvora (tako je primeren tudi za vegane) in poskrbijo za ustrezno hidratacijo in nego kože.

Hranilni serum za obraz bo vašo kožo napolnil z energijo, njegov vonj kokosa pa vas bo popeljal v tropske kraje. Mmmmmm kako mikavno, kajne? 😉

Nega obraza

Najboljša krema proti gubam

Negovalni serum je primeren za vse vas, ki si želite zdrave in lepe kože in si zraven želite ohraniti in podaljšati svoj mladosten videz.

Ker bi o serumu lahko govorili cel dan, vaš čas pa je predragocen, vam svetujemo, da ga raje preizkusite kar sami! 😊 Da vaš obraz kar žari bodo opazili tudi vaši najdražji!

Krema je zaenkrat na voljo le v naši spletni trgovini.

Naročilo poteka zelo enostavno. Izdelek dodate v košarico, vnesete svoje podatke in plačate s kreditno kartico (ali pa poštarju, če izberete način plačila po povzetju).

Kmalu pa lahko kremo pričakujete tudi v vaših najljubših prodajalnah.
(Predvidoma 1. 8. 2019)

David

Dodajte komentar na članek