Izabela:

"Ne vem, kdaj je bila moja koža nazadnje tako lepa. Neverjetno se je popravila."

»Navdušena sem, ker sem pred tem preizkusila že toliko izdelkov in nič mi ni pomagalo. Hvala hvala hvala!«

Stiskanje mozoljev in Kn črno milo

Vedno smo zelo veseli, ko prejmemo vaša sporočila. 😊

Navdušeni smo bili tudi nad Izabelinim sporočilom, še posebej, ker nam je posnela celo slike svojih rezultatov!

Njeno zgodbo smo želeli deliti še z drugimi. Preberite si jo spodaj.

IZABELINA ZGODBA

To je sporočilo, katerega nam je poslala Izabela:

»Črno milo imam od 13. januarja.

Sprva sem imela pomisleke, zdaj pa že vidim velik napredek. Niti en mesec ga še ne uporabljam in sem že navdušena! Moja koža je tisočkrat boljša kot prej.

Ne vem, kdaj je bila moja koža nazadnje tako lepa. Seveda ni še točno taka, kot bi si želela, ampak mislim, da bo kmalu še bolje.

Res sem navdušena, ker sem preizkusila že toliko izdelkov in nič mi ni pomagalo.

Glede na ceno, ki sem jo plačala za vaše milo, sem več kot navdušena.

Hvala, hvala, hvala!

O napredku vas bom redno obveščala. Tokrat pa vam pošiljam nekaj fotografij od prvega dne in od danes.«

dekle-email-2
Anonimna punca

Na kratko o Izabeli

Sem Izabela, stara sem 19 let, 10. marca bom stara 20 let. Trudim se, da najdem službo, a je zaradi korone težko.

Leta 2020 sem prekinila usposabljanje, ker mi ni bilo všeč, zato čakam, da vse to mine.

Imam italijanske korenine, lani sem diplomirala.

Anonimno dekle

"18 in 19 sta bili zame najhujši leti."

Že od začetka pubertete se borim z nečistočami.

Na začetku (pri 12-13. letih) sem imela na T-coni (čelo, nos, brada) nekaj majhnih mozoljev in ogrcev, vendar ni bilo tako slabo kot pozneje.

Ko sem bila stara 14 let, sem se začela ličiti, ker se je takrat stanje z mozolji poslabšalo. Če bi lahko čas zavrtela nazaj, se nikoli ne bi začela ličiti, ker je to verjetno pripomoglo k temu, da je bilo iz leta v leto še slabše – vedno več mozoljev sem dobivala in počutila sem se vedno bolj neprijetno. Nisem si upala ven brez make-upa, čeprav sem želela. 

18 in 19 sta bili zame najhujši leti. Sliko, ki se vam jo poslala od prvega dne uporabe mila, sploh ni nič v primerjavi s tem kako sem izgledala lansko poletje.

To je Izabelina koža pred uporabo Kn mila:

zalostna_punca

Vse je bolelo, nič ni pomagalo

Bilo mi je tako neprijetno in boleče, ko sem se z rokami dotaknila obraza. Mozolji so bili zelo boleči. Tudi ko sem si umila obraz, me je vse bolelo.

V preteklih letih sem preizkusila 1000 izdelkov. Ali se je poslabšalo ali pa preprosto ni pomagalo.

zalostna_punca

Slabe izkušnje, ena za drugo...

Enkrat sem preizkusila kremo, ki naj bi pomagala proti mozoljem. Ko sem se naslednje jutro zbudila, je bil obraz videti kot opečen, prijatelji so bili v šoku, kot da bi me ponoči nekaj opeklo, zato sem šla v lekarno in tam so mi priporočali neke izdelke.

Te izdelke sem uporabljala in po nekaj dneh se je stanje moje kože izboljšalo, vendar to ni trajalo dolgo in spet sem dobila nečistoče.

make-up-kozmetika
Naravno vegansko slovensko

Potem pa ga je odkrila - po naključju

Sredi decembra sem brskala po Instagramu in naletela na vašo stran. Šla sem na spletno stran in malo pobrskala po njej – saj branje je zastonj! Nato sem pregledala vse vaše izdelke in prebrala še izkušnje strank

Vse, kar je bilo v milu, je zvenelo dobro. Ker sem poskusila že toliko stvari, sem si rekla, no, bom poskusila še to. Tudi drugim ljudem z aknami je očitno pomagalo in cena se mi je zdela super.

Moj prvi vtis o milu je bil dober, lepo je dišalo in občutek na koži po umivanju je bil zelo prijeten.

crno-milo-pink

Pred začetkom se je fotografirala

Takoj sem si fotografirala obraz in začela redno uporabljati milo. Upala sem, da se bodo moji mozolji končno pozdravili, da bo mogoče po nekaj mesecih uporabe mila vse izginilo in bom končno lahko šla ven brez ličil.

Ker sem iz vaših objav vedela, da se na začetku akne najprej poslabšajo in šele nato izboljšajo, me ni skrbelo.

P.S.: Še več mnenj uporabnikov najdeš na dnu strani!
Izabela milo prej potem (4) popravki PS (Small)
Izabela milo prej potem (6) popravki PS

Najprej poslabšanje, nato pa kar naenkrat...

Moji mozolji so se najprej poslabšali in nato nenadoma izginili – kar naenkrat bi bila moja koža bolj gladka, čistejša in bolj zdrava.

Svojega želenega cilja sicer še nisem dosegla, ampak vse od začetka pubertete, moja koža še ni izgledala tako kot sedaj. Kljub majhnim mozoljčkom, ki jih še nimam, se zunaj sprehajam brez make-upa in se lahko pogledam v ogledalo, ne da bi jokala. 

Izabela milo prej potem (4) popravki PS (Small)
Izabela milo prej potem (6) popravki PS

Vsi so opazili

Ste odlično podjetje z odličnimi izdelki. Zelo lepo se mi zdi tudi to, da nas vprašate, kako gre, da ste iskreno veseli, ko poročamo o uspehih.

Vesela sem, da sem vas našla. Sem več kot hvaležna.

Vsi moji prijatelji, fant in tudi moja družina so opazili, kako je moja koža nenadoma videti čudovita.

Milo uporabljam zjutraj in zvečer, milo nežno podrgnem po koži, dokler se ne speni, vmasiram in pustim delovati 1 minuto.

Mnenja drugih uporabnikov

Katja Stefan
Katja Stefan
Read More
Vceraj sem kupila vase milo v DMu ker imam sredi cela vnetje zaradi “operacije” ogrc (v lastni reziji z placko), enkrat sem si umila obraz in lahko recem, da je milo 100% najboljsa stvar ever! Vnetje je zacelo takoj izginjati.. res waaaaaaw!! 👌🏼

hvala vam za tole! Kdor je to izumil je life saver! ❤️
Manuela Prša
Manuela Prša
Read More
Nama s hčerko milo zelo odgovarja. Hčerka je pubertetnica in se ji je po enem tednu uporabe, koža na obrazu opazno izboljšala. Enako je pri meni.

Na začetku sem bila skeptična, saj se nama je po uporabi mila, pojavila rdečica na obrazu in hčerka je tožila, da jo peče obraz. Ta reakcija je po treh dneh izginila in nato so se začeli kazati prvi znaki izboljšave.

Tako da, ja, jaz bi milo definitivno priporocala.
Ana Poznič
Ana Poznič
Read More
Akne, brazgotine in vneto kožo imam že 15+ let. Iskala sem vse možne načine, kako se znebiti akn, kako si pomagati, pa nikjer ni bilo uspeha, še pri dermatologu sem bila. Ko sem že skoraj obupala, sem našla tole črno milo. Rekla sem si, bom poskusila, saj, kaj pa je lahko še slabše. Pred 5 dnevi sem ga dobila in rezultat je res osupljiv. Akne se celijo, celo izginjajo. Tako lepe, gladke kože še nisem imela, odkar imam akne. Ni mi žal denarja, res vredno vsega ☺️ Sem zelo hvaležna, da sem našla to milo in da imam končno po tolikih letih lep obraz ☺️
Marina Dogar
Marina Dogar
Read More
Neverjetno milo🤗🥰❤️… ter vsi izdelki so neverjetni🤟🥰…

Nikoli si ne bi mislila da tako lahko vaši izdelki izboljšajo zdrav videz mojega obraza…. Ker sem za te drage dermatološke kremice tolko denarja vrgla proč , in brez učinka, še dodatno sem si samo uničila obraz😤…zdaj pa že uporabljam Vaše izdelke mesec dni in pol in se mi je koža kar povsem izboljšala 🥰🤗…
Janja K. Vidna
Janja K. Vidna
Read More
Najprej lepa hvala za vaš čudovit izdelek. Stara 29 let. Že leta se borim z aknami, mozolji predvsem pa z ogrci in zamasenimi porami. Trdovratne akne sem se s pomocjo kozmeticarke in zdravniske pomoci uspela resiti, ogrcev in zamasenih por pa se nisem resila vse do danes, ko sem preiskusila vase milo. Je res top izdelek 👌👌👌vreden vsakega centa. Po 5 dneh uporabe nic vec zamasenih por in ogrcev, koza sije 💗 pa tudi mastna ni vec toliko kot prej. Zelo priporocam dalje tudi sama, ko porabim zagotovo spet kupim, lp. 💓💓💓
Ana Šalamun
Ana Šalamun
Read More
Uporabljam ga sedaj že skoraj 3 mesece in lahko rečem samo WAW.

Stanje kože na mojem hrbtu se je zelo popravilo, akne počasi izginjajo, če se pojavijo niso več rdeče, vnete in se hitreje sušijo, koža pa se po dolgem času normalizira😍 Koža je po čiščenju mehka in gladka, pa še zelo prijeten vonj ima.
Alja Polanec
Alja Polanec@polanecalja
Read More
Tole vaše črno milo je preprosto neverjetno.

Sem že prej poskusla kup stvari proti mozoljem, tole pa je edina stvar, ki dejansko pomagala.

Tako, da sem super zadovoljnaa 🙂 🙂
Aljaž Potočnik
Aljaž Potočnik
Read More
Preizkusil sem že toliko dragih izdelkov za proti mozoljem in čisto noben izdelek mi ni pomagal. Zdaj sem si iz obupa kupoval vse poprek in naletel tudi na vaše milo in si ga kupil, saj je res poceni. Moram povedati, da so po 5ih dneh uporabe skoraj VSA rdeča mesta, ki sem jih imel okrog ust, izginila.

Noro, res res HVALA. Najboljši ste. Bom vas priporočal.🥰
Brigita
Brigita
Read More
Z milom izjemno zadovoljna. Uporablja ga hčera stara15 let z zelo aknasto kožo.

Po 5ih dneh uporabe ima kožo že zelo čisto, rdečica od aken je izginila, novi mozoljčki se ne pojavljajo. Koža je postala svilnato gladka.

Sem zelo pozitivno presenečena, nisem pričakovala tako hiter in takšen efekt. Zelo priporočam.
Previous
Next

Še več komentarjev strank (klikni za povečavo)

Za ceno kavice na dan se znebi mozoljev!

Milo zadostuje za več kot en mesec uporabe, torej se lahko mozoljev znebiš za manj kot 40 centov na dan – za ceno kave iz avtomata!

Milo zadostuje za več kot en mesec uporabe, torej se lahko mozoljev znebiš za manj kot 40 centov na dan – za ceno kave iz avtomata!

Tvoji mozolji nimajo šans!

Kn črno milo

12 €

P.S.: Če naročiš zdaj, ga odpošljemo že jutri zjutraj!
P.P.S: 30-dnevna garancija – v malo verjetnem primeru, da z milom ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!
30-dnevna-garancija (500x500) (1)

30-DNEVNA GARANCIJA 
Se bojiš, da ti milo ne bo pomagalo? Ne skrbi! V malo verjetnem primeru, da z milom ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Uporabi #karbonoir

p.s.: Najlepše slike uporabnikov nagradimo! ❤

Te zanima še več o Kn črnem milu?