Zakaj me pri uporabi Črnega mila Karbonoir srbi koža?

V zadnjemu obdobju se je črno milo Karbonoir v Sloveniji uveljavilo kot neprecenljivo sredstvo v boju proti dermatitisu, ogrcem in aknam.

Poleg vrhunskih rezultatov pri omenjenih težavah pa se pojavljajo tudi določene neprijetnosti za katere se čutimo odgovorni, da jih pojasnimo.

Srbečica in srbenje kože. Izjemno neprijetno.

Prejemamo namreč kar precej naslednjih vprašanj:
“Mene nekaj zanima. Ali je normalno, da me med umivanjem z milom peče in srbi koža?”

Črno milo Karbonoir proti dermatitisu in rdečiciDobro je vedeti, da pri uporabi črnega mila Karbonoir ne gre za metodo hitre rešitve temveč postopno in celostno čiščenje in negovanje kože.

Tehnologija našega mila je zasnovana tako, da se mikro delci vtrejo v pore kože in pri vsaki uporabi temeljito očistijo vse nečistoče, ki so se v preteklih letih “zažrle” v kožo. Pri tem imamo v mislih razne sončne kreme, olja, makeup,…

To so stvari, ki prodrejo kar skozi 7 različnih plasti kože in se nalagajo ter tam obstanejo leta in leta! Aktivirano oglje ima skupaj z drugimi elementi v Črnemu milu Karbonoir zmožnost, da te neprijetne snovi izvleče iz kože in jih odstrani.

Seveda postopoma.

Verjetno se boste strinjali, da se mora ta proces nekje čutiti? Tako je. Pogosto se odraža z srbečo in razdraženo kožo – kar pa vas ne sme skrbeti, ker na takšen način naravno čiščenje deluje.


S konstantno uporabo lahko v razmeroma kratkemu času (odvisno od zapackanosti) svojo kožo temeljito očistite in tako pridete do čudovitih rezultatov. In končno zagledate pravo in pristno lepoto svoje kože.
Če na kratko povzamem.
Naše milo deluje tako, da kožo od znotraj očisti vseh umazanij. Gre za scenarij, ki ga zagotovo poznate kot “najprej mora iti stvar malo na slabše, da se lahko potem zares izboljša”. Ne dovolite, da vam malo srbečice in rdečice prepreči čisto, zdravo in lepo kožo.
Črno milo Karbonoir najdete na naslednji povezavi: Ročno izdelano trdo milo z aktiviranim ogljem (100 g)

Tudi v ponudbi Karbonoir:

Podobni članki

Comments (2)

Pozdravljeni, mene pa zanima, v kateri trgovini se to milo da dobiti. Sem ga ze kupila od vas, pa se mi zdi predraga postnina.

Hvala in lep dan,

Slavka Bostar

Spoštovani,

se bom strinjal s tem, da je poštnina draga ampak, če naročite 2 mili – oziroma poleg mila še nekaj drugega (da pride čez 20€), potem je brezplačna.

Sicer pa ja, je tudi kar veliko fizičnih prodajnih mest. Dobite jih na zavihku “Prodajna mesta”.

Lep pozdrav,
David

Pustite komentar