Livicanna za razstrupljanje telesa (100 g) | Be Hempy

Livicanna za razstrupljanje telesa (100 g) | Be Hempy

29,19

  • Razstruplja, zavira staranje, izboljša kakovost rdečih krvničk, zmanjša maščobne obloge na jetrih in ledvicah, izboljša spomin in zmožnost učenja, okrepi želodec in črevesje ter pomaga pri vetrovih in napenjanju.
  • Iz vršičkov industrijske konoplje z gomoljastim slakovcem (He Show Wu) in janežem.
  • Skrbi za jetra in ledvice.
  • Izboljšuje imunski sistem.

Zakaj ti predlagamo Livicanno?

V šoli smo se pri biologiji naučili, da so jetra in ledvici razstrupljevalni organi v človeške telesu. Prav zato ti predlagamo LiviCanno kot prehransko dopolnilo. Razstruplja, zavira staranje, izboljšuje kakovost rdečih krvničk, zmanjšuje maščobne obloge na jetrih in ledvicah, izboljšuje spomin in zmožnost učenja, krepi želodec in črevesje ter pomaga pri vetrovih in napenjanju.

Izdelek smo sprejeli v  kolekcijo Karbonoir Approved, ker se drži zahtevam Pravilnika o gojenju in uporabi industrijske konoplje (Uradni list RS, št. 40/11 in št. 36/15), v katerih vsebnost tetrahidrokanabinola (THC) ne presega 0,2 % v suhi snovi rastline.

Mnogo proizvajalcev izdelkov iz konoplje nimajo visoke kakovosti, pogosto ne vsebujejo dovolj CBD in včasih vsebujejo preveč THC.

Livicanna je izdelek podjetja Be Hempy, ki nudi kakovostne izdelke iz industrijske konoplje.

Uporaba

Eno zvrhano žličko prahu prelij z vročo vodo (ne vrelo), vmešaj ga v smoothie ali v drugi brezalkoholni napitek po želji. Priporočljivo je uživanje živila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Napitek spij popoldne in ne na tešče.

Sestavine

Gomoljasti slakovec v prahu (He Show Wu), konopljin cvet (Cannabis sativa L var. Sativa) v prahu in janež v prahu.

Ocene

Na temu izdelku še ni komentarjev.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar na “Livicanna za razstrupljanje telesa (100 g) | Be Hempy”