Paket male pozornosti

Paket male pozornosti

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke

36,82 28,22

  • Črno milo z aktiviranim ogljem bo tvojo kožo osvobodilo nečistoč, aken in ogrcev.
  • Aktivirano oglje bo očistilo in zaščitilo tvojo sklenino in dlesni.
  • Z vzorčki aktiviranega oglja polepšaj dan svojim najdražjim.
  • Mehke ščetine zobne ščetke ne poškodujejo dlesni in sklenine.

Zakaj smo ti pripravili ta paket?

Tvoje telo je tempelj, zato pazi nanj. V paketu smo ti pripravili črno milo, aktivirano oglje, tri vzorčke aktiviranega oglja in zobno ščetko.

Namen paketa je osrečiti tebe in ljudi, ki jih želiš osrečiti ti.

Aktivirano oglje smo vključili v paket, ker so zobne paste grda razvada. Vsebujejo umetne snovi, ki nas že od malega zasvajajo. Bakterije v ustih lahko uničiš tudi z naravno sestavino - aktiviranim ogljem. Preprečil bo razvoj kariesa, zobne gnilobe, slabega zadaha in še veliko več. Med procesom pa bodo tvoji zobje dobili naravno belino.

Priložili smo ti zobno ščetko, ki je nežna in ima manj ščetin. Zato ne bo poškodovala sklenine in dlesni. Z aktiviranim ogljem Karbonoir in zobno ščetko bo odstranjevanje zobnih oblog učinkovito in predvsem varno. Vzemi si tri minute, zjutraj in zvečer, in na naraven ter varen način očisti in ščiti svoje zobe.

Črno milo Karbonoir je nežno, a učinkovito. Očistilo bo tvojo kožo ne glede na to, ali je normalna, suha ali mastna. Primerno je za kožo nagnjeno k nečistočam, ogrcem in aknam. Milo ne vpliva na naravni pH kože. Vendar pa jo neguje, globinsko očisti pore ter odstranjuje nečistoče in škodljive snovi . Učinkovito ga lahko uporabiš tudi kot nežen piling. Primeren je za ženske in moške vseh starosti.

UPORABA

Aktivirano oglje lahko uporabljaš skupaj z zobno pasto ali brez nje. Brez zobne paste bo imelo aktivirano oglje večji učinek in  bo bolje očistilo vse škodljive bakterije.

Želiš izvedeti našo Karbo-metodo za umivanje zob? Navodila ti bomo priložili v paket.

Zobna ščetka Karbonoir je popolna za čiščenje zob z aktiviranim ogljem, prav zaradi svojih nežnih ščetin, ki ne bodo poškodovale tvoje dlesni in sklenine. Ob umivanju zob z aktiviranim ogljem pazi, da mu omogočiš dovolj časa, da bakterije veže nase.

Črno milo uporabljaj dnevno za umivanje obraza, rok, pri prhanju in kopanju. Stranke so sporočile, da dosega izjemne rezultate pri težavah z aknami in ogrci. Aktivirano oglje v milu veže oziroma absorbira velike količine bakterij in ostalih škodljivih snovi, kar je bistveno  pri njegovi uporabi. Milo odstrani neprijeten telesni vonj, ublaži neprijetne občutke srbečice po pikih žuželk in bo poleg drugega očistilo tvojo kožo.

Sestavine

Aktivirano oglje:

  • INCI-sestavine: Activated Charcoal
  • Sestavine: aktivirano oglje

Črno milo:

  • INCI: Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Activated Charcoal, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Rosa Damascena Extract, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Santalum Austrocaledonicum Wood Oil
  • Sestavine: olivno olje, kokosovo olje, sončnično maslo, kokosovo maslo, aktivirano oglje, vanilja, vrtnica, jasmin, lesno olje

1 mnenje za Paket male pozornosti

Super paketek, ker ima dodane vzorčke, ki sem jih podarila še prijateljicam! (:

Dodaj komentar izdelku