Ulica ob hrastih 11, 1291 Škofljica
040 507 560

Umivanje zob z aktiviranim ogljem iz kokosovih lupin Karbonoir

Aktivirano oglje Karbonoir ( 30ml )

Ocenjeno z 4.89 od 5 na podlagi ocene 9 strank

12,27

  • Naravna alternativa sredstvom za čiščenje in beljenje zob.
  • Ne vsebuje umetnih snovi, ki bi lahko poškodovale sklenino in dlesni.
  • Že po prvem nanosu odstrani bakterije, ki povzročajo bolezni zob.
  • V lončku je aktiviranega oglja za približno 3 mesece uporabe.

Zakaj potrebuješ aktivirano oglje?

Ko smo bili majhni, so nam starši predstavili sladke zobne paste, da so nas spodbudili k umivanju zob. V teh zobnih pastah se nahajajo umetna sladila in kot že vemo, je sladkor zelo zasvojiljiva snov. Ko odrastemo, začnemo uporabljati paste z okusom mentola, ki zasenčijo dejanski učinek zobne paste. Pekoč občutek ni dokaz, da so bakterije uničene. Stare civilizacije so zobe umivale z vodo in ščetko ali aktiviranim ogljem. Dandanes ti poleg kemikalij v hrani, zobe uničujejo tudi škodljive sestavine zobne paste. Dolgoročno ti lahko uničijo sklenino in dlesni ter posledično povzročijo različne zdravstvene težave. Z dnevno uporabo aktiviranega oglja teh dvomov ni, ker je popolnoma naraven.

Uporaba

Aktivirano oglje lahko uporabljaš skupaj z zobno pasto ali brez nje. Brez zobne paste bo aktivirano oglje imelo večji učinek in bo bolje očistilo zobe vseh škodljivih bakterij. Zobna ščetka Karbonoir je popolna za čiščenje zob z aktiviranim ogljem prav zaradi svojih nežnih ščetin, ki ne bodo poškodovale tvoje dlesni in sklenine. Ob umivanju zob z aktiviranim ogljem pazi, da mu omogočiš dovolj časa, da bakterije veže nase.

Hrani ga v suhem in hladnem prostoru.

Si želiš izvedeti našo Karbo-metodo umivanja zob? Navodila ti bom priložila v paket.

Sestavine

  • INCI-sestavine: Activated Charcoal
  • Sestavine: aktivirano oglje

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelka ne zaužijte. Zaradi praškastih delcev se izogibajte vdihovanju izdelka.

 

9 mnenj za Aktivirano oglje Karbonoir ( 30ml )

Običajno ne komentiram, tokrat pa moram pohvaliti tole aktivno oglje Karbonoir. Moja hčerkica je imela vedno odpor do umivanja zobk, zdaj pa že ob šestih popoldne poslušam: “Mamiii, kdaj si bomo šle umivat zobee?”. Je res izjemno zabavno in priporočam vsem staršem malih nadebudnežev. Poleg tega pa sem raziskala to področje in vse te trditve o zobnih pastah iz trgovin očitno res držijo, tako, da sva jih tudi z možem odstranila iz najine dnevne rutine. Za barvo zob pa tudi! Dejansko so sodelavke že 2. teden ena za drugo začele opažati kako bel nasmeh imam.
Skratka… Vse kar je obljubljeno drži in še 10x več, tako, da jaz ne menjam več!

Zelo enostavna uporaba in po enem tednu res vidim razliko in celo sodelavci so opazili, da imam bolj bele zobe. Zdaj se veliko bolj samozavestno nasmehnem.

Pa tooooop, po prvi uporabi res občutno bolj beli zobjeeee! Priporočam vsem kadilcem in kadilkam.

Normalno, da ne moreš pričakovati, da boš zaradi tega praha v dveh dneh dobil nasmeh kot ga imajo zvezdniki, ampak do občutne spremembe prej/potem pa definitivno prideš.

Moja mama je stomatologinja in po njeni zaslugi se dobro zavedam pomena zdravja zob za naše celotno zdravje in dejstva, da noben mostiček, implantat itd. ne odtehta zdravega zoba. Poleg tega si nihče ne želi vrtoglavih stroškov povezanih z zdravljenjem zob. Zato je zame osebno neprecenljiv občutek, ko se zbudim s čistimi, gladkimi zobmi in ne s »kosmatimi«, polnimi oblog. Aktivirano oglje Karbonoir je edina stvar, ki mi dejansko daje občutek zaščite pred kariesom ponoči.

Kul, sem kupil v Hoferju, ko so imeli akcijo in sem zelo zadovoljen. Sicer uporabljam samo med vikendi, ko si res lahko vzamem čas, pa mam vseen bolj bele zobe.

Celo življenje se samo nasmiham, da z ustnicami zakrijem svoje obarvane zobe, ki so videti, kot da si jih sploh ne umivam. Pri vsej poplavi ponudb za beljenje zob sem se seveda tudi jaz odločila za beljenje … Ko pa sem se začela odločati o načinu beljenja, sem se zgrozila nad zgodbami o poškodbah in dolgotrajnih negativnih posledicah, ki so jih utrpele nekatere stranke. Za lepoto vseeno nisem hotela tvegati zdravja svojih zob, zato sem se odločila za naravni pristop z aktiviranim ogljem. Poleg tega mi je bila všeč ideja naravne beline in ne umetno belih, ki so očitno beljeni. In res se je aktivirano oglje Karbonoir izkazalo za odlično, cenovno dostopno rešitev. Ne le, da so moji zobje bolj beli in čisti, zdaj je pod nadzorom tudi moj zadah.

Prvič sem sprobala ko si je kupila moja hčerka in moram zares pohvalit,,odlična in povsem naravna zadeva pa še ščetke so naravnega izvora,,,prišparaš veliko,,ker beljenje pri zobozdravniku ni nič kaj prijetno pa še pošteno te po žepu vdari !!!

Evo, priznam! Najprej sem kupila to oglje samo zato, da sem se lahko slikala kot zombi in fotko objavila na fb. Ampak pazi to, po tednu uporabe ljudje kar sami od sebe opažajo, da imam zelo bele zobe!”

Dodaj komentar izdelku