Video, ki predstavi beljenje zob z aktiviranem ogljem kokosovih lupin Karbonoir

Beljenje zob na naraven način še nikoli ni bilo tako enostavno! Samo pomočiš krtačko v oglje, zdrgneš in spereš! Že po prvi uporabi boste začutili gladkost svojih zob, tudi bistveni  rezultati pa bodo opazni že po nekaj dneh redne uporabe. Aktivirano oglje Karbonoir ni korozivno in tudi pri dolgotrajni uporabi ne škoduje vaši sklenini.

Aktivirano oglje za beljenje zob

Aktivirano oglje za beljenje in čiščenje zob Karbonoir (30ml)

12,27 

Aktivirano oglje, pridobljeno iz kokosovih lupin, je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih substanc, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino.
Že ob prvem nanosu nam ta črni prah prinese čudovit občutek gladkih zob, ob redni uporabi pa lahko pričakujete za kar nekaj odtenkov bolj bele zobe in tudi odtenek večjo samozavest.
Na povsem naraven način.

Deli naprej:
Že stare civilizacije so se zavedale, da lahko z drobnimi delci odlično očistiš zobe. Nekateri so uporabljali vulkanski prah, drugi pa predelano oglje. Modrosti naših prednikov smo pri nas nadgradili tako, da smo oglje kokosovih lupin še dodatno obdelali s posebnim postopkom dodajanja pare in odvzemanja kisika pri izredno visokih temperaturah (2000° C in več). Tako smo dobili izredno fin prah, s katerim boste zelo hitro prišli do zvezdniškega nasmeha.

Uporaba aktiviranega oglja za zobe  Alja in Karbonoir  Vito Dragic in Karbonoir

Z redno uporabo aktiviranega oglja kokosovih lupin Karbonoir dosežemo občutno bolj bele zobe na povsem naraven način.
In še zanimivost - naše oglje je celo manj korozivno za zobe in dlesni od običajnih zobnih past in je tako primerno za prav vsakogar!

Kakšna je Razlika med lekarniškim in aktiviranem ogljem kokosovih lupin karbonoir?
Velikost delcev. Delci v našem oglju so občutno manjši in posledično tudi učinkovitejši, saj se drobnejši delci boljše vežejo na madeže in prodrejo globlje. Tudi aktivirano oglje, ki ga najdemo v lekarnah dobro deluje na zobe in z uporabo dosežemo rezultat, vendar pa zagotovo ne tako občuten kot z ogljem Karbonoir.

Uporaba
Aktivirano oglje lahko uporabljate skupaj z zobno pasto ali brez. Zmočite krtačko in nanjo nanesite oglje, nato ščetkajte zobe kot običajno. Ko na zobe temeljito nanesete prah in jih zdrgnete, priporočamo, da prah pustite vsaj minuto ali dve na zobeh, kar bo pripomoglo k opaznejšemu učinku, nato pa jih temeljito sperete. Ščetkajte enkrat ali dvakrat dnevno in rezultati bodo vidni zelo kmalu.

Sestavine
30ml lonček, 100% naravno aktivno oglje iz kokosovih lupin.

Proizvajalec:
Karbonoir d. o. o.
Ulica ob hrastih 11
1291 Škofljica

Bi želel/a pomagati ostalim tako, da poveš svoje mnenje o temu izdelku?


Gost
Sanja
2. oktober, 2017

Zelo enostavna uporaba in po enem tednu res vidim razliko in celo sodelavci so opazili, da imam bolj bele zobe. Zdaj se veliko bolj samozavestno nasmehnem.

Gost
Jan
23. november, 2017

Normalno, da ne moreš pričakovati, da boš zaradi tega praha v dveh dneh dobil nasmeh kot ga imajo zvezdniki, ampak do občutne spremembe prej/potem pa definitivno prideš.

Gost
Teja
26. december, 2017

Evo, priznam! Najprej sem kupila to oglje samo zato, da sem se lahko slikala kot zombi in fotko objavila na fb. Ampak pazi to, po tednu uporabe ljudje kar sami od sebe opažajo, da imam zelo bele zobe!”

Gost
David
14. januar, 2018

Kul, sem kupil v Hoferju, ko so imeli akcijo in sem zelo zadovoljen. Sicer uporabljam samo med vikendi, ko si res lahko vzamem čas, pa mam vseen bolj bele zobe.

Gost
Tina
17. februar, 2018

Pa tooooop, po prvi uporabi res občutno bolj beli zobjeeee! Priporočam vsem kadilcem in kadilkam.