Zakaj me pri uporabi Črnega mila Karbonoir srbi koža?

Članek smo pripravili, da razložimo zakaj se vam pri uporabi ročno izdelanega črnega mila Karbonoir splača vztrajati vsaj nekaj tednov. Pojavlja se namreč logična srbečica.

Srbečica kože je dokaj pogosta reakcija pri uporabi črnega mila za reševanje kožnih težav.

Kaj je razlog?

"V zadnjemu obdobju se je črno milo Karbonoir v Sloveniji uveljavilo kot neprecenljivo sredstvo v boju proti dermatitisu, ogrcem in aknam."

Poleg vrhunskih rezultatov pri omenjenih težavah pa se pojavljajo tudi določene neprijetnosti za katere se čutimo odgovorni, da jih pojasnimo.

Srbečica in srbenje kože. Izjemno neprijetno.

Prejemamo namreč kar precej naslednjih vprašanj:
“Mene nekaj zanima. Ali je normalno, da me med umivanjem z milom peče in srbi koža?”

Od kje srbečica?

Dobro je vedeti, da pri uporabi črnega mila Karbonoir ne gre za metodo hitre rešitve temveč postopno in celostno čiščenje in negovanje kože.

Tehnologija našega mila je zasnovana tako, da se mikro delci vtrejo v pore kože in pri vsaki uporabi temeljito očistijo vse nečistoče, ki so se v preteklih letih “zažrle” v kožo. Pri tem imamo v mislih razne sončne kreme, olja, makeup,…

To so stvari, ki prodrejo kar skozi 7 različnih plasti kože in se nalagajo ter tam obstanejo leta in leta! Aktivirano oglje ima skupaj z drugimi elementi v Črnemu milu Karbonoir zmožnost, da te neprijetne snovi izvleče iz kože in jih odstrani.

Seveda postopoma.

Verjetno se boste strinjali, da se mora ta proces nekje čutiti?
 
Tako je.
 
Pogosto se odraža s srbečico in razdraženo kožo – kar pa vas ne sme skrbeti, ker na takšen način naravno čiščenje deluje.
S konstantno uporabo lahko v razmeroma kratkemu času (odvisno od zapackanosti) svojo kožo temeljito očistite in tako pridete do čudovitih rezultatov. In končno zagledate pravo in pristno lepoto svoje kože.

Če na kratko povzamem:

Naše milo deluje tako, da kožo od znotraj očisti vseh umazanij. Gre za scenarij, ki ga zagotovo poznate kot “najprej mora iti stvar malo na slabše, da se lahko potem zares izboljša”.

Ne dovolite, da vam malo srbečice in rdečice prepreči čisto, zdravo in lepo kožo.

DRUGI ČLANKI

Stiskanje mozoljev: stisniti ali ne stisniti…

Stiskanju mozoljev se je skoraj nemogoče upreti, čeprav vemo, da lahko s tem stanje še poslabšamo ter na koži pustimo dolgotrajno brazgotino. Toda ali se v tem instinktu, ki ga imamo, da stisnemo mozolj, pravzaprav skriva nekaj resnice? Je pustiti mozolj pri miru res najboljša odločitev?