Zakaj me pri uporabi Črnega mila Karbonoir srbi koža?

Članek smo pripravili, da razložimo zakaj se vam pri uporabi ročno izdelanega črnega mila Karbonoir splača vztrajati vsaj nekaj tednov. Pojavlja se namreč logična srbečica.

Srbečica kože je dokaj pogosta reakcija pri uporabi črnega mila za reševanje kožnih težav.

Kaj je razlog?

"V zadnjemu obdobju se je črno milo Karbonoir v Sloveniji uveljavilo kot neprecenljivo sredstvo v boju proti dermatitisu, ogrcem in aknam."

Poleg vrhunskih rezultatov pri omenjenih težavah pa se pojavljajo tudi določene neprijetnosti za katere se čutimo odgovorni, da jih pojasnimo.

Srbečica in srbenje kože. Izjemno neprijetno.

Prejemamo namreč kar precej naslednjih vprašanj:
“Mene nekaj zanima. Ali je normalno, da me med umivanjem z milom peče in srbi koža?”

Od kje srbečica?

Dobro je vedeti, da pri uporabi črnega mila Karbonoir ne gre za metodo hitre rešitve temveč postopno in celostno čiščenje in negovanje kože.

Tehnologija našega mila je zasnovana tako, da se mikro delci vtrejo v pore kože in pri vsaki uporabi temeljito očistijo vse nečistoče, ki so se v preteklih letih “zažrle” v kožo. Pri tem imamo v mislih razne sončne kreme, olja, makeup,…

To so stvari, ki prodrejo kar skozi 7 različnih plasti kože in se nalagajo ter tam obstanejo leta in leta! Aktivirano oglje ima skupaj z drugimi elementi v Črnemu milu Karbonoir zmožnost, da te neprijetne snovi izvleče iz kože in jih odstrani.

Seveda postopoma.

Verjetno se boste strinjali, da se mora ta proces nekje čutiti?
 
Tako je.
 
Pogosto se odraža s srbečico in razdraženo kožo – kar pa vas ne sme skrbeti, ker na takšen način naravno čiščenje deluje.
S konstantno uporabo lahko v razmeroma kratkemu času (odvisno od zapackanosti) svojo kožo temeljito očistite in tako pridete do čudovitih rezultatov. In končno zagledate pravo in pristno lepoto svoje kože.

Če na kratko povzamem:

Naše milo deluje tako, da kožo od znotraj očisti vseh umazanij. Gre za scenarij, ki ga zagotovo poznate kot “najprej mora iti stvar malo na slabše, da se lahko potem zares izboljša”.

Ne dovolite, da vam malo srbečice in rdečice prepreči čisto, zdravo in lepo kožo.

DRUGI ČLANKI

Teh 5 živil je slabših za zobe kot sladkarije

Vsak otrok ve, da so sladkarije slabe za zobe. Obstajajo pa živila, ki lahko naše zobe poškodujejo celo bolj kot sladkor v navadnih sladkarijah. V članku predstavimo 5 živil, katerih se je potrebno izogibati, če želimo svoje zobe zaščititi pred zobno gnilobo in drugimi težavami. (V redu, smo samo ljudje – če se pod nobenim pogojem ne želite odreči tem živilom, imam na koncu te objave tudi nekaj nasvetov, kako lahko zmanjšate negativni vpliv teh živil.)

Krvavenje dlesni: 6 nasvetov za zdravljenje in preprečevanje

Ali med umivanjem zob pljuvate kri? Tega nikakor ne gre ignorirati – v večini primerov je krvavenje dlesni simptom vnetja dlesni, ki lahko vodi do k izgubi zob in vseh dolgotrajnih in dragih postopkov, ki so zaradi tega potrebni. Krvavenje dlesni se ne bo popravilo samo od sebe, zato je pomembno, da ukrepamo čimprej.

Prekomerno potenje: Marjetina zgodba

Tuširanje večkrat na dan, preoblačenje, deodoranti, antiperspiranti, vpojne podloge… Kakšno je življenje s prekomernim potenjem in ali rešitev sploh obstaja?