Karbonoir. Pripravljen zate.

Karbonoir, ki se po naše izgovori “Karbonar”, je slovenska blagovna znamka, ki stremi po visoki kvaliteti in prijaznih cenah. Z ljubeznijo izdelujemo naravne kozmetične izdelke z namenom, da vam pomagamo do naravne lepote in prijetne samozavesti. Vsi naši izdelki vsebujejo skrbno izbrane, telesu prijazne sestavine.

VIZIJA, POSLANSTVO, VREDNOTE

V naslednjih dveh letih (do konca leta 2020) bomo skupaj z vašimi predlogi v naš asortiman dodali 10 izdelkov, ki bodo pripomogli k boljšemu počutju, lepšemu videzu in popestritvi vsakdana. Želimo, da se ob uporabi naših izdelkov zabavate. Dosegli bomo to, da nobena slovnska kopalnica ne bo brez vsaj enega izdelka Karbonoir.
Do leta 2023 želimo, da z našimi izdelki pričaramo nasmeh najmanj 10 milijonom ljudem širom sveta. Z našo zagnanostjo in konstantno žejlo po boljšemu svetu in življenju, bomo pomagali Slovenijo utrditi na zemljevidu sveta.

Naše poslanstvo je OSREČEVATI. Prav vsakogar na svoj način, z izdelkom samo zanj. Poleg vas, naši dragi kupci, osrečujemo tudi naše partnerje, saj jim zagotavljamo stalno kvaliteto in zanesljivost. Ne smemo pozabiti na naše zaposlene, ki jih osrečujemo s prijetnim delovnim okoljem, ki omogoča rast, zadovoljstvo in srečo.
Vedno se trudimo najti priložnosti za zadovoljstvo in zmago vseh udeleženih v naše poslovanje.

  • Samozavest – Seveda, zakaj pa ne! Samozavestni smo, ker stoodstotno verjamemo v naše izdelke in ker smo z njimi pomagali že nešteto zadovoljnim uporabnikom. Bodimo privlačni, bodimo središče pozornosti in se tega ne bojmo pokazati.
  • Osredotočenost – Vemo kaj želimo in imamo jasno postavljeno vizijo in poslanstvo. V oboje ste močno vpeti vsi vi – kupci, partnerji, zaposleni in tudi narava.
  • Poštenost – Do uspeha gremo po pošteni poti. To pot gradimo na zaupanju, spoštovanju in kvalitetnem izpolnjevanjem odgovornosti.

Ekipa

Smo mlada ekipa navdušena nad svojim delom in predana uresničitvi skupnih ciljev. Vsak izmed nas je strokovnjak na svojem področju, skupaj rešujemo tudi najbolj kompleksne izzive, kar nas druži in motivira. Vsi smo zaljubljeni v naše izdelke (mislimo da naša slika pove več kot samo besede), zato se skupaj zavzemamo za preboj na širna tržišča. Izdelke pripravljamo zate.

Ekipa
Karbonoir Logo