Partnerski

program


Ta podstran je namenjena vsem promotorjem in oglaševalcem spletne trgovine Karbonoir.
Če že imate račun, se lahko prijavite tukaj: prijava za člane.

V nasprotnemu primeru, prosimo najprej opravite registracijo.Ste tudi vi eden ali ena izmed tistih, ki enostavno obožujete kozmetiko Karbonoir in o njej radi širite dobro besedo svojim prijateljem, znancem, sodelavcem, sledilcem na družbenih omrežjih, ... ?

No če ste, ali pa bi zgolj radi z zaupanjem v izdelke ustvarili svoj dodaten zaslužek, potem je tale partnerski program kot nalašč za vas!

sara-deo

Zakaj se pridružiti ekipi Karbonoir?

Ja, prav ste slišali, EKIPI. Z vključitvijo v Karbonoir partnerski program postanete zunanji član ekipe Karbonoir, ki je skupaj dosegla že več kot 125.000 uporabnikov!

Kako boste približali izdelke svojim prijateljem in sledilcem prepuščamo vam (od ust do ust, objave na socialnih omrežjih, blog članki, …), mi pa vam za to ponujamo provizijo v višini 30 % celotne ustvarjene prodaje (neto prodaje, torej brez DDV in stroškov poštnine), ustvarjene z vašo unikatno povezavo.

Kakšne so pa moje ugodnosti?

Poleg tega, da boste lahko s promoviranjem izdelkov zaslužili, boste kot član lahko svoj prvi nakup opravili s kar 80 % popustom! To velja za enkraten nakup v bruto vrednosti maksimalno 50 €. 

Tudi za naknadne nakupe boste imeli stalen 30 % popust, ki bo veljaven le na vaše ime. Zraven vas bomo obveščali tudi o novičkah, imeli pa boste možnost preizkusiti nove izdelke še pred ostalimi!

30% popust

Rad/a bi se pridružil/a, kakšni so koraki?

Najprej se izpolni registracijo, ki je dostopna na tej povezavi. Po uspešni registraciji bo vašo prijavo pregledala naša Sara, ki bo odobrila ali pa zavrnila vašo prijavo. Vse je odvisno seveda od tega, kako ste izpolnili vašo prijavo. Odgovor boste dobili po mailu v nekaj delovnih dneh.

Kakšni so pa drugi pogoji uporabe?

Z včlanitvijo se strinjate s pogoji uporabe, dostopnimi na tej povezavi.

Po uspešni potrditvi s strani naše Sare, lahko izbirate med različnimi načini izplačila prodajne provizije. Izbiro sporočite tudi Sari, saj bo osnova za pravilno obračunavanje.