Naravna zobna pasta z aktiviranim ogljem (75 ml)

NARAVNA ČRNA ZOBNA PASTA

❗ NOVO ❗ Zdaj v boljši, večji embalaži: kar 50% več zobne paste za isto ceno v praktični tubi za lažjo uporabo! 

Naravna zobna pasta z aktiviranim ogljem Karbonoir poskrbi za popolno nego celotne ustne votline. Visokokvalitetne sestavine zobne paste bodo izboljšale zdravje vaših zob in dlesni na naraven in okolju prijazen način.

  • izboljša zdravje dlesni in preprečuje pogosta vnetja
  • osvežuje dah in ima prijetno aromo klinčkov
  • aktivirano oglje izboljša naravno belino zob, razkužuje ustno votlino in pomaga zaceliti afte
  • zmanjšuje občutljivost zob
  • deluje protibakterijsko in protivnetno
  • krepi dlesni in preprečuje krvavenje

Brez sladkorja, barvil, konzervansov, alkohola, fluora, sintetičnih penilcev, umetnih sladil, SLS-a in sintetičnih parfumov. Primerna tudi za otroke.

Zadostuje za do dva meseca uporabe.

13,99 

🎁 Želite podariti darilni bon? Na voljo TUKAJ.

Varno plačilo
naravno
vegansko
slovensko
Zakaj me bo naravna zobna pasta
Karbonoir navdušila?
Naravna črna zobna pasta Karbonoir za beljenje

Naravno zobno pasto Karbonoir odlikujejo skrbno izbrane naravne sestavine visoke kvalitete, ki skupaj tvorijo naravni izdelek za popolno nego vaših zob, dlesni in celotne ustne votline.

Naravna zobna pasta Karbonoir tako ne bo le temeljito razkužila ustne votline in osvežila vaš dah, temveč bo tudi naravno, a efektivno preprečevala vnetje dlesni in jih okrepila, zmanjšala občutljivost zob in celo omilila zobobol.

Ker naravna zobna pasta vsebuje tudi aktivirano oglje iz kokosovih lupin, bo tudi izboljšala naravno barvo zob za nekaj odtenkov!

Naravna zobna pasta
sestavine
KREMEN

Eden izmed najbolj okolju prijaznih obnovljivih naravnih virov, odstranjuje zobne obloge in madeže na zobeh.

KREMEN
Kokosovo olje

odstranjuje bakterije, ki povzročajo slab zadah in odpravlja bolezni dlesni, z rednim ščetkanjem pa si tudi okrepimo dlesni in zmanjšamo verjetnost krvavenja dlesni.

kokos
Evkaliptusovo olje

deluje antibakterijsko in protivnetno, olje čajevca pa pomaga proti razjedam v ustih (afte)

EVKALIPTUS
Soda bikarbona

očisti zobe brez da bi jih poškodovala, odstrani slab zadah in zaradi bazičnosti nevtralizira kislino v ustih, ki se pogosto pojavi zaradi vnetja ali gnitja zob.

Olje klinčkov

pomaga umiriti bolečino v primeru zobobola. Protibolečinsko deluje tudi olje brina, ki poskrbi tudi za boljšo prekrvavitev in pomaga pri izločitvi strupov iz telesa (ustne votline).

KLINCKI
Aktivirano oglje

je eno najbolj absorbivnih sestavin na planetu in se v medicini uporablja že tisočletja. Aktivirano oglje v zobni pasti nase veže bakterije in umazanije. Pomaga preprečevati nastanek zobnega kamna in naravno posvetli zobe.

Kremen, eden izmed najbolj okolju prijaznih obnovljivih naravnih virov, odstranjuje zobne obloge in madeže na zobeh.

Kokosovo olje odstranjuje bakterije, ki povzročajo slab zadah in odpravlja bolezni dlesni, z rednim ščetkanjem pa si tudi okrepimo dlesni in zmanjšamo verjetnost krvavenja dlesni. Evkaliptusovo olje deluje antibakterijsko in protivnetno, olje čajevca pa pomaga proti razjedam v ustih (afte)

Soda bikarbona očisti zobe brez da bi jih poškodovala, odstrani slab zadah in zaradi bazičnosti nevtralizira kislino v ustih, ki se pogosto pojavi zaradi vnetja ali gnitja zob.

Olje klinčkov pomaga umiriti bolečino v primeru zobobola.

Protibolečinsko deluje tudi olje brina, ki poskrbi tudi za boljšo prekrvavitev in pomaga pri izločitvi strupov iz telesa (ustne votline).

Aktivirano oglje je eno najbolj absorbivnih sestavin na planetu in se v medicini uporablja že tisočletja. Aktivirano oglje v zobni pasti nase veže bakterije in umazanije. Pomaga preprečevati nastanek zobnega kamna in naravno posvetli zobe.

Naravna črna zobna pasta Karbonoir v tubi
EVKALIPTUS
KLINCKI
kokos
KREMEN

Inspiracija za naravno zobno pasto so bili klinčki, brinove jagode in aktivirano oglje.

Za nastanek bolečine v zobu, ustni zadah ter zobno gnilobo je velikokrat kriva ravno nepravilna izbira zobne paste. Pomembno pri izbiri zobne paste je, da ne gledamo le na čistočo zob, temveč tudi na njihovo zdravje. Zavedati se moramo, da so zobje in dlesni še kako pomembni za naše celotno zdravje, saj so povezani z notranjimi organi.

Izbira sestavin je pri zasnovi zobne paste zelo pomembna. V fazi nastanka naravne črne zobne paste smo se osredotočili na tri posebne sestavine – klinčke, brinove jagode in seveda, naše aktivirano oglje.

ZAKAJ RAVNO
TE TRI SESTAVINE?
KLINCKI

Klinčki in njihovo olje vsebujejo spojino imenovano eugenol, ki ima močen antiseptični učinek in delujejo kot odličen analgetikV primeru zobobola so klinčki in njihovo olje super rešitev, saj oblažijo bolečino in razkužijo obolelo ter vneto mesto.

BRINOVE JAGODE

Brin in njegove jagode dolgotrajno oblažijo bolečine ter izboljšajo prekrvavitev na mestu nanosa. Poleg tega pa je dober antiseptik, saj je koristen pri zdravljenju okužb in vnetij. Brinove jagode so bogate z vitaminom C in B: vitamin C poskrbi za normalno delovanje in prekrvavitev dlesni, njegovo pomanjkanje pa se kaže ravno v krvavenju dlesni, aftami in manjšimi ranicami na dlesni. Vitamin B pa poskrbi za odpravo zadaha in razjed v ustni votlini.

Seveda pa ne moremo mimo aktiviranega oglja, ki odstranjuje vse bakterije in strupe z zob in celotne ustne votline. Kot je že znano, je aktivirano oglje naravna alternativa za čiščenje in beljenje zob, ki je v naši zobni pasti ravno s tem namenom. V sami skupini sestavin deluje blagodejno in ne poškoduje zobne sklenine. Aktivirano oglje bo izboljšala naravno barvo vaših zob za nekaj odtenkov in pomagalo zaceliti afte.

Manca Matjaž:

“Imeti otroka s posebnimi potrebami je velikokrat izziv. Ker je naš Taj senzorno zelo občutljiv, je zelo težko temeljito umiti zobe. In tukaj nastopi Karbonoir. Učinkovito, brez motečega vonja in okusa. Taj je izdelke hitro sprejel, kot odlično zabavo (zaradi črne barve).” 

Naravna zobna pasta
in uporaba

Za grah velik odmerek nanesite na vlažno zobno ščetko. 

Držimo se osnovnega načela iz rdečega v belo, se pravi iz dlesni proti kronam. S pritiskom z zobno ščetko ne pretiravamo, saj ne želimo poškodovati dlesni in izpostaviti koreninskih površin zob. Krtačimo dve do tri minute.

Ščetkajte zobe vsaj 2 krat dnevno, priporočljivo zjutraj in zvečer. Po ščetkanju skupaj z zobno nitko očistimo tudi medzobne prostore.

Pri ščetkanju se izognite požiranju. Po uporabi izpljunite in temeljito izperite

50% več zobne paste za isto ceno!

Kn črna zobna pasta ima novo pakiranje! Zdaj v tubi z dodatnimi 25ml!

Popolna (naravna) preobrazba
tvojega nasmeha!
Popolna (naravna) preobrazba
tvojega nasmeha!

Skrivate nasmeh zaradi madežev na zobeh od kave, čaja, cigaret? Imate težave s trdovratnim zobnim kamnom, oblogami na zobeh…?

Naravna zobna pasta
+
aktivirano oglje
+
zobna ščetka z aktiviranim ogljem
POGOSTA VPRAŠANJA

Ja, naravno črno zobno pasto lahko uporabljate vsak dan. Sestavljena iz naravnih sestavin, ki bodo poskrbele za temeljito higieno celotne ustne votline. 

Ena naravna črna zobna pasta Karbonoir zadostuje za 2 meseca uporabe.

Priporočamo, da na ščetko nanesete 2-3 stiske.

Zobna pasta je primerna tudi za otroke od 3. leta naprej.

Skrbno izbrane naravne sestavine črne zobne paste Karbonoir delujejo antibakterijsko in protivnetno, zato je še posebej primerna za ljudi z zobnimi prevlekami, mostički in implantati.  Pri zobni portetiki marsikdaj pride do minimalnega odstopanja med zobom in prevleko, kar pomeni, da se začnejo pod prevleko nabirati obloge, to pa lahko privede do katastrofalnih posledic. Potrebno je tudi, da se prostor pod mostički in okrog zobnega implantanta dobro očisti.

Seveda! Za najboljše rezultate priporočamo kombinirano uporabo naravne črne zobne paste in aktiviranega oglja Karbonoir. Zobna pasta je primerna za vsakdanjo uporabo, aktivirano oglje pa uporabljajte nekajkrat na teden oziroma po potrebi.

Zobna pasta ima novo pakiranje, saj smo želeli izboljšati uporabniško izkušnjo in odpraviti morebitne težave, s katerimi se naše stranke soočajo pri iztiskanju paste iz embalaže prejšnje verzije. Novo pakiranje vključuje tubo, ki omogoča enostavno iztiskanje paste brez težav. Poleg tega pa smo poskrbeli, da prejmete še boljšo vrednost za vaš denar, saj novo pakiranje vsebuje kar 50% več zobne paste, kljub temu pa je cena ostala nespremenjena. S tem želimo zagotoviti, da boste imeli zadostno količino paste za daljše obdobje in hkrati prihranili. 

Niste dobili odgovora na vprašanje? Tukaj je še dodatnih 53 odgovorov »
SESTAVINE
in varnostna opozorila

INCI: Aqua, Xylitol, Glycerin, Calcium Carbonate, Silica, Charcoal powder, Cocos Nucifera Oil, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Bicarbonate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Phenoxyethanol, Eugenol, Limonene.

Glavne sestavine: Voda, brezin sladkor, glicerin, kalcijev karbonat, kremen, aktivirano oglje, kokosovo olje, kokosov sulfat, soda bikarbona, hidroksietil celuloza, ksantan gumi, evkaliptusovo olje, klinčki, olje čajevca, olje brina, fenoksietanol, eugenol, limonen. 

VARNOSTNA OPOZORILA: Izogibajte se direktnemu stiku z očmi. Izdelek ni primeren za osebe, ki imajo alergijo na katerokoli sestavino izdelka. Izdelek hranite pri sobni temperaturi in izven dosega otrok. Zobne paste ne smete zaužiti. Otroci naj izdelek uporabljajo pod nadzorom odraslih, priporočen odmerek je količina v velikosti zrna graha. Po uporabi izpljunite in usta temeljito izperite.

Ref. CPNP: 4352231

Odgovorna oseba: Karbonoir d.o.o., Ulica ob hrastih 11, 1291 Škofljica

Proizvodnja izdelkov Karbonoir: Za izdelavo izdelkov se povezujemo z manjšimi lokalnimi ustvarjalci in proizvajalci, ki jih druži enako poslanstvo – ljubezen do naravnih, ročno izdelanih izdelkov. 🖤

40 mnenj za Naravna zobna pasta z aktiviranim ogljem (75 ml)

  1. lado
    2. marca, 2024
    odkar ste zmamenjali embalažo nimam pripomb, postajam zadovoljen reden uporabnik :)
    Manca Matjaž
    28. novembra, 2023
    Imeti otroka s posebnimi potrebami je velikokrat izziv. Prav tako umivanje zob ni izjema. Ravno pri tem dnevnemu opravilu je velika težava. Ker je naš...More
    Imeti otroka s posebnimi potrebami je velikokrat izziv. Prav tako umivanje zob ni izjema. Ravno pri tem dnevnemu opravilu je velika težava. Ker je naš Taj senzorno zelo občutljiv, je zelo težko temeljito umiti zobe. In tukaj nastopi Karbonoir. Učinkovito, brez motečega vonja in okusa. Taj je izdelke hitro sprejel, kot odlično zabavo.
    Maja
    12. septembra, 2023
    Zobno pasto uporabljam že več kot eno leto in sem zelo zadovoljna z izdelkom. Všeč mi je, ker ima zelo naraven okus in ker je zelo učinkovita za zdrav...More
    Zobno pasto uporabljam že več kot eno leto in sem zelo zadovoljna z izdelkom. Všeč mi je, ker ima zelo naraven okus in ker je zelo učinkovita za zdrave dlesni. Naj pohvalim menjavo embalaže, saj je tuba veliko lažja za uporabo kot prejšnja.
    Lea
    26. julija, 2023
    Vašo zobno pasto že dolgo uporabljam saj imam hudo paradontozo, vodni kamen se mi več ne nabira na zobeh in posledično mi tudi dlesen več ne odstopa. ...More
    Vašo zobno pasto že dolgo uporabljam saj imam hudo paradontozo, vodni kamen se mi več ne nabira na zobeh in posledično mi tudi dlesen več ne odstopa. Vsa čast za ta izdelek. ps.: Sm jo priporočala naprej in jo tudi že naročila za prijateljice.
    Mark
    3. maja, 2023
    Zelo zadovoljni pri nas doma, zelo prijetna za uporabo in tudi učinek beljenja je opazen
    Taja
    9. februarja, 2023
    Kupila in sploh ne gre ven!!! sedaj jo grejem že 5 minut pa še ni učinka! Embalaža za moje pojme bedna. Poročam ko mi jo uspe dobiti ven.
    Greenljubljana2014
    17. decembra, 2022
    Zobna pasta za kralje in kraljice, predraga. Tudi če bi bila enkrat cenejša, bi bila predraga, glede na malo količino. Moraš uporabiti veliko paste za...More
    Zobna pasta za kralje in kraljice, predraga. Tudi če bi bila enkrat cenejša, bi bila predraga, glede na malo količino. Moraš uporabiti veliko paste zato da sčistiš vsega, količina je pa skromna. Imela sem težavo z embalažo in sem morala vprašati v Sanaturi za pomoč pri uporabi.
    Pasta je v redu!
    Se ne bom odločila za ponovni nakup!
    Sem pa zelo zadovoljna z naravnim deodorantom.
    Reply from David:
    Hvala za iskreno in konstruktivno mnenje in povratno informacijo. Obljubimo, da bomo kmalu ugotovili kako se lahko izboljšamo in ta produkt za vas nar...More
    Hvala za iskreno in konstruktivno mnenje in povratno informacijo. Obljubimo, da bomo kmalu ugotovili kako se lahko izboljšamo in ta produkt za vas naredimo cenovno lažje dostopen in bolj praktičen. Do takrat pa lepe pozdrave iz Karbonoirja.
    Milivoj
    30. novembra, 2022
    Odlična, nekaj čisto posebnega. Podaril za darilo že večkrat in same pohvale.
    Inja
    3. septembra, 2022
    Zelo zelo zadovoljna! Prijetna za uporabo, prjeten okus, tekstura.. po več mesecih uporabe opažam bolj bele zobe, najbolj pa sem zadovoljna s sprememb...More
    Zelo zelo zadovoljna! Prijetna za uporabo, prjeten okus, tekstura.. po več mesecih uporabe opažam bolj bele zobe, najbolj pa sem zadovoljna s spremembo ki jo opažam pri dlesnih, s katerimi imam nonstop težave. Definitivno sem opazila da se mi je krvavenje dlesni močno zmanjšalo. Bolje je pljuvati črno, kot rdeče 😉 4 zvezdice namesto 5 pa dam zaradi embalaže, ki mi včasih ponagaja..
    Miha
    18. avgusta, 2022
    Katastrofalno pakiranje! Zadeva na potisk za doziranje zobne paste preprosto ne deluje... Pritiskaš, tolčeš, raztrančiraš, obračaš na glavo - ven pa n...More
    Katastrofalno pakiranje! Zadeva na potisk za doziranje zobne paste preprosto ne deluje... Pritiskaš, tolčeš, raztrančiraš, obračaš na glavo - ven pa nič ne pride.
    Reply from Ekipa Karbonoir:
    Zdravo Miha. Žal nam je, da ste naleteli na težave s pakiranjem. Svetujemo, da zobno pasto za nekaj časa držite pod vročo vodo in jo nato dobro pretre...More
    Zdravo Miha. Žal nam je, da ste naleteli na težave s pakiranjem. Svetujemo, da zobno pasto za nekaj časa držite pod vročo vodo in jo nato dobro pretresite - tako bi moralo biti v redu. Če pa se težava ponovi, nam prosim pišit ena [email protected].
    Larisa P.
    13. aprila, 2022
    Hej hej… Malo feedback-a 😁 začela sem z milom, nadaljevala s serumom dopolnjevala z zobno pasto in končno poizkusila mazilo oz. Kremico…. Top of the t...More
    Hej hej… Malo feedback-a 😁 začela sem z milom, nadaljevala s serumom dopolnjevala z zobno pasto in končno poizkusila mazilo oz. Kremico…. Top of the top. ŽELIM SI BITI ŽIVLJENJSKA UPORABNICA! Nisem imela tezav s kožo, sem se pa naucila skrbeti za njo in hvala vam. 😁 Lep ogljeni pozdrav ✌️ Larisa P.
    Staša Zupan
    12. marca, 2022
    Super zadovoljna s črno zobno pasto. Definitivno bom nakup ponovila.
    Urša
    17. februarja, 2022
    Imam probleme z zobmi že od malih nog in moram reči da sem zeloooooo zadovoljna, rezultate vidiš že po enemu tednu ! 😱❤️ Edino kar si želim je da bi b...More
    Imam probleme z zobmi že od malih nog in moram reči da sem zeloooooo zadovoljna, rezultate vidiš že po enemu tednu ! 😱❤️ Edino kar si želim je da bi bila pakirana v drugačni embalaži, saj ostane veliko paste še v njej in jo je potrebno potem razdreti če jo hočeš do konca porabiti.

    Imam pa tudi še prah in je tako kot jaz tudi fant zelo navdušen nad produktom 👍🏼👍🏼
    Patricija
    9. decembra, 2021
    Super pasta priporočam ☺️💖
    Ksenija
    13. novembra, 2021
    Zelo super zobna pasta priporočam vsem edino kar si zelim, da bi bila večja, ker je prihitro zmanjka
    Sanja
    14. septembra, 2021
    Zelo dobra zobna pasta. Naredi bolj bele zobe.
    Tina
    18. avgusta, 2021
    Daleč najboljša zobna pasta. Učinek se pokaže že v prvem tednu uporabe. Zelo priporočam!
    Jana
    10. avgusta, 2021
    Odlična je, zelo zadovoljna!
    Saša Bambič
    22. junija, 2021
    Odlična in deluje!!
    Martina
    17. junija, 2021
    Zobna pasta je super. Pomaga tudi pri občutljivi sklenini.
    Natalija, 45 let
    31. maja, 2021
    Črno zobno pasto uporabljam nekaj manj kot mesec dni, je zelo dobra, ker je naravna in okrepi dlesni. Glede beljenja pa je še prezgodaj sklepati, vend...More
    Črno zobno pasto uporabljam nekaj manj kot mesec dni, je zelo dobra, ker je naravna in okrepi dlesni. Glede beljenja pa je še prezgodaj sklepati, vendar jo bom še naprej z veseljem uporabljala.
    Natalija
    Andrej
    26. aprila, 2021
    Uporabljam samo se to
    Katja
    22. marca, 2021
    Odlično, res deluje.
    mojca
    22. marca, 2021
    zobna pasta res deluje pobeli zobe in jih ocisti.se bolj pomembno je da je naravna.priporočam vsem
    Nika
    10. marca, 2021
    Super zobna pasta, ki res pobeli in očisti zobe.
    Jelka
    28. februarja, 2021
    TOP zobna pasta, resnično deluje, na 3 dni kombiniram z ogljem v prahu, tuš kabina katastrofa - zobje pa TOP :-) Tudi ostali izdelki so TOP.
    Sanja
    28. februarja, 2021
    Zobna pasta ti naredi zelo lepe bele zobe. Okus je dober. Všeč mi je. Jo priporočam
    Kaja
    22. februarja, 2021
    Pozdravljeni. 14 dni sem kupila zobno pasto. Za probo. Po enem tednu očitna razlika. Ker si pri 3 majhnih otrocih ne morem veliko privoščiti, sem okle...More
    Pozdravljeni. 14 dni sem kupila zobno pasto. Za probo. Po enem tednu očitna razlika. Ker si pri 3 majhnih otrocih ne morem veliko privoščiti, sem oklevala ali bi kupila milo ali ne. Imam res bogo kožo od malih nog. Ogrce, mozolje, ogromne pore. Potem pa sem se odločila, da je čas prišel tudi za mene. Včeraj sem prvič si obraz umila z milom. Wauuu. Vidna sprememba. Čutim kako se koža čisti, sveti, veliko bolj je napeta. Vzela sem pa še prah za zobe in kombiniram z pasto. Sem kadilka ampak razlika je ogromna. Od sedaj naprej vem, kaj kdo dobi za darilo. Hvala ker Vam lahko zaupam. Lp Kaja
    Nejc Volarič
    6. januarja, 2021
    Pasta je pa vrhunska, čuti se kak je narjena na vodni osnovi, ni lepljiva, ne peče. Skratka top, unikat! Nisem še take paste uporabljal. Čestitke.
    Izidor
    20. novembra, 2020
    super, zelo zadovoljni z zobno pasto in ogljem
    Sara
    16. oktobra, 2020
    Prisegam na naravne zobne paste in ta je res odlična! Čestitke karbonoir za še en top naravni izdelek! Blag a zelo prijeten okus, struktura 10/10, zob...More
    Prisegam na naravne zobne paste in ta je res odlična! Čestitke karbonoir za še en top naravni izdelek! Blag a zelo prijeten okus, struktura 10/10, zobki super čisti in gladki po uporabi.. tudi ostali člani družine so navdušeni, naslednjič naročimo en "družinski paket" 😄
    Andreja
    7. oktobra, 2020
    Oh kako dolgo sem jo čakala 😁 Tudi oglje v prahu rada uporabljam ampak sem si zelooo želela tudi "navadne" zobne paste z ogljem in sem upala, da bo to...More
    Oh kako dolgo sem jo čakala 😁 Tudi oglje v prahu rada uporabljam ampak sem si zelooo želela tudi "navadne" zobne paste z ogljem in sem upala, da bo to vaš naslednji izdelek. Vam pa oprostim, da je tako dolgo trajalo, ker je pasta presegla vsa moja pričakovanja 😊 res. Imela sem "predsodke" o naravnih zobnih pastah, ampak nič več. Za naprej pa upam še na kakšno ustno vodico (črno 😍😍😍) ali pa zobno nitko.
    RZ
    6. oktobra, 2020
    Nad zobno pasto sem resnično navdušena in jo priporočam, dejansko jo je potrebno preizkusiti, ker noben opis ne more zamenjati izkušnje. Posebej sem v...More
    Nad zobno pasto sem resnično navdušena in jo priporočam, dejansko jo je potrebno preizkusiti, ker noben opis ne more zamenjati izkušnje. Posebej sem vesela, da je veganska in brez floura. Ravno tako sem iskala že dlje časa, a z nobeno še nisem bila tako zadovoljna. Odličen izdelek!
    Bincy
    31. avgusta, 2020
    Odlična je, res nad vsemi pričakovanji, predvsem zaradi svežine, hitrih rezultatov, same ličnosti embalaže,... Toplo priporočam vsem 😊 super zadeva!
    Bojana Bučar
    31. avgusta, 2020
    Hojla, pasta je super, umivanje zob postaja vedno bolj umetnost in ne več rutina; bodisi samo s prahcem bodisi s pasto. Ali pa obojim. In potem nitkan...More
    Hojla, pasta je super, umivanje zob postaja vedno bolj umetnost in ne več rutina; bodisi samo s prahcem bodisi s pasto. Ali pa obojim. In potem nitkanje, čez čas, ko drobci v medzobnih prostorih naredijo svoje (potegnejo nase packarijo). Nato ščetkanje medzobnih prostorov s curaprox mini ščetkami. Včasih tudi uporaba paste curaprox enzycal zero, včasih vaša in drugič curaprox ščetka. Za ščetkanje jezika vsekakor vaša ščetka. In včasih po vsem tem še voda z raztopljeno sodo bikarbono.

    Cela znanost. Ampak je fajn. In ob tem nimam časa gledati na uro, da bi odgovorila na vaše vprašanje, kako dolgo traja predstava. Ampak traja kar dolgo, kot vidite.

    In vse to lahko počnem tudi takrat, ko je ustna votlina polna aft. Zdržim. Ker gre za prijazne sestavine, ki ne dražijo ranjene sluznice še dodatno.

    Včasih si na predhodno očiščene zobe nanesem prahec. Čez noč. Zjutraj pa umivanje zob, nitkanje, ščetkanje medzobnih prostorov.

    Pomagajo pa vaši črnozvarki tudi v primeru, če si česno in čebuloljubec. Nevtralizira/zmanjša zadah.

    Lp, vaša BB
    Marta Peternel
    24. avgusta, 2020
    Ta zobna pasta je zadetek v polno, kot so vsi izdelki, obožujem črno barvo in moji zobje so navdušeni nad njo, prijetno diši, gladko očisti zobe, je n...More
    Ta zobna pasta je zadetek v polno, kot so vsi izdelki, obožujem črno barvo in moji zobje so navdušeni nad njo, prijetno diši, gladko očisti zobe, je naravna in umaže umivalnik 🤣🌞. Zelo priporočam 😍
    Dejan Grden
    22. avgusta, 2020
    Danes sem jo prvič uporabil in sem absolutno navdušen. Struktura, okus, izkušnja... Vse za odlično 5
    Anya
    19. avgusta, 2020
    Tale črna zobna pasta je super zadeva! 🙂 Čisti zobki, dolgo trajajoč svež zadah in predvsem zdrave dlesni... Velikokrat sem imela vnete dlesni, kar j...More
    Tale črna zobna pasta je super zadeva! 🙂 Čisti zobki, dolgo trajajoč svež zadah in predvsem zdrave dlesni... Velikokrat sem imela vnete dlesni, kar je zelooo moteče in še boleče. Zobna pasta mi je pri tem olajšala same bolečine in zmanjšala vnetja. Priporočam! 🙂
    Polona
    19. avgusta, 2020
    zelo zadovoljni vsi v družini, zobna pasta ima prijeten okus ne premočan, okus v ustih super, svež... največji PLUS pa je da se naša najmlajša tako za...More
    zelo zadovoljni vsi v družini, zobna pasta ima prijeten okus ne premočan, okus v ustih super, svež... največji PLUS pa je da se naša najmlajša tako zabavata ob ščetkanju ker je pasta temno črne barve da se veselita umivanja zobk
    Manca
    10. avgusta, 2020
    Naravne zobne paste uporabljam že več let in ta je do zdaj moja najljubša. Nima čudnega vonja kot marsikatera, v ustih pusti prijeten okus, zobje so g...More
    Naravne zobne paste uporabljam že več let in ta je do zdaj moja najljubša. Nima čudnega vonja kot marsikatera, v ustih pusti prijeten okus, zobje so gladki.. Za učinke beljenja bo verjetno treba še malo počakati.. Ampak zaenkrat zelo zelo zadovoljna :)
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Še 30,00  € do brezplačne poštnine!
Vaša košarica je prazna...

Za ogled ponudbe skočite v spletno trgovino.