črno milo

aktivirano oglje

naravni deodorant

Črno milo

Mozolji

Črno milo in Maja šlibar prej potem

Maja Šlibar

“Po dobrem letu in pol neprestanega menjavanja in preizkušanja obrazne kozmetike so se mi naredili zelo boleči mozolji na obrazu. Nisem se upala dotakniti obraza, saj me je tako vse bolelo.”

Maja Šlibar se je dve leti spopadala z bolečimi mozolji. Kot nam je povedala v intervjuju, je preizkusila razna čistilna sredstva in drage kreme iz lekarn, a ji nič ni pomagalo.

Potem pa je na Facebooku in Instagramu zasledila reklamo za Kn črno milo in vse se je spremenilo

Intervju z Majo Šlibar si lahko preberete tu.

Janja (30 let)

Janja se je z mozolji začela spopadati, ko je prenehala jemati kontracepcijske tabletke. Bilo je tako hudo, da si sploh ni upala zapustiti stanovanja brez ličil. Potem pa je zasledila reklamo za Kn črno milo.

“Sprva sem bila zelo skeptična, ker mi toliko stvari do sedaj ni pomagalo znebiti se mozoljev na obrazu – noben dermatolog, nobeni kozmetični izdelki, drage kreme… Zdaj pa sem nad tem milom navdušena! 🥰

Z Janjo smo opravili krajši intervju, katerega si lahko preberete tu.

Prej-potem mozoljev na obrazu Janja

Magdalena

Gerda

Odkar je Kn črno milo na voljo tudi drugje po Evropi, dobivamo povratne informacije od vsepovsod! Eno takih je bilo sporočilo 21-letne Gerde iz Madržarske. Z njo smo opravili intervju o njeni izkušnji s Kn črnim milom. Preberi ga tu.

Ana

Lara

Katja Grudnik

Svojo izkušnjo s Kn črnim milom je delila tudi priznana slovenska bloggerka Katja Grudnik na svojem blogu Viva la Vida. Napisala je:

Milo me je dobesedno sezulo. Sicer za obraz ne maram uporabljati trdih mil… AMPAK tole je pa nekaj čisto norega.
 
Na bradi sem imela nekaj podkožnih mozoljev, ki niso nikoli dozoreli ampak so me motili. Videli so se na daleč, boleli so na otip … stres v karanteni pač dela svoje. Živimo v izrednih razmerah in to se pozna tudi na moji koži.
 
Milo sem uporabljala zjutraj in zvečer in PRISEŽEM, da so po 3 dneh izginili.
 
Nisem mogla verjeti, da dejansko tako hitro deluje. Seveda je od vsakega posameznika odvisno, ampak pri meni je delovalo izredno hitro.
 
Po umivanju obraza s tem milom je moja koža zares zelooo mehka. Naredi tudi nežen piling in to se na koži pozna.”

Žana Cvetek

“Prve rezultate sem videla že po enem tednu vsakodnevne uporabe. Moja koža je bila veliko bolj gladka in na licih je bilo manj podkožnih ogrcev. Spremembo pa je opazila tudi predvsem moja mami,” nam je povedala 18-letna Žana.

Kn črno milo se je odločila preizkusiti po tem, ko je videla kako zelo je pomagalo njenemu bratu v boju proti mozoljem.

Intervju z Žano si lahko prevereš tu.

Dermatitis

Filip dermatitis

Filip (6 let)

Filip se z dermatitisom spopada že skoraj od rojstva. Kn črno milo mu je izjemno pomagalo, njegova mama pa nam je napisala njegovo izkušnjo. Preberi jo tu.

Filip ima črno milo tako rad, da je o njem narisal tudi tole prisrčno sliko:

Teodora z milom

Teodora

24-letna Teodora nam je poslala zapis, v katerem podrobno opiše svoje življenje z dermatitisom in izkušnjo s Kn črnim milom.

“V letih, ko so bili moji izbruhi dermatitisa najhujši in jih je vsak videl na mojem obrazu, sem neprestano poslušala pametovanje o dermatitisu s strani prijateljev, sošolcev in celo popolnih neznancev. »Tega ne boš pozdravila s kremami in zdravili. To izvira od ZNOTRAJ. Zakaj ne spremeniš prehrane? Moja teta je nehala jesti to pa to, pa začela piti smoothieje iz tega pa tega sadja, in si je pozdravila dermatitis…«

Njeno zgodbo lahko prebereš tu.

Ninna Kozorog

“Moj največji strah je vedno, da ga kje zmanjka,” je o Kn črnem milu povedala Ninna Kozorog, nevrologinja, humanitarka in Slovenka leta 2019.

Atopijski dermatitis ji je pred odkritjem tega izdelka občasno kožo samo v nekaj urah oluščil do krvi.

Napisala nam je:

“Pozdravljeni. V resnici nikoli ne nasedam reklamam, še manj pa nato pišem komentarje. Sem zdravnica, humanitarka, kolumnistka – ter žal ena tistih, ki me atopični dermatitis večino leta spremeni v “legvana” s suho, luščečo kožo. Ampak mami, pediatrinja, me je skorajda prisilila v uporabo mila. In po 3-4 dneh je moja koža začela dobivati nazaj obliko “kože”. Po 10 dneh sem povsem prenehala z uporabo Protopica. Kar verjeti ne morem, da je koža ponovno “normalna”. Hvala.”

Z njo smo opravili tudi intervju, katerega si lahko preberete v Siol članku.

Anonimna punca

Nika, 18 let

Nika, ki je želela ostati anonimna, nam je na mail poslala svojo izkušnjo s Kn milom:

“Živijo!
Z atopijskim dermatitisom se bojujem že od svojega otroštva. Z mami sva poskusili nešteto krem, nešteto pralnih praškov in mehčalcev, oblačila sva prali tudi brez dodatnih sredstev; samo v vodi. Veliko denarja sva zapravili za draga mila in gele za tuširanje ter šampone, vendar nič ni pomagalo. Dermatitis se mi je največkrat pojavljal na rokah in obrazu, včasih tudi na nogah pod kolenom in na stegnih. Precej neprijetna situacija. Zaradi tega sem bila tudi zelo nesamozavestna, sploh v osnovni šoli, kjer se otroci norčujejo iz vsake malenkosti. Takrat sem tudi v toplem vremenu nosila majice z dolgimi rokavi in skrivala svoje roke in noge. Zadeva pa je bila najhujša v prejšnjem letu, v 3. letniku – predvsem zaradi stresa; vseh testov, priprav na 4. letnik, pritiski iz strani družine in šole. Takrat se je moj dermatitis pojavil v predelu vratu, okoli oči in po rokah. Skrivala sem se za dolgimi rokavi in volnenimi puloverji z visokim ovratnikom, ki pa so mojo kožo še bolj razdražili. Velikokrat sem tudi obiskala zdravnico, ki mi je vsakič dala novo kremo – zadevo so kreme le omilile vendar ne čisto izničile. Potem pa mi je prijateljica predlagala naj pogledam vaše črno milo. Rekla je, da ga tudi sama uporablja že nekaj časa in se je njena situacija zelo izboljšala. Seveda sem morala vaš izdelek preizkusiti in sem tako srečna in hvaležna prijateljici, da mi je to predlagala. Milo sem uporabljala vsak dan in po 3 tednih je bila moja koža čista in brez izpuščajev. Če sem iskrena, nisem verjela, da mi bo milo pomagalo. Vendar je!

Končno sem našla izdelek, ki je primeren za mojo občutljivo kožo.
Milo uporabljam že od marca letos, torej že 9 mesecev, in je to najboljša stvar, ki sem jo kadarkoli kupila za svojo kožo. Kožo super očisti, jo neguje in povrhu vsega ima prijeten, vendar ne premočen, vonj. Pa še ne potrebujem zapraviti celega premoženja za to. Z milom se redno tuširam 1x na dan, vsak dan, in ga porabim v enem mesecu. SUPER ZADEVA! Od kar uporabljam milo se mi še niso pojavili nikakršni lišaji in moj dermatitis se je zagotovo povsem umiril. Najlepša hvala!!

Lepo se imejte!

Nika, 18 let”

Karbonoir oglje za zobe

Aktivirano oglje

Brigita Ziherl

“Slika pove več kot tisoč besed, tako da sem si zobe slikala pred uporabo in po enem mesecu uporabe (vmes sem še potovala v Pariz, tako da si lahko predstavljate poglede, ki sem jih dobila med umivanjem zob v skupni kopalnici v hostlu). Obe fotografiji sem poizkusila posneti v čim bolj podobnih razmerah, da bi bila razlika res čim bolj vidna. Naj še povem da ne kadim, kavo in vino pa pijem zelo redko – tako da predpostavljam, da bi bila razlika še bolj očitna, če počnete kaj (oz. vse) od naštetega,” je povedala Brigita.

Ana Čufer deodorant v gorah

Naravni deodorant

Ana Čufer in deodorant Karbonoir

Ana Cufer

Ano Čufer poznamo kot odlično gorsko tekačico in rekorderko teka na Triglav. Je pa tudi navdušena uporabnica našega naravnega deodoranta. O njem je povedala:

Kot športnica, ki se še dodatno nenormalno poti, je zame deodorant res pomemben izdelek in je tudi edini, pri katerem sem zelo izbirčna.

Sama sem preizkusila že vrsto deodorantovNekaj je vedno šlo narobe. Ali so puščali madeže ali se je še vedno pojavil neprijeten vonj ali pa so bili preveč agresivni. 

Tako sem tudi Kn naravni deodorant preizkusila malo z rezervo in kar nisem mogla verjeti, da deluje. Po jutranjem nanosu mi zdrži cel dan in ne pušča nobenih madežev. Tudi ne morem se načuditi prijetnemu vonju. “

Njen intervju si lahko preberete tu.