Naša zgodba

Začetek

Zgodba z aktiviranim ogljem se je pričela razvijati že dolgo nazaj, saj se ga že več kot 10.000 let uporablja v medicini, danes pa postaja vse bolj nepogrešljiv dodatek tudi v kozmetični industriji. Prejšnje generacije aktiviranemu oglju za lepotne namene niso posvečale tako velike pozornosti, zdaj pa se ljudje čedalje bolj zavedamo lepotilne moči, ki prihaja iz narave.

 

Ideja

Z veliko navdušenja, otroške radovednosti in naklonjenosti naravi smo se odločili, da aktiviranemu oglju povrnemo nekdanjo slavo in ga ponovno postavimo med vodilne produkte na področju kozmetike. Karbonoir kolekcijo smo začeli z najosnovnejšim in hkrati najbolj čistim izdelkom – aktiviranim ogljem za beljenje zob. Kmalu se bo Karbonoir družini pridružil nov izdelek in upamo, da bo tudi z vašo podporo naša družina vse večja in večja. Aktiviranemu oglju in njegovim učinkom smo se 100 % posvetili takoj, ko smo videli prve pozitivne povratne informacije – teh imamo sedaj že mnogo in to je tudi razlog, da v oglju najdemo vedno nove ideje in navdih. S pomočjo družine in prijateljev je kolekcija Karbonoir zaživela. Zato HVALA! Hvala tudi tebi!

 

Želja

Aktivirano oglje je čudovito. Naravno. Razstrupljevalno. Antiseptično. In ima izjemno absorbcijsko delovanje. Zato želimo, da ga spoznajo vsi. Mladi in malo starejši. Da ga uporabljajo vsi. Tako v domači lekarni in kozmetiki kot v profesionalni uporabi. Vsak dan. Da postane nega kože in skrb za zdravje vsakodnevni ritual! Želimo, da na strani karbonoir.si najdeš čim več uporabnih informacij. Da aktivirano oglje tako dobro spoznaš, da ga uporabljaš po svoje! Čisto zase in čisto na svoj način. Ker le ta je pravi! 🙂 Če pa slučajno potrebuješ pomoč, smo ti vedno na voljo na info@karbonoir.si!

 

Obljuba

Obljubimo, da so vsi Karbonoir izdelki popolnoma naravni. Da smo ti in ti bomo vedno na voljo za vsak nasvet. Da aktivirano oglje res pomaga – ampak ga uporabljaj vsaj 21 dni! Da se boš v aktivirano oglje zaljubil/a s prvo uporabo. Obljubimo, da bomo svoje delo še naprej opravljali tako strastno, kot ga opravljamo sedaj!

– Vaša ekipa Karbonoir

Ekipa

“Življenje je kot vožnja s kolesom. Da bi ohranil ravnotežje, se moraš premikati.”

Albert Einstein