Aktivirano oglje za beljenje zob Karbonoir (30 ml)

(28 mnenj strank)

AKTIVIRANO OGLJE ZA ZOBE V PRAHU, PRIDOBLJENO IZ KOKOSOVIH LUPIN

Aktivirano oglje za zobe iz kokosovih lupin je črni biser v obliki prahu, ki ga radi uporabljamo tako mladi kot starejši. Ne le, da v kopalnice prinese obilo zabave ter odštekane selfije, temveč učinkovito skrbi tudi za ustno higieno.

 • Aktivirano oglje iz kokosovih lupin bo pobelilo vaš nasmeh za nekaj odtenkov brez umetnih belil.
 • Za vsakodnevno čiščenje zob in ustne votline, saj odstranjuje bakterije, ki povzročajo bolezni zob in gnilobo.
 • Je brez dodatnih sladkorjev, arom in drugih umetnih snovi, ki lahko poškodujejo sklenino in dlesni.
 • Predstavlja naravno alternativo sredstvom za čiščenje in beljenje zob.
 • Certificiran, slovenski izdelek s pridobljenim Vegan certifikatom, ki ga podeljuje društvo Kon-Cert.
 • Uporabljajo ga lahko tudi otroci, saj oglje preprečuje nastanek kariesa.
 • Primeren tudi za ljudi z zobnimi prevlekami, implantati ter mostički.
 • V primeru nezadovoljstva vrnemo denar!

13,20 

larisina garancija

Larisina 30-dnevna garancija vračila

Hitra in varna dostava: danes naročiš, v največ 2 delovnih dneh dobiš!

Varno plačilo

ZAKAJ ME BO aktivirano oglje za zobe NAVDUŠILo?

Navdušila vas bo že prva izkušnja, ko boste odprli pokrovček aktiviranega oglja. Pričakal vas bo fino mlet, črn prah, ki ga boste nanesli na vlažno zobno ščetko. Že po prvem ščetkanju boste opazili, da imate zobe bistveno bolj gladke, po aktivni uporabi vsaj 1 teden, pa tudi prve učinke beljenja.

Za tiste, ki ste aktivirano oglje že preizkusili od drugih proizvajalcev, vas bo presenetila prav nežna in fina struktura Karbonoir oglja, saj ga proizvajamo po posebnem certificiranem postopku v Veliki Britaniji, primernim ravno za ustno higieno in čiščenje zob.

One2sweat in aktivirano oglje
Par z ogljem

Če imate težave z zobnim kamnom, boste z redno uporabo aktiviranega oglja preskočili kar nekaj obiskov zobozdravnika.

Ob uporabi oglja pa bodo uživali tudi otroci, saj ima oglje nenavadno barvo, poleg tega pa neguje tudi njihove zobke pred nastankom kariesa. En izdelek je tako primeren za celo družino!

IDEJA AKTIVIRANEGA OGLJA KARBONOIR

Ideja po tem, da bomo začeli s proizvodnjo aktiviranega oglja iz kokosovih lupin, za namen nege in beljenje zob, ni zrasla na našem zeljniku.

Pred dvemi do tremi leti so ta trend oblikovali v Angliji in Združenih državah Amerike, obnorel pa je praktično cel svet.

Kdo pa ne bi rad imel lepega, a hkrati naravnega nasmeha, kajne?

Kar nam je uspelo, je bilo, da smo aktivirano oglje prvi predstavili slovenskim uporabnikom, ter ga dopolnili tako, da pridobivamo zgolj najkakovostnejše kokosove lupine iz katerih nastane aktivirano oglje ter da je postopek predelave ustrezno certificiran.

Začetek predelave se začne na Filipinih, kjer lupine kokosa ostajajo kot stranski produkt filipinske proizvodnje kokosovega olja. Te lupine imajo veliko vrednost, saj iz njih nastaja ravno aktivirano oglje. Pot se nadaljuje do Velike Britanije, kjer v Karbonoirjev pogodbeni partner po ustreznem Karbo-postopku lupine termično obdela v posebni komori z odvzemanjem kisika in dodajanjem dušika, da pridobimo mikrobno drobne delce, ki imajo neverjetno sposobnost absorbiranja bakterij in umazanij.

Po predelavi oglje zapakiramo in odpremimo v Slovenijo, kjer vam z ljubeznijo napolnimo aktivirano oglje v lončke slovenskega proizvajalca Goltez.

Naš produkt je junija 2018 prejel tudi certifikat Vegan, ki ga podeljuje slovenski inštitut Kon-Cert, kot znak ustrezne kakovosti.

Aktivirano OGLJe ZA zobe in uporaba

Aktivirano oglje lahko uporabljate skupaj z zobno pasto ali brez. Brez zobne paste bo aktivirano oglje imelo večji učinek in bo bolje očistilo zobe vseh škodljivih bakterij.

Za učinek beljenja zob priporočamo uporabo aktivnega oglja 2 x dnevno vsaj en mesec, medtem ko za vsakodnevno nego 1 x dnevno.

Ob prvih uporabah se vam bo aktivno oglje verjetno zatikalo na nekaterih predelih vaših zob in ob dlesnih. To je povsem običajno, saj se na ta način sprime z nečistočami, da pa oglje ne bo ostalo na zobeh, priporočamo, da oglje na tistih mestih odstranite samo z mokro zobno ščetko (brez oglja ali zobne paste).

Za najbolj efektivno uporabo aktiviranega oglja priporočamo našo Karbo-metodo, ki vam jo bomo priložili skupaj z letakom v paket.

zobna-scetka
Aktivirano oglje na trebuhu
Pri uporabi oglja priporočamo uporabo zobne ščetke Karbonoir, saj ima manj goste, mehke ščetine, prevlečene z aktiviranim ogljem. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne, saj zaradi strukture prahu, nežno očistijo ustno votlino in zob ne poškodujejo. Zaradi aktiviranega oglja pa se na ščetki ne bojo nabirale bakterije!

POGOSTA VPRAŠANJA

Aktivirano oglje je primerno za vsakodnevno uporabo, saj je naraven izdelek in nima negativnega vpliva na zobe, dlesni ali celotno ustno votlino. Aktivirano oglje ima antibakterijski in protivneten učinek, kar pomeni, da odstranjuje bakterije in obloge, ki se v ustni votli naberejo čez dan.

Vsebina lončka zadostuje za približno 200 uporab – odvisno od pogostosti umivanja zob in količine, ki jo nanesete.

Priporočamo, da na ščetko nanesete za ščepec (toliko, kolikor lahko stisnete med palec in kazalec) oglja.

Če nosite zobni aparat, vam ne priporočamo, da uporabljate aktivirano oglje. Počakajte raje, da aparat snamete, nato pa vam bo oglje pomagalo odstraniti nadležne rumene madeže, ki pogosto ostanejo za aparatom na zobeh.

Aktivirano oglje se pridobiva iz kokosovih lupin in je 100 % naravno, zato je primerno tudi za nosečnice.

Aktivirano oglje se pridobiva iz kokosovih lupin in je 100 % naravno, zato je primerno tudi za otroke.

Aktivirano oglje je naraven izdelek, ki ima antibakterijsko in proti vnetno moč, kar pripomore k boljši higieni prav pri ljudeh z zobnimi prevlekami, mostički in implantati. Pri zobni portetiki marsikdaj pride do minimalnega odstopanja med zobom in prevleko, kar pomeni, da se začnejo pod prevleko nabirati obloge, to pa lahko privede do katastrofalnih posledic. Potrebno je tudi, da se prostor pod mostički in okrog zobnega implantanta dobro očisti. Kljub temu, da je aktivirano oglje črno se mostiček in prevleke ne obarvajo.

Marsikdaj se zgodi, da zobje ostanejo na določenih predelih črni, ker se oglje veže na umazanijo –  to pomeni, da pravilno deluje. Aktivirano oglje se zadrži na določenih mestih zato, ker gre za bolj trdovratne obloge, ki za odstranitev potrebujejo dalj časa.

S pomočjo aktiviranega oglja lahko odstranimo zobni kamen. Za takšno potezo je potrebno temeljito čiščenje. Po vsakodnevem ščetkanju je potrebno, da aktivirano oglje iz ustne votline ne speremo takoj, vendar, da ga pustimo delovati vsaj tri minute. Oglje lahko nanesemo na zobe in ga pustimo delovati čez noč. Zjutraj zobe ščetkamo in dodobra speremo.

Imate vprašanja, na katera vam nismo uspeli odgovoriti? Pišite naši Anji na [email protected] – z veseljem vam bo pomagala.

28 mnenj za Aktivirano oglje za beljenje zob Karbonoir (30 ml)

 1. Denis

  Vam sporočim ko(če) bodo vidni rezultati 😉

 2. Evelin

  Sprva ga nisem kupila ker imam občutljive zobe in dlesen ko sem dobila testerček sem ga sprobala in evo takoj sem ga kupila, sedaj ga skupaj z partnerjem uporabljava in opazni rezultati so bili že po prvem tednu…

 3. Dejansko deluje :)

  Ta teden sem prejela paket. Sedaj sem si ze par dni oglje zjutraj in zvecer nanesla na zobno pasto in temeljito scetlala zobe in se ze opazi velika razlika. Tako da, deluje! 🙂

 4. Valerija

  Po nasvetu hčerke sem kupila “vaše oglje za zobe”. Ker sva oba z možem že v srednjih letih, ter nekoliko skeptična do novosti s katerimi nas ponudniki “bombandirajo” vsak dan, sem nad izdelkom prijetno presenečena. Aktivirano oglje je super čistilec zobnih oblog, cenovno dostopno in priročno, saj tudi resnično za nekaj tonov pobeli zobe. Ugodno vpliva na ustno floro in preprečuje vnetja. No vsaj pri meni. Priporočam nakup.

 5. Ema

  Zanima me, če pusti zadah…

  • David

   Pozdravljena Ema, Aktivirano oglje karbonoir ne pušča zadaha. Nima nobenega okusa ali dodanih substanc. Deluje pa antiseptično, tako da zelo učinkovito (počasi ampak trajno) odpravlja tudi globje nečistoče, ki povzročajo neprijetne vonjave.

 6. Hvala, ker obstajate ❤️

  Naključno “naletim” na vaš oglas na YouTubu, si ga pogledam in takoj mi naredi klik v glavi TO SI PA MORAM KUPITI! Z izdelkom sem zelo zadovoljna. Uporabljam ga šele 4 dni in ne morem verjeti kakšen je efekt! V kratkem si bom naročila še vašo zobno sčetko, ko bo denarnica malce debelejša 😊
  Iskreno hvala… Tina

 7. Nataša

  Izdelek deluje saj ga uporabljam šele nekaj dni in občutim bolj gladke in manj rumene zobe. Tudi mojim hčerkam je zanimiv zaradi barve in ga uporabljata.

 8. Leonora

  pozdravljeni! si zelite lep nasmeh in bele zobe?vam vsem res iskreno priporocam oglje za beljenje zob!!!res meni se ze pocasi belijo izdelek uporabljam lekomaj 3dni topp!pa se cena ni dragaaa tako da klikni v kosarico ne bo vam žal!!!🤩😁💋

 9. Eva

  Takoj, ko sem prejela pošiljko sem letela v kopalnico preizkusiti to črno ‘čudo’. Glede na to, da sem kadilka (tudi kave se ne branim) so se mi v zadnjem času na zobeh naredili madeži, katere nisem morala odstraniti z običajno zobno ščetko. In ne morem verjet, da sem jih po prvi uporabi skoraj povsem odstranila. What?! Narava res dela čudeže.
  Sicer uporabljam električno zobno ščetko in vse skupaj ni bilo preveč agresivno za dlesni. Superca 😀

 10. Gregor

  Zaenkrat sem nadvse zadovoljen.😁

 11. Aljaž

  Občutek bolj čistih in svežih zob, kot samo z navadno pasto. Zdi se mi, da so zobje svetlejši tudi če uporabljaš bolj po redko. Lajkam! 🙂

  • Karbonoir

   Zelo lepo se zahvaljujemo za povratno informacijo. Da se ti zahvalimo še bolj “konkretno”, pa v kratkem v svojemu nabiralniku pričakuj manjše darilce.😊

 12. Tina

  A ste 100% da ne poškoduje sklenine? Na spletu je glede tega več mnenj.

 13. Maša

  Sem zelo zadovoljna z njim.Že po 2 tednih sem opazila razliko, da so moji zobje bolj beli.Kar me je pa najbolj osrečilo, da je tudi odstranil karies.Uporablja ga tudi moj 4 letnik.Zelo ga zabava medtem, ko ima čisto črne zobe, saj temu praviva poglej čarovnija.Priporočam.

 14. Ester

  Po dveh tednih uporabe so moji zobje občutno bolj beli. Neverjeten je tudi občutek čistosti ustne votline in gladkosti zob.

 15. Ana

  Na začetku nisem verjela, da mi bo pomagalo pobeliti moje od kave rumene zobe, vendar vztrajnost je tokrat bil ključna! 🙂 Cel mesec je trajalo, da je oglje imelo neki učinek, po dveh mesecih pa so bili moji zobje končno beli! Končno naraven izdelek, ki ne poškoduje dlesni. Priporočam!

 16. Aleksandra

  Brez besed.. v samo enem tedno, no, dveh dneh imam nenormalno bele zobe. Od nosečnosti dalje se mi je vse živo gor nabralo. Bolj sem jih »glancala« pa čistila hujše je bilo. Obisk zobarja pa sem samo prelagala, ker se ga nenormalno bojim. Zdaj pa imam občutek, da ga skoraj ne potrebujem, saj sčisti v nulo.

 17. Natasa

  Naravnost odlicno! Moji zobje so enkratno ocisceni in pa predvsem tudi beliii!!! Naj se dodam, da sem na vase izdelke naletela tudi v trgovini Hofer 😊Ijeeeej! Srecno in pa dobili ste si ze dva zvesta uporabnika 😊

 18. Maša Meden

  Vaše oglje sem dobila za darilo od prijateljice, skupaj z bež ščetko. Že po enem tednu sem imela zobke bolj bele za kak odtenek ali dva, zdaj pa ga uporabljam že cca. 2 meseca in se rezultat še izboljšuje. ? Zobki so bolj gladki, brez zobnega kamna.

 19. Erika

  Kupila v Sanolaborju, da stestiram…in že dolgo ne tako dobrega filinga! Isti občutek kot, ko ti zobar sčisti zobni kamen! Ni mi žal, da sem ga kupila. 😀

 20. Tjaša

  Običajno ne komentiram, tokrat pa moram pohvaliti tole aktivno oglje Karbonoir. Moja hčerkica je imela vedno odpor do umivanja zobk, zdaj pa že ob šestih popoldne poslušam: “Mamiii, kdaj si bomo šle umivat zobee?”. Je res izjemno zabavno in priporočam vsem staršem malih nadebudnežev. Poleg tega pa sem raziskala to področje in vse te trditve o zobnih pastah iz trgovin očitno res držijo, tako, da sva jih tudi z možem odstranila iz najine dnevne rutine. Za barvo zob pa tudi! Dejansko so sodelavke že 2. teden ena za drugo začele opažati kako bel nasmeh imam.
  Skratka… Vse kar je obljubljeno drži in še 10x več, tako, da jaz ne menjam več!

 21. Sanja

  Zelo enostavna uporaba in po enem tednu res vidim razliko in celo sodelavci so opazili, da imam bolj bele zobe. Zdaj se veliko bolj samozavestno nasmehnem.

 22. Tina

  Pa tooooop, po prvi uporabi res občutno bolj beli zobjeeee! Priporočam vsem kadilcem in kadilkam.

 23. Jan

  Normalno, da ne moreš pričakovati, da boš zaradi tega praha v dveh dneh dobil nasmeh kot ga imajo zvezdniki, ampak do občutne spremembe prej/potem pa definitivno prideš.

 24. Živa Pogačnik

  Moja mama je stomatologinja in po njeni zaslugi se dobro zavedam pomena zdravja zob za naše celotno zdravje in dejstva, da noben mostiček, implantat itd. ne odtehta zdravega zoba. Poleg tega si nihče ne želi vrtoglavih stroškov povezanih z zdravljenjem zob. Zato je zame osebno neprecenljiv občutek, ko se zbudim s čistimi, gladkimi zobmi in ne s »kosmatimi«, polnimi oblog. Aktivirano oglje Karbonoir je edina stvar, ki mi dejansko daje občutek zaščite pred kariesom ponoči.

 25. David

  Kul, sem kupil v Hoferju, ko so imeli akcijo in sem zelo zadovoljen. Sicer uporabljam samo med vikendi, ko si res lahko vzamem čas, pa mam vseen bolj bele zobe.

 26. Ajda

  Celo življenje se samo nasmiham, da z ustnicami zakrijem svoje obarvane zobe, ki so videti, kot da si jih sploh ne umivam. Pri vsej poplavi ponudb za beljenje zob sem se seveda tudi jaz odločila za beljenje … Ko pa sem se začela odločati o načinu beljenja, sem se zgrozila nad zgodbami o poškodbah in dolgotrajnih negativnih posledicah, ki so jih utrpele nekatere stranke. Za lepoto vseeno nisem hotela tvegati zdravja svojih zob, zato sem se odločila za naravni pristop z aktiviranim ogljem. Poleg tega mi je bila všeč ideja naravne beline in ne umetno belih, ki so očitno beljeni. In res se je aktivirano oglje Karbonoir izkazalo za odlično, cenovno dostopno rešitev. Ne le, da so moji zobje bolj beli in čisti, zdaj je pod nadzorom tudi moj zadah.

 27. Klavdija Vrečar

  Prvič sem sprobala ko si je kupila moja hčerka in moram zares pohvalit,,odlična in povsem naravna zadeva pa še ščetke so naravnega izvora,,,prišparaš veliko,,ker beljenje pri zobozdravniku ni nič kaj prijetno pa še pošteno te po žepu vdari !!!

 28. Teja

  Evo, priznam! Najprej sem kupila to oglje samo zato, da sem se lahko slikala kot zombi in fotko objavila na fb. Ampak pazi to, po tednu uporabe ljudje kar sami od sebe opažajo, da imam zelo bele zobe!”

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja