Aktivirano oglje za zobe Karbonoir (30 ml)

(13 mnenj strank)

Aktivirano oglje za zobe  v prahu, pridobljeno iz kokosovih lupin

Aktivirano oglje za zobe iz kokosovih lupin je črni biser v obliki prahu, ki ga radi uporabljamo tako mladi kot starejši. Ne le, da v kopalnice prinese obilo zabave ter odštekane selfije, temveč učinkovito skrbi tudi za ustno higieno.

 • Aktivirano oglje iz kokosovih lupin bo pobelilo vaš nasmeh za nekaj naravnih odtenkov brez umetnih belil.
 • Za vsakodnevno čiščenje zob in ustne votline, saj odstranjuje bakterije, ki povzročajo bolezni zob in gnilobo.
 • Je brez dodanih sladkorjev, arom in drugih umetnih snovi, ki lahko poškodujejo sklenino in dlesni.
 • Predstavlja naravno alternativo sredstvom za čiščenje in beljenje zob.
 • Certificiran, slovenski izdelek s pridobljenim Vegan certifikatom, ki ga podeljuje društvo Kon-Cert.
 • Uporabljajo ga lahko tudi otroci, saj oglje preprečuje nastanek kariesa.
 • Primeren tudi za ljudi z zobnimi prevlekami, implantati ter mostički.
 • V primeru nezadovoljstva vrnemo denar!

13,20 

ZAKAJ ME BO aktivirano oglje za zobe NAVDUŠILo?

Navdušila vas bo že prva izkušnja, ko boste odprli pokrovček aktiviranega oglja.

Pričakal vas bo fino mlet, črn prah, ki ga boste nanesli na vlažno zobno ščetko.

Že po prvem ščetkanju boste opazili, da imate zobe bistveno bolj gladke, po aktivni uporabi vsaj 1 teden, pa tudi prve učinke beljenja.

Za tiste, ki ste aktivirano oglje že preizkusili od drugih proizvajalcev, vas bo presenetila prav nežna in fina struktura Karbonoir oglja, saj ga proizvajamo po posebnem certificiranem postopku v Veliki Britaniji, primernim ravno za ustno higieno in čiščenje zob.

Če imate težave z zobnim kamnom, boste z redno uporabo aktiviranega oglja preskočili kar nekaj obiskov zobozdravnika.

Ob uporabi oglja pa bodo uživali tudi otroci, saj ima oglje nenavadno barvo, poleg tega pa neguje tudi njihove zobke pred nastankom kariesa. En izdelek je tako primeren za celo družino!

IDEJA AKTIVIRANEGA OGLJA KARBONOIR

Ideja po tem, da bomo začeli s proizvodnjo aktiviranega oglja iz kokosovih lupin, za namen nege in beljenje zob, ni zrasla na našem zeljniku.

Pred dvemi do tremi leti so ta trend oblikovali v Angliji in Združenih državah Amerike, obnorel pa je praktično cel svet.

Kdo pa nebi rad imel lepega a hkrati naravnega nasmeha, kajne?

Kar nam je uspelo, je bilo, da smo aktivirano oglje prvi predstavili slovenskim uporabnikom, ter ga dopolnili tako, da pridobivamo zgolj najkakovostnejše kokosove lupine iz katerih nastane aktivirano oglje ter da je postopek predelave ustrezno certificiran.

Začetek predelave se začne na Filipinih, kjer lupine kokosa ostajajo kot stranski produkt filipinske proizvodnje kokosovega olja. Te lupine imajo veliko vrednost, saj iz njih nastaja ravno aktivirano oglje. Pot se nadaljuje do Velike Britanije, kjer v Karbonoirjev pogodbeni partner po ustreznem Karbo-postopku lupine termično obdela v posebni komori z odvzemanjem kisika in dodajanjem dušika, da pridobimo mikrobno drobne delce, ki imajo neverjetno sposobnost absorbiranja bakterij in umazanij.

Po predelavi oglje zapakiramo in odpremimo v Slovenijo, kjer vam z ljubeznijo napolnimo aktivirano oglje v lončke slovenskega proizvajalca Goltez.

Naš produkt je junija 2018 prejel tudi certifikat Vegan, ki ga podeljuje slovenski inštitut Kon-Cert, kot znak ustrezne kakovosti.

Aktivirano aktivno oglje

OGLJe ZA zobe in uporaba

Aktivirano oglje lahko uporabljate skupaj z zobno pasto ali brez. Brez zobne paste bo aktivirano oglje imelo večji učinek in bo bolje očistilo zobe vseh škodljivih bakterij.

Za učinek beljenja zob priporočamo uporabo aktivnega oglja 2 x dnevno vsaj en mesec, medtem ko za vsakodnevno nego 1 x dnevno.

Ob prvih uporabah se vam bo aktivno oglje verjetno zatikalo na nekaterih predelih vaših zob in ob dlesnih. To je povsem običajno, saj se na ta način sprime z nečistočami, da pa oglje ne bo ostalo na zobeh, priporočamo, da oglje na tistih mestih odstranite samo z mokro zobno ščetko (brez oglja ali zobne paste).

Za najbolj efektivno uporabo aktiviranega oglja priporočamo našo Karbo-metodo, ki vam jo bomo priložili skupaj z letakom v paket.

Pri uporabi oglja priporočamo uporabo zobne ščetke Karbonoir, saj ima manj goste, mehke ščetine, prevlečene z aktiviranim ogljem. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne, saj zaradi strukture prahu, nežno očistijo ustno votlino in zob ne poškodujejo.

13 mnenj za Aktivirano oglje za zobe Karbonoir (30 ml)

 1. Aleksandra

  Brez besed.. v samo enem tedno, no, dveh dneh imam nenormalno bele zobe. Od nosečnosti dalje se mi je vse živo gor nabralo. Bolj sem jih »glancala« pa čistila hujše je bilo. Obisk zobarja pa sem samo prelagala, ker se ga nenormalno bojim. Zdaj pa imam občutek, da ga skoraj ne potrebujem, saj sčisti v nulo.

 2. Natasa

  Naravnost odlicno! Moji zobje so enkratno ocisceni in pa predvsem tudi beliii!!! Naj se dodam, da sem na vase izdelke naletela tudi v trgovini Hofer 😊Ijeeeej! Srecno in pa dobili ste si ze dva zvesta uporabnika 😊

 3. Maša Meden

  Vaše oglje sem dobila za darilo od prijateljice, skupaj z bež ščetko. Že po enem tednu sem imela zobke bolj bele za kak odtenek ali dva, zdaj pa ga uporabljam že cca. 2 meseca in se rezultat še izboljšuje. ? Zobki so bolj gladki, brez zobnega kamna.

 4. Erika

  Kupila v Sanolaborju, da stestiram…in že dolgo ne tako dobrega filinga! Isti občutek kot, ko ti zobar sčisti zobni kamen! Ni mi žal, da sem ga kupila. 😀

 5. Tjaša

  Običajno ne komentiram, tokrat pa moram pohvaliti tole aktivno oglje Karbonoir. Moja hčerkica je imela vedno odpor do umivanja zobk, zdaj pa že ob šestih popoldne poslušam: “Mamiii, kdaj si bomo šle umivat zobee?”. Je res izjemno zabavno in priporočam vsem staršem malih nadebudnežev. Poleg tega pa sem raziskala to področje in vse te trditve o zobnih pastah iz trgovin očitno res držijo, tako, da sva jih tudi z možem odstranila iz najine dnevne rutine. Za barvo zob pa tudi! Dejansko so sodelavke že 2. teden ena za drugo začele opažati kako bel nasmeh imam.
  Skratka… Vse kar je obljubljeno drži in še 10x več, tako, da jaz ne menjam več!

 6. Sanja

  Zelo enostavna uporaba in po enem tednu res vidim razliko in celo sodelavci so opazili, da imam bolj bele zobe. Zdaj se veliko bolj samozavestno nasmehnem.

 7. Tina

  Pa tooooop, po prvi uporabi res občutno bolj beli zobjeeee! Priporočam vsem kadilcem in kadilkam.

 8. Jan

  Normalno, da ne moreš pričakovati, da boš zaradi tega praha v dveh dneh dobil nasmeh kot ga imajo zvezdniki, ampak do občutne spremembe prej/potem pa definitivno prideš.

 9. Živa Pogačnik

  Moja mama je stomatologinja in po njeni zaslugi se dobro zavedam pomena zdravja zob za naše celotno zdravje in dejstva, da noben mostiček, implantat itd. ne odtehta zdravega zoba. Poleg tega si nihče ne želi vrtoglavih stroškov povezanih z zdravljenjem zob. Zato je zame osebno neprecenljiv občutek, ko se zbudim s čistimi, gladkimi zobmi in ne s »kosmatimi«, polnimi oblog. Aktivirano oglje Karbonoir je edina stvar, ki mi dejansko daje občutek zaščite pred kariesom ponoči.

 10. David

  Kul, sem kupil v Hoferju, ko so imeli akcijo in sem zelo zadovoljen. Sicer uporabljam samo med vikendi, ko si res lahko vzamem čas, pa mam vseen bolj bele zobe.

 11. Ajda

  Celo življenje se samo nasmiham, da z ustnicami zakrijem svoje obarvane zobe, ki so videti, kot da si jih sploh ne umivam. Pri vsej poplavi ponudb za beljenje zob sem se seveda tudi jaz odločila za beljenje … Ko pa sem se začela odločati o načinu beljenja, sem se zgrozila nad zgodbami o poškodbah in dolgotrajnih negativnih posledicah, ki so jih utrpele nekatere stranke. Za lepoto vseeno nisem hotela tvegati zdravja svojih zob, zato sem se odločila za naravni pristop z aktiviranim ogljem. Poleg tega mi je bila všeč ideja naravne beline in ne umetno belih, ki so očitno beljeni. In res se je aktivirano oglje Karbonoir izkazalo za odlično, cenovno dostopno rešitev. Ne le, da so moji zobje bolj beli in čisti, zdaj je pod nadzorom tudi moj zadah.

 12. Klavdija Vrečar

  Prvič sem sprobala ko si je kupila moja hčerka in moram zares pohvalit,,odlična in povsem naravna zadeva pa še ščetke so naravnega izvora,,,prišparaš veliko,,ker beljenje pri zobozdravniku ni nič kaj prijetno pa še pošteno te po žepu vdari !!!

 13. Teja

  Evo, priznam! Najprej sem kupila to oglje samo zato, da sem se lahko slikala kot zombi in fotko objavila na fb. Ampak pazi to, po tednu uporabe ljudje kar sami od sebe opažajo, da imam zelo bele zobe!”

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja