Zobna ščetka z mehkimi ščetinami impregniranimi z aktiviranim ogljem

Počisti
(2 mnenji strank)

Verjetno boste rekli, da zobne ščetke pa res ne potrebujete, ker jo imate že doma. Te zobne ščetke pa niso običajne ščetke, saj so primerne ravno za uporabo skupaj z aktiviranim ogljem. Zakaj?

– Zobne ščetke imajo mehke ščetine, teh pa je napram običajnim zobnim ščetkam manj. Ko nanesemo oglje, običajna zobna ščetka postane še gostejša in pogosto pregroba, medtem ko so te zobne ščetke primerne ravno za uporabo z aktiviranim ogljem.
– Ščetine zobne ščetke so prevčelene z aktiviranim ogljem iz bambusovih lupin in so sivo-črne barve.
– Glava ščetke je manjša in ožja ter tako primerna za tudi za bolj zakotna mesta ustne votline in tudi za vsakodnevno čiščenje otroških zobkov.
– Ročaj zobne ščetke je narejen iz reciklirane plastike, saj nam ponovna uporaba umetnih materialov veliko pomeni.

Počisti

3,95 

zakaj me bo izdelek navdušil?

Pri uporabi aktiviranega oglja priporočamo uporabo zobne ščetke Karbonoir, saj ima manj goste, mehke ščetine, prevlečene z aktiviranim ogljem. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne, saj zaradi strukture prahu, nežno očistijo ustno votlino in zob ne poškodujejo. Verjetno bo prva uporaba ščetke malo nenavadna, predvsem zaradi manj gostih ščetin, vendar boste hitro opazili, da gre za najprimernejšo rešitev ob ščetkanju z aktiviranim ogljem.

varnostna opozorila

Izdelek ni igrača. Samo za zunanjo uporabo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Barva

Nevtralna, Modra, Zelena, Roza

2 mnenji za Zobna ščetka z mehkimi ščetinami impregniranimi z aktiviranim ogljem

  1. Marko

    Naročil sem ščetko, saj mi je bila zelo všeč. Tudi, ko sem jo prejel ..izgleda fantastično! Problem je samo to, da ima premalo ščetin.

  2. Jasmina

    Jaz sem jih kupila za svoja dva sončka (5 in 7 let) in ne bom dovolila, da bi uporabljala katero koli drugo ščetko, ker trde ščetine res niso OK, sploh za tako male ne. Pa še fino se jima zdi, da imata lahko vsak svojo barvo 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja