Ekipa

David Udovič


Lastnik in direktor podjetja

Po izobrazbi sem informatik in svojo poslovno pot sem začel v programiranju, kasneje pa ugotovil, da želim ljudem pomagati drugače kot le s programskimi sistemi in tako je nastal Karbonoir. Prosti čas pa najraje preživljam v hriboviti naravi ali na nogometnem igrišču. V ponos mi je, da se lahko kot lastnik podjetja predstavim tudi kot največji oboževalec in uporabnik vseh naših izdelkov.  Izmed vseh, je moj najljubši izdelek naš naravni deodorant.

Tomaž Rosič

tomaz

Organizator poslovnih strategij

Že od nekdaj strmim k inovativnim rešitvam in zadovoljevanju potreb svojih zaposlenih, partnerjev in strank. S svojo ekipo sem zavezan k odličnosti delovanja, večnemu učenju, poštenosti in osredotočenosti na premišljeno izbrane cilje visoke
vrednosti. Moja vizija je, da bo Karbonoir najkasneje do leta 2022 med tremi najuspešnejšimi
podjetji za prodajo na mednarodnih platformah. Sem mož čudovite žene in oče dveh otrok, ki skupaj živimo v idilični vasici blizu Ljubljane.

Larisa Smrekar

Organizacijska vodja

Sem organizacijska vodja podjetja Karbonoir, kar pomeni, da skrbim za to, da je okoli mene ekipa energičnih in
zadovoljnih sodelavcev, saj mi ti pomagajo do odličnosti zadovoljiti vsa vaša pričakovanja. 🙂 Moje osebno poslanstvo stremi k stalnemu učenju in deljenju pridobljenih znanj. V prostem času me razveseljujejo standardni ples, tek in plavanje ter moj kuža Pegas.

Nina Pušnik

Nina

Prevajalka

Po izobrazbi sem jezikovna posrednica zato, je moja naloga v podjetju Karbonoir priprava in lektura besedil. Skrbim za pravopis in dovršenost vseh tekstov na spletni strani. Pomembni del službe je tudi skrb za prijetno vzdušje na delovnem mestu in med sodelavci. Ljubiteljsko se ukvarjam s postavljanjem vejic v besedilu, zbiranju orožja in čohanju živali.

Urška Žnidaršič

Urška

Vodja projektov

Moja vloga v podjetju je skrb za razvoj novih produktov, opravljam različne projekte in skrbim, da so naši izdelki vedno na zalogi. V življenju mi je pomembna družina, saj sem mama dveh otrok. Svoj prosti čas pa rada preživljam v naravi, v krogu prijateljev ter izdelujem naravne izdelke. Moj favorit med izdelki naravne kozmetike Karbonoir je črno milo z aktiviranim ogljem, saj me ob vsakem umivanju razvaja s čudovitim vonjem vrtnice in jasmina, kožo na prefinjen način očisti vseh nečistoč, ter tako poskrbi za popolno nego telesa in obraza. Top izbira med naravnimi mili!

Taras Avramenko

taras

Skrbnik za ukrajinski trg

Sem študent Ekonomske fakultete in prihajam iz Ukrajine. V podjetju Karbonoir sem odgovoren za poslovanje s tujimi trgu, saj si želim, da bi Karbonoir naravne izdelke poznali tudi drugod po svetu. V prostem času se rad podružim z mojimi ERASMUS prijatelji, s katerimi preživljamo super čas v prelepi Sloveniji.

Mike La Porte

Skrbnik za italijanski trg

Skrbim za veleprodajo Karbonoir izdelkov na italijanskem trgu. Verjamem v moč aktiviranega oglja, saj je tudi meni pomagal. Rajši imam Cocko kot Coca-colo. Svoj prosti čas rad izkoristim za spoznavanje novih ljudi, še posebej novih deklet.

Andrej Pokos

andrej

Prodajni zastopnik

Moja naloga pri podjetju Karbonoir je, da čim več ljudi seznanim z našimi naravnimi kozmetičnimi izdelki. Skrbim, da podjetje vstopi tudi v fizične trgovine ter skrbim za zalogo le teh. Prosti čas rad preživljam v krogu domačih, v naravi ter se posvetim meditaciji in notranjemu miru.

Boštjan Cesar

Prodajni zastopnik

Skrbim za prepoznavnost Karbonoir kozmetike po trgovinah po celotni Sloveniji. Verjamem v naše izdelke in v njihov učinek, zato to žeim predstaviti tudi drugim ljudem. Prosti čas pa rad preživljam s svojimi bližnjimi.

Anja Bukovec

anja

Skrbnik kupcev in prodajni analitik

Moja naloga v podjetju je skrbim za splošno administracijo ter skrbim za statistične obdelave podatkov prodaj in nabave ter skrbim da so odposlani vsi paketi. Rada raziskujem in analiziram nove izdelke. V prostem času rada zahajam v hribe in naravo, se podružim s prijatelji ter čas preživljam s psičko.

Alja Matijašič

Grafična oblikovalka

Skrbim za grafično pripravo in oblikovanje različnih dizajnov novih produktov, obdelavo fotografij,
oblikovanje grafičnega materiala kot so letaki, plakati, bannerji in vizitke. Moja vizija je uživati
življenje v trenutku in iz njega povleči čim več, saj izkušnje so znanje. Ogromno mi pomeni narava,
športne aktivnosti in meditacija. Moj najljubši Karbonoir produkt je naravni deodorant, ker je
preprosto najboljša izbira. Lahko rečem samo #disimskos.