Ekipa Karbonoir

Smo mlada ekipa navdušena nad svojim delom in predana uresničitvi skupnih ciljev. Vsak izmed nas je strokovnjak na svojem področju, skupaj rešujemo tudi najbolj kompleksne izzive, kar nas druži in motivira.

Vsi smo zaljubljeni v naše izdelke, zato se skupaj zavzemamo za preboj na širna tržišča. Izdelke pripravljamo zate.

David

DAVID UDOVIČ

Lastnik in direktor podjetja

Po izobrazbi sem informatik in svojo poslovno pot sem začel v programiranju, kasneje pa ugotovil, da želim ljudem pomagati drugače kot le s programskimi sistemi in tako je nastal Karbonoir. Prosti čas pa najraje preživljam v hriboviti naravi ali na nogometnem igrišču. V ponos mi je, da se lahko kot lastnik podjetja predstavim tudi kot največji oboževalec in uporabnik vseh naših izdelkov.  Izmed vseh, je moj najljubši izdelek naš naravni deodorant.

 
Larisa

LARISA SMREKAR

Organizacijska vodja

Sem organizacijska vodja podjetja Karbonoir, kar pomeni, da skrbim za to, da je okoli mene ekipa energičnih in
zadovoljnih sodelavcev, saj mi ti pomagajo do odličnosti zadovoljiti vsa vaša pričakovanja. 🙂 Moje osebno poslanstvo stremi k stalnemu učenju in deljenju pridobljenih znanj. V prostem času me razveseljujejo standardni ples, tek in plavanje ter moj kuža Thor.

tomaz

TOMAŽ ROSIČ

Organizator poslovnih strategij

Že od nekdaj strmim k inovativnim rešitvam in zadovoljevanju potreb svojih zaposlenih, partnerjev in strank. S svojo ekipo sem zavezan k odličnosti delovanja, večnemu učenju, poštenosti in osredotočenosti na premišljeno izbrane cilje visoke vrednosti. Moja vizija je, da bo Karbonoir najkasneje do leta 2022 med tremi najuspešnejšimi podjetji za prodajo na mednarodnih platformah. Sem mož čudovite žene in oče dveh otrok, ki skupaj živimo v idilični vasici blizu Ljubljane.

anja

ANJA BUKOVEC

VODJA PODPORNE PISARNE

Moja naloga v podjetju je skrbim za splošno administracijo ter skrbim za statistične obdelave podatkov prodaj in nabave ter skrbim da so odposlani vsi paketi. Rada raziskujem in analiziram nove izdelke. V prostem času rada zahajam v hribe in naravo, se podružim s prijatelji ter čas preživljam s psičko.

Alja

ALJA MATIJAŠIČ

GRAFIČNA OBLIKOVALKA

Skrbim za grafično pripravo in oblikovanje različnih dizajnov novih produktov, obdelavo fotografij,
oblikovanje grafičnega materiala kot so letaki, plakati, bannerji in vizitke. Moja vizija je uživati življenje v trenutku in iz njega povleči čim več, saj izkušnje so znanje. Ogromno mi pomeni narava, športne aktivnosti in meditacija. Moj najljubši Karbonoir produkt je naravni deodorant.

Boštjan

BOŠTJAN CESAR

Prodajni zastopnik

Skrbim za prepoznavnost Karbonoir kozmetike po trgovinah po celotni Sloveniji. Verjamem v naše izdelke in v njihov učinek, zato to žeim predstaviti tudi drugim ljudem. Prosti čas pa rad preživljam s svojimi bližnjimi.

andrej

ANDREJ POKOS

Prodajni zastopnik

Moja naloga pri podjetju Karbonoir je, da čim več ljudi seznanim z našimi naravnimi kozmetičnimi izdelki. Skrbim, da podjetje vstopi tudi v fizične trgovine ter skrbim za zalogo le teh. Prosti čas rad preživljam v krogu domačih, v naravi ter se posvetim meditaciji in notranjemu miru.

taras

TARAS AVRAMENKO

ZASTOPNIK ZA EVROPSKI TRG

Sem študent Ekonomske fakultete in prihajam iz Ukrajine. V podjetju Karbonoir sem odgovoren za poslovanje s tujimi trgu, saj si želim, da bi Karbonoir naravne izdelke poznali tudi drugod po svetu. V prostem času se rad podružim z mojimi ERASMUS prijatelji, s katerimi preživljamo super čas v prelepi Sloveniji.