Najboljša krema proti gubam v 2020

Pri razvoju negovalne kreme, smo se za pomoč obrnili k tistim, ki to področje zares dobro poznajo. Rezultat skupnega razvoja je najboljša krema proti gubam.

Najboljša krema proti gubam

Je to najboljša krema proti gubam v 2020?

Kot smo večkrat nakazali, smo v letu 2019 aktivno razvijali nov produkt, ki bi še bolje poskrbel za nego vaše kože po umivanju s črnim milom.

Že pri razvoju pa nam je postalo jasno, da se bo pri nas znašla najboljša krema proti gubam.

Končna verzija izdelka je to potrdila. Rezultat je čudovita negovalna krema za obraz s prijetnim naravnim vonjem kokosa!

Na podlagi rezultatov naših raziskav in – najpomembneje – izkušenj in komentarjev vas, uporabnikov seruma, lahko prav zares rečemo, da je to najboljša naravna krema proti gubam pri nas! 

Ideja za kremo je... VAŠA!

Narejen je bil na pobudo vas, naših zvestih strank, saj ste nas vedno znova spraševali, če imamo kakšno hranilno kremico, ki po možnosti zmanjša še kakšno gubico ali pa dve.

Seveda smo se takoj lotili dela in začeli s polletnim razvojem seruma, ki bazira na 26 popolnoma naravnih sestavinah.

Sedaj to kremico oziroma bolje rečeno serum imamo – in ponosni smo nanj, saj vemo, da je narejen iz skrbno izbranih naravnih sestavin – glicerina, kokosovega in jojobinega olja, E-vitamina ter naravnega vonja kokosa (ker brez kokosa seveda pri Karbonoir-ju ne gre 😉). 

In po besedah marsikatere uporabnice in uporabnika je to resnično najboljša krema proti gubam! Mnenja uporabnikov si lahko preberete na strani seruma!

Dino in Naja s kremo proti gubam

Dino in Naja iz One2Sweat sta se  tako zabavala ob uporabi najboljšega seruma proti gubicam!

Kako uporabljati serum za najboljše rezultate pri gubicah?

Negovalni serum se vedno nanaša na očiščeno kožo, saj tako poskrbimo, da kožo prijetno nahrani in da ostane mehka in prožna čez cel dan.

Pred nanosom priporočamo postopek čiščenja obraza s Karbonoir črnim milom (prikazan na fotografiji spodaj), saj bo tako koža temeljito očiščena za nanos negovalnega seruma.

Na dnu članka vas čaka tudi videoposnetek, ki predstavi masažo obraza s pomlajevalnim učinkom. Svetujemo, da naš serum uporabljate na podoben način za maksimalne rezultate! 

Čiščenje obraza

Zakaj uporabljati serum?

Primeren je za vsakodnevno nego obraza in vratu, saj nahrani še tako suho in poškodovano kožo. Pomaga ohraniti mladosten videz kože, saj poskrbi, da je le ta gladka in napeta čez cel dan.

Naravni negovalni serum je primeren za vse tipe kože, saj vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, ki pa so zgolj rastlinskega izvora (tako je primeren tudi za vegane) in poskrbijo za ustrezno hidratacijo in nego kože.

  • vitamin E poskrbi, da je koža bolj čvrsta in gladka
  • kokosovo olje ima širok nabor pozitivnih učinkov
  • glicerin pripomore k učinkovitemu vlaženju kože, glajenju gubic ter zmanjša občutek mastnosti kože.
  • jojobino olje za hitrejše celjenje kože in še več
  • naravni vonj kokosa je pridobljen in zmlete kokosove sredice in mleka
Alja in Karbonoir naravni serum

Hranilni serum za obraz bo vašo kožo napolnil z energijo, njegov vonj kokosa pa vas bo popeljal v tropske kraje. Mmmmmm kako mikavno, kajne? 😉 

Še več o tej neverjetni naravni kremi pa si lahko preberete tu!

Zanimivost: Koža v splošnem potrebuje vsaj en mesec, da se privadi na spremembo kozmetičnega izdelka, ki ga uporabljate. Zato z uporabno vsakega novega izdelka vedno vztrajajte vsaj nekaj tednov!

Nega obraza

Najboljša krema proti gubam

Negovalni serum je primeren za vse vas, ki si želite zdrave in lepe kože in si zraven želite ohraniti in podaljšati svoj mladosten videz.

Ker bi o serumu lahko govorili cel dan, vaš čas pa je predragocen, vam svetujemo, da ga raje preizkusite kar sami! 😊 

Da vaš obraz kar žari bodo opazili tudi vaši najdražji!

Karbonoir negovalni anti-age serum

Dodaten namig: Oglejte si spodnji video masiranja obraza za anti-age učinke. Priporočamo, da si Karbonoir negovalni anti-age serum vmasirate na podoben način!

Dodaten namig 2: Karbonoir negovalno kremo proti gubam uporabljajte v kombinaciji s Kn črnim milom! Priporočamo paket Najboljša kombinacija, pri katerem prihranite 10%, poštnino pa vam častimo mi! 

David

Dodajte komentar na članek