1 milo, 7 uporab: poenostavi si potovanje!

Tudi ti na dopust vlačiš plastenke šamponov, balzamov, gelov, pene za britje, odstranjevalce ličil… ki ne le vzamejo ogromno prostora 🙄, temveč tudi predstavljajo nepotrebne odpadke?

Ali pa vsako leto kupuješ tiste majhne flaškice za nekajkratno uporabo?

Brezveze! 🙅‍♀️

Letos kar pozabi na vso to šaro in nepotrebno plastiko, ker jo boš zamenjal z enim samim izdelkom. 🖤

Črno milo Karbonoir je:

Navdušilo je že več kot 140.000 ljudi v Sloveniji in tujini – tako zelo, da ste ga uporabniki poimenovali “mali črni čudež” 🥰.

Rešil ali omilil vam je že marsikatero kožno težavo, ali pa vam enostavno pomagal do mehke, čiste in zdrave kože, ki ste si jo vedno želeli. 

Kn črno milo pa je tudi zelo vsestransko – za vse, ki še ne poznate vseh prednosti Kn črnega mila, smo pripravili ta članek.

Kaj vse bo Kn črno milo nadomestilo v tvoji toaletni torbici?

1. Izdelki za čiščenje in nego obraza 💆‍♀

Redno čiščenje obraza je še posebej pomembno v poletnem času, ko nam znoj zamaši pore. Kn črno milo kožo globinsko očisti, preprečuje izbruhe aken in kožo obraza naredil mehko kot dojenčkovo ritko. 🤭 

2. Piling ✨

Hmm… Kaj če bi piling pač preskočili za tista dva tedna, ko smo na dopustu? 

Če bo tvoj dopust vključeval sončenje 🌊, tega ne priporočamo! Reden in nežen piling telesa je namreč ključ do enakomerne porjavitve

V Kn črnem milu za piling efekt poskrbijo mikrodelci aktiviranega oglja, za močnejši piling telesa pa lahko uporabiš tudi laneni mošnjiček, v katerega je milo zapakirano!

3. Odstranjevanje ličil 💄

Črno milo odlično odstrani vsa ličila, tudi vodoodporna. Pri tem ne potrebuješ nobenega dodatnega izdelka – niti vatnih blazinic.

4. Gel za telo 🚿

Kn črno milo je odlično za tuširanje – ta poseben občutek čistoče in svežine je uporabnica Tina Zupančič opisala “kot da nisi zamenjal samo rjuh na postelji, ampak tudi kožo“. 😌

Še posebej, če imaš probleme z mozolji po telesu ali srbečico, je Kn črno milo odlična izbira.

5. Pena za britje 🪒

Super se izkaže kot nadomestek pene za britje, poleg tega pa skrajša čas tuširanja, saj nam ni potrebno dvakrat nanašati izdelka na telo (gela za tuširanje in kreme za britje).

Enostavno se umijemo z milom in preden peno speremo s telesa, se obrijemo!

6. Šampon in balzam 👩‍🦱

Po poročanju nekaterih uporabnikov je Kn črno milo odlično tudi kot alternativa šamponu in balzamu! Še posebej ustreza ljudem s krajšimi ali skodranimi lasmi. 

7. Izdelki za nego kože 🌸

Kn črno milo kože ne le globinsko očisti, temveč jo tudi neguje, saj vsebuje naravna rastlinska olja in masla visoke kvalitete: 

Kn črno milo je zares idealno in nepogrešljivo ne le v domači kopalnici, temveč tudi na potovanjih! 😊

Ninna Kozorog, nevrologinja, predsednica društva Humanitarček in Slovenka leta 2019, je o potovanju s Kn črnim milom povedala naslednje:

Kn milo uporabljam dejansko vsakodnevno. S seboj vedno "vlačim" dva. Enega za telo in enega za obraz. Odlično se obnese na vseh potovanjih - pa naj bodo službena ali backpackerska v lastni režiji, samo z nahrbtnikom. Moj največji strah je vedno, da mi ga kje zmanjka. Glede na to, da sama vedno potujem zelo backackersko, kar je glede na higienske standarde včasih za AD kar problem - je milo top.
Ninna Kozorog
Nevrologinja, kolumnistka

Dodatni nasveti za potovanje s Kn črnim milom:

Naroči svoje Kn črno milo zdaj in odposlali vam ga bomo že jutri zjutraj! 😊

Kn črno milo
14,99 €

Izberi paket in prihrani!

Za vse ljubitelje Kn črnega mila priporočamo paket “MILNA SIMFONIJA“, pri katerem prejmete 1x črno milo GRATIS ter brezplačno dostavo, poleg tega pa bomo v vašem imenu posadili drevo 🌳!

Paket 5+1 gratis

Veselo in varno potovanje vam želimo! 🤗🧳

DRUGI ČLANKI

Kaj je “konjac”?

V članku boste izvedeli: Kaj je konjac Kaj so konjac gobice Namen uporabe Karbonoir konjac gobice konjac Konjac je korenina rastline Amorphophallus, ki spada v družino

Še 30,00  € do brezplačne poštnine!
Vaša košarica je prazna...

Za ogled ponudbe skočite v spletno trgovino.