DENIS CHORCHYP PRISEGA NA NARAVO

denis chorchyp in naravni deodorant karbonoir

Kdo je Denis Chorchyp?

Denis Porčić – Denis Chorchyp je profesionalni borec v največji evropski borilni organizaciji FFC. Med drugimi je član nekdanje hip-hop skupine Kocka, raper s svojo samostojno ploščo Pot samuraja ter filmski in gledališki igralec. O njemu je bil posnet tudi dokumentarni film z naslovom Pot samuraja. Poleg vsega doseženega, je Denis Chorchyp še superfinalist najbolj gledane oddaje lanske pomladi Zvezde plešejo.

denis chorchyp in naravni deodorant karbonoir

Danes predaja svoje znanje naprej kot trener v svojemu klubu – Klub borilnih veščin Samurai, ki deluje že na štirih lokacijah. Svojo glasbeno pot nadaljuje v sodelovanju z drugimi glasbeniki in samostojno. Čeprav ima Denis Chorchyp veliko dela, vedno najde čas za ljudi v stiski – z dobrodelnimi nastopi, udeležbami na raznovrstnih dogodkih, pred kratkim tudi v oddaji Delovna akcija. Tokrat se je Denis odločil, da posname pesem in videospot o svojem kraju, ki ga ima neizmerno rad.

Nastala je pesem Moj krj v sodelovanju z Otom Pesnerjem.

Skrb za telo in zdravje

Denis Chorchyp se zaveda, da je pomembno, kaj dajemo na svojo kožo. Zato izbira čim bolj naravno kozmetiko. Ker se zaradi več treningov dnevno bolj poti in večkrat dnevno prha, je še kako pomembno, kakšen deodorant uporablja.

Zato je izbral naravni deodorant Karbonoir.

Potenje

Znojenje je izločanje tekočin iz žleze znojnice. Telo tako na naravni način uravnava telesne funkcije. Če nam je toplo, poskrbi približno 400 znojnic na kvadratni centimeter kože, da na njej nastane moker film. Z izhlapevanjem poskrbi za ohlajanje in telo se tako ne more pregreti. Če je funkcija motena, izloča telo pot tudi v sproščenih situacijah in tudi takrat, kadar ni telesnih naporov.

Zdravniki imenujejo ta pojav hiperhidroza. Za prizadete je to večinoma precej duševno obremenjujoče. Stalno vlažna koža lahko pospeši tudi pojav nožnih glivic in brazgotin. V lažjih primerih, če se znojimo predvsem pod pazduhami, pogosto pomaga že deodorant.

denis chorchyp in naravni deodorant karbonoir

Zakaj deodorant Karbonoir?

Naravni deodorant Karbonoir je izdelan brez škodljivih sestavin, kot so parabeni, aluminij in sintetične dišave. Deodorant iz aktiviranega oglja, ki s svojo kremno strukturo, 100 % naravno tvori neviden, absorpcijski pH-uravnotežen ščit na podlakti, ki nevtralizira vonj in ščiti obleke pred potenjem. Ne vsebuje aluminijevega klorida, ob enem pa deluje antibakterijsko in protiglivično. Aktivirano oglje v deodorantu odstrani strupe in kemikalije iz telesa. To počne tako, da ujame strupe v svoje pore, ne da bi jih telo absorbiralo in jih namesto tega odstrani iz telesa.

Aktivirano oglje v naravnem deodorantu Karbonoir izloči in nevtralizira pline, težke kovine, strupe in druge kemikalije. Kot nalašč je primeren tudi za uporabo na občutljivi koži.

DRUGI ČLANKI

Kaj je “konjac”?

V članku boste izvedeli: Kaj je konjac Kaj so konjac gobice Namen uporabe Karbonoir konjac gobice konjac Konjac je korenina rastline Amorphophallus, ki spada v družino

Še 30,00  € do brezplačne poštnine!
Vaša košarica je prazna...

Za ogled ponudbe skočite v spletno trgovino.