Aktivirano oglje – imate vprašanja? Mi imamo odgovore!

Ker je aktivirano oglje iz kokosovih lupin še vedno malo poznana tema in na socialnih omrežjih redno dobivamo vprašanja vam bomo v temu članku poskusili kar najbolj splošno, pa vseeno točno, odgovoriti.

Ali to sploh deluje? Je kdo to že probal?
V Sloveniji je aktivirano oglje za beljenje in čiščenje zob preizkusilo že preko 5.000 uporabnikov in večina je izjemno zadovoljna z rezultati. Seveda niso zadovoljni prav vsi, saj ne smete pričakovati, da bo aktivirano oglje Karbonoir čudežno spremenilo vaše zobe v popoln odtenek bele, ampak z redno uporabo lahko brez težav svoje zobe zelo očitno pobelite.

Aktivirano oglje za beljenje zob
Aktivirano oglje za beljenje zob

Ali je Karbonoir aktivirano oglje iz kokosovih lupin res popolnoma naravno?
Da, vsi izdelki Karbonoir so popolnoma naravni brez dodanih kemikalij, aditivov ali ojačevalcev okusa.

Kako se pripravi aktivirano oglje?
Aktivirano oglje je na videz podobno navadnemu oglju, vendar se med seboj močno razlikujeta.
Naše oglje je pridobljeno s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah (1,700° in več) v posebni komori kjer se materialu postopoma dodaja para in odvzema kisik.
V temu procesu se kokosove lupine spremenijo v izredno fin prah, ki ga gradijo neverjetno majcenimi delci. Takšen prah pa pridobi izjemen mikroporozni učinek absorbcije, saj nase
zelo učinkovito veže vse nečistosti.

Kakšna je Razlika med lekarniškim in aktiviranem ogljem kokosovih lupin karbonoir?
Velikost delcev. Delci v našem oglju so občutno manjši in posledično tudi učinkovitejši, saj se drobnejši delci boljše vežejo na madeže in prodrejo globlje. Tudi aktivirano oglje, ki ga najdemo v lekarnah dobro deluje na zobe in z uporabo dosežemo rezultat, vendar pa zagotovo ne tako občuten kot z ogljem Karbonoir.

Vito Dragic in Karbonoir
Vito Dragic in Karbonoir

Ali lahko uporabljam Aktivirano oglje Karbonoir med nosečnostjo?
Lahko, saj so vse sestavine povsem naravne in niso nič presenetljivega vašemu telesu. V kolikor ste zaužili zares velike količine praha – 30ml in več, pa se vseeno posvetujte s svojim zdravnikom, da boste razumeli kako se bo oglje izločalo iz vašega telesa.

Umila sem si zobe in zdaj mi je aktivirano oglje ostalo v dlesni, zakaj?
Zato, ker aktivirano oglje Karbonoir izjemno učinkovito išče nečistoče v ustni votlini in se z njimi spaja ter jih tako odstranjuje. Pri prvi uporabi se pri trdovratnih nečistočah oglje zadrži nekoliko močneje, pri naslednjih pa se bodo te umazanije odstranile in oglje se bo spiralo brez težav, vaša ustna votlina pa bo izjemno čista.

Pri katerih letih lahko pričnem z uporabo aktiviranega oglja za beljenje zob?
Aktivirano oglje Karbonoir je primerno za vse generacije in ga lahko uporablja prav vsakdo.

Anastasia (7) in Nikolina (4)
Anastasia (7) in Nikolina (4)

Ali naj uporabljam to oglje skupaj z zobno pasto ali brez?
Po naših izkušnjah lahko aktivirano oglje uporabljate posamično, če pa želite še dodatno svežino vam priporočamo, da najprej zobe umijete z zobno pasto, potem pa še z ogljem.

Lahko uporabljam ta izdelek, če nosim zobni aparat?
Lahko, vendar se bo žal potem, ko boste zobni aparat odstranili, na nekaterih mestih poznalo, da so zobje bolj beli kot drugje. Predlog: pričnite z uporabo nemudoma potem, ko zobni aparat odstranite in vaši zobje bodo izredno kmalu zasijali v prelepem belem odtenku.

Kakšen okus ima aktivirano oglje za beljenje zob v prahu?
Naše oglje je skorajda brez okusa in definitivno ni neprijetno. Pri prvi uporabi vas bo občutek praha morda malo presenetil, vendar ni neprijeten in se ga boste zelo hitro navadili.

Je vaš izdelek abraziven, mi bo poškodoval dlesni ali sklenino? Ga lahko uporabljam, če imam občutljive zobe?
Naše oglje v prahu za čiščenje zob NI abrazivno in NE bo poškodovalo vaših dlesni ali sklenine. Je primerno tudi za občutljive zobe.

Alja in Karbonoir
Alja in Karbonoir

Koliko časa po naročilu bom izdelek prejel/a?
Običajno isti dan odpošljemo vsa naročila oddana do 12. ure v delavnem dnevu, kar pomeni, da bodo pri vas naslednji dan.

Zagotovite si svoj lonček aktiviranega oglja Karbonoir že danes s klikom na povezavo: KLIK TUKAJ
Če pa imate še kakšna vprašanja, nam lahko kadarkoli pišete na info@karbonoir.si in v najkrajšem času vam bomo poskusili odgovoriti.

 

 

Deli naprej: