Novo: Konjac gobica za obraz

Odgovori na pogosta vprašanja o aktiviranem oglju za beljenje in čiščenje zob

aktivirano oglje

Pogosta vprašanja o primernosti, izdelavi in uporabi aktiviranega oglja.

Pogosta vprašanja

Aktivirano oglje iz kokosovih lupin je še vedno slabše poznana tema in na socialnih omrežjih redno dobivamo vprašanja, zato vam bomo v temu članku poskusili odgovoriti kar najbolj splošno, pa vseeno točno.

aktivirano oglje

A to sploh deluje? Je že kdo to poskusil?
V Sloveniji je aktivirano oglje za beljenje in čiščenje zob preizkusilo že več kot 5.000 uporabnikov in večina je z rezultati izjemno zadovoljna. Seveda niso zadovoljni prav vsi. Ne smete pričakovati, da bo aktivirano oglje Karbonoir čudežno pobelil vaše zobe v popoln odtenek bele, vendar pa lahko z redno uporabo svoje zobe brez težav vidno pobelite.

Ali je aktivirano oglje Karbonoir iz kokosovih lupin res popolnoma naravno?
Da, vsi izdelki Karbonoir so popolnoma naravni brez dodanih kemikalij, aditivov ali ojačevalcev okusa.

Kako se pripravi aktivirano oglje?
Aktivirano oglje je na videz podobno navadnemu oglju, vendar se med seboj močno razlikujeta.
Naše oglje pridobivamo s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah (1700 °C in več) v posebni komori, kjer se materialu postopoma dodaja para in odvzema kisik.
Pri tem postopku se kokosove lupine spremenijo v izredno fin prah, ki je zgrajen iz neverjetno majhnih delov. Takšen prah ustvari izjemen mikroporozni učinek absorbcije, ker zelo učinkovito vse nečistosti veže nase.

V čem je razlika med lekarniškim aktiviranim ogljem in aktiviranim ogljem iz kokosovih lupin Karbonoir?
V velikosti delcev. Delci v našem oglju so občutno manjši in posledično tudi učinkovitejši, ker se drobnejši delci bolje vežejo na madeže in globlje prodrejo v umazanjo. Tudi aktivirano oglje, ki ga najdemo v lekarnah, dobro deluje na zobe in z uporabo dosežemo rezultat, vendar pa zagotovo ne tako občuten rezultat kot z ogljem Karbonoir.

– Pogosta vprašanja –

Nasmeh

Ali lahko uporabljam aktivirano oglje Karbonoir med nosečnostjo?
Lahko, kajti vse sestavine so povsem naravne in niso nič presenetljivega za vaše telo. V kolikor ste zaužili večje količine praha – 30 ml ali več – se vseeno posvetujte z zdravnikom, da boste razumeli, kako bo vaše telo izločalo oglje.

Umila sem si zobe in zdaj mi je aktivirano oglje ostalo na dlesni, zakaj?
Aktivirano oglje Karbonoir izjemno učinkovito išče nečistočo v ustni votlini in se z njo spaja ter jo tako odstrani. Po prvi uporabi se pri trdovratni nečistoči oglje drži nekoliko močneje, pri naslednjih umivanjih bodo te umazanije odstranjene in oglje se bo spralo brez težav, vaša ustna votlina pa bo izjemno čista.

Pri katerih letih lahko začnem z uporabo aktiviranega oglja za beljenje zob?
Aktivirano oglje Karbonoir je narejeno iz kokosovih lupin, zato je primerno za vse generacije, tako tiste najmlajše kot tudi najstarejše. Aktivirano oglje ne vsebuje nobenih kemikalij in zato ga lahko uporablja prav vsak.

Ali naj uporabljam oglje skupaj z zobno pasto ali brez?
Po naših izkušnjah lahko aktivirano oglje uporabljate ločeno, če pa želite še dodatno svežino, vam priporočamo, da najprej zobe umijete z zobno pasto, potem pa oglje nanesete na zobe in ga ustite delovati vsaj 10-15 minut. Še boljši učinek pa je, če pustite aktivirano oglje delovati kar čez noč. Tako ima oglje čas, da se veže z vsemi nečistočami in oblogami tudi v zares skritih predelih ustne votline.

Lahko uporabljam ta izdelek, če nosim zobni aparat?
Lahko, vendar bo žal po odstranitvi zobnega aparata na nekaterih mestih opazno, da so zobje bolj beli kot drugje. Predlog: začnite z uporabo nemudoma po odstranitvi zobnega aparata in vaši zobje bodo kmalu zasijali v prelepem belem odtenku.

– pogosta vprašanja –

Ustnice

Kakšen okus ima aktivirano oglje za beljenje zob v prahu?
Naše oglje je skoraj brez okusa. Blag okus pa definitivno ni neprijeten. Pri prvi uporabi vas bo občutek praha morda malo presenetil, vendar ni neprijeten in zelo hitro se ga boste navadili.

Je vaš izdelek abraziven, mi bo poškodoval dlesni ali sklenino? Ga lahko uporabljam, če imam občutljive zobe?
Naše oglje v prahu za čiščenje zob NI abrazivno in NE bo poškodovalo vaših dlesni ali sklenine. Primerno je tudi za občutljive zobe.

Koliko časa po naročilu bom prejel/a izdelek?
Vsa naročila oddana do 12. ure običajno odpošljemo še isti dan, kar pomeni, da bodo pri vas že naslednji dan.

Zagotovite si svoj lonček aktiviranega oglja Karbonoir že danes s klikom na povezavo: KLIKNI TUKAJ
Če pa imate še kakšna vprašanja, nam lahko kadarkoli pišete na [email protected] in poskusili vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Da pomagamo še ostalim, jih bomo dodali na stran pogosta vprašanja.

DRUGI ČLANKI

Še 30,00  € do brezplačne poštnine!
Vaša košarica je prazna...

Za ogled ponudbe skočite v spletno trgovino.