Aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)

Aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)

Ocenjeno z 4.90 od 5 na podlagi ocene 10 strank

13,20

 • Aktivirano oglje Karbonoir v kopalnice prinaša veselje in zabavo.
 • Popularen produkt, ki poskrbi za “odštekane” selfije.
 • Dokazano poskrbi za čudovit nasmeh in izjemno bele zobe.
 • Aktivirano oglje Karbonoir je popolnoma naraven slovenski izdelek.
 • Naravna alternativa sredstvom za čiščenje in beljenje zob.
 • Ne vsebuje umetnih snovi, ki bi lahko poškodovale sklenino in dlesni.
 • Že po prvem nanosu odstrani bakterije, ki povzročajo bolezni zob.
 • V 30 ml lončku je dovolj aktiviranega oglja za več kot 100 uporab.
 • V primeru nezadovoljstva vrnemo denar!

 

Klikni tukaj in dodaj izdelek v košarico zdaj

 

vegansko naravno dostava placilo
Slovenski veganski certifikat 100 % naraven izdelek Hitra dostava (dan ali dva) Možnost plačila po povzetju

Predstavitev

*P.S.: V videu se uporablja še prejšnja embalaža našega izdelka.

Aktivirano oglje iz kokosovih lupin za beljenje in čiščenje zob Karbonoir (30 ml)

Čestitamo! Našli ste izdelek, ki je v preteklih dveh letih razveselil milijone ljubiteljev lepih nasmehov in zabave v kopalnicah po celem svetu. V podjetju Karbonoir smo se tako odločili, da to čudovito sredstvo za beljenje zob predstavimo in ponudimo tudi v Sloveniji. Tudi tukaj smo razveselili že tisočere uporabnike, ki so navdušeni nad izjemnim učinkom, ki ga ima aktivirano oglje na bele nasmehe.

Naša zgodba se začne na Filipinih, kjer dobimo lupine kokosa, ki so praktično stranski produkt filipinske masovne produkcije kokosovega olja - za nas pa imajo neprecenljivo vrednost. Lupine pošljemo v Karbonoir predelni center v Angliji, kjer se najprej termično obdelajo, potem pa jih spustimo skozi Karbo-postopek, ki v posebni komori z odvzemanjem kisika in dodajanjem dušika oglje obdela do te mere, da pridobimo mikrobno drobne delce, ki imajo fantastično sposobnost absorbiranja bakterij in umazanij. Ta produkt potem v skrbno zapakiranih neprodušnih žakljih odpremimo v Slovenijo in z ljubeznijo napolnimo v reciklirane lončke Goltez.

Priporočamo uporabo skupaj z zobno ščetko Karbonoir, ki je popolna za nego zob z aktiviranim ogljem prav zaradi svojih nežnih ščetin, ki ne bodo poškodovale vaših dlesni in sklenine.

Uporaba

Zobno ščetko navlažite in z njo zajemite črn prah iz lončka. Koliko? Dovolj, da z njim konkretno prekrijete vaše zobe. Zobe potem zdrgnite in počakajte 3 minute, potem pa temeljito izperite. Ob prvih uporabah se vam bo oglje najbrž "zatikalo" na nekaterih predelih vaših zob in ob dlesnih. To je povsem običajno, saj oglje "poišče" in se trdno sprime z nečistočami. Po nekaj uporabah bodo te nečistoče odstranjene in tudi uporaba bo za vas postala še bolj prijetna.

Moramo vas opozoriti, da izdelka ne zauživajte, saj gre za kozmetični izdelek. V praksi pa v primeru zaužitja ne rabite prav nič skrbeti, saj gre za 100 % naravno snov in ne boste imeli nobenih neprijetnih izkušenj - prav nasprotno! Oglje je odlično sredstvo za čiščenje organizma.

Aktivirano oglje Karbonoir hranite v suhem in hladnem prostoru.

Zgodba

Že ko smo bili majhni, so nam starši predstavili sladke zobne paste, da so nas spodbudili k umivanju zob. V teh zobnih pastah se nahajajo umetna sladila, ki so zelo zasvojljiva in tako nas je komercialno-zobozdravstvena industrija za vedno pridobila med svoje kupce. Ko odraščamo, začnemo uporabljati paste z okusom mentola, ki zasenčijo dejanske učinke ("pekoč" občutek ni dokaz, da so bakterije res uničene). V današnjih dneh ti poleg kemikalij v hrani, zobe uničujejo tudi škodljive sestavine zobne paste. Dolgoročno ti lahko uničijo sklenino in dlesni ter povzročijo različne zdravstvene težave.

Z redno uporabo aktiviranega oglja teh teh neprijetnih vprašanj in dvomov ni, saj gre za popolnoma naravno sredstvo za nego zob in ustne votline - brez dodatkov.

Sestavine

 • INCI: Activated Charcoal
 • Sestavine: 100 % aktivirano oglje

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelka ne zaužijte. Zaradi praškastih delcev se izogibajte vdihovanju izdelka.

10 mnenj za Aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)

Kupila v Sanolaborju, da stestiram…in že dolgo ne tako dobrega filinga! Isti občutek kot, ko ti zobar sčisti zobni kamen! Ni mi žal, da sem ga kupila. 😀

Običajno ne komentiram, tokrat pa moram pohvaliti tole aktivno oglje Karbonoir. Moja hčerkica je imela vedno odpor do umivanja zobk, zdaj pa že ob šestih popoldne poslušam: “Mamiii, kdaj si bomo šle umivat zobee?”. Je res izjemno zabavno in priporočam vsem staršem malih nadebudnežev. Poleg tega pa sem raziskala to področje in vse te trditve o zobnih pastah iz trgovin očitno res držijo, tako, da sva jih tudi z možem odstranila iz najine dnevne rutine. Za barvo zob pa tudi! Dejansko so sodelavke že 2. teden ena za drugo začele opažati kako bel nasmeh imam.
Skratka… Vse kar je obljubljeno drži in še 10x več, tako, da jaz ne menjam več!

Zelo enostavna uporaba in po enem tednu res vidim razliko in celo sodelavci so opazili, da imam bolj bele zobe. Zdaj se veliko bolj samozavestno nasmehnem.

Pa tooooop, po prvi uporabi res občutno bolj beli zobjeeee! Priporočam vsem kadilcem in kadilkam.

Normalno, da ne moreš pričakovati, da boš zaradi tega praha v dveh dneh dobil nasmeh kot ga imajo zvezdniki, ampak do občutne spremembe prej/potem pa definitivno prideš.

Moja mama je stomatologinja in po njeni zaslugi se dobro zavedam pomena zdravja zob za naše celotno zdravje in dejstva, da noben mostiček, implantat itd. ne odtehta zdravega zoba. Poleg tega si nihče ne želi vrtoglavih stroškov povezanih z zdravljenjem zob. Zato je zame osebno neprecenljiv občutek, ko se zbudim s čistimi, gladkimi zobmi in ne s »kosmatimi«, polnimi oblog. Aktivirano oglje Karbonoir je edina stvar, ki mi dejansko daje občutek zaščite pred kariesom ponoči.

Kul, sem kupil v Hoferju, ko so imeli akcijo in sem zelo zadovoljen. Sicer uporabljam samo med vikendi, ko si res lahko vzamem čas, pa mam vseen bolj bele zobe.

Celo življenje se samo nasmiham, da z ustnicami zakrijem svoje obarvane zobe, ki so videti, kot da si jih sploh ne umivam. Pri vsej poplavi ponudb za beljenje zob sem se seveda tudi jaz odločila za beljenje … Ko pa sem se začela odločati o načinu beljenja, sem se zgrozila nad zgodbami o poškodbah in dolgotrajnih negativnih posledicah, ki so jih utrpele nekatere stranke. Za lepoto vseeno nisem hotela tvegati zdravja svojih zob, zato sem se odločila za naravni pristop z aktiviranim ogljem. Poleg tega mi je bila všeč ideja naravne beline in ne umetno belih, ki so očitno beljeni. In res se je aktivirano oglje Karbonoir izkazalo za odlično, cenovno dostopno rešitev. Ne le, da so moji zobje bolj beli in čisti, zdaj je pod nadzorom tudi moj zadah.

Prvič sem sprobala ko si je kupila moja hčerka in moram zares pohvalit,,odlična in povsem naravna zadeva pa še ščetke so naravnega izvora,,,prišparaš veliko,,ker beljenje pri zobozdravniku ni nič kaj prijetno pa še pošteno te po žepu vdari !!!

Evo, priznam! Najprej sem kupila to oglje samo zato, da sem se lahko slikala kot zombi in fotko objavila na fb. Ampak pazi to, po tednu uporabe ljudje kar sami od sebe opažajo, da imam zelo bele zobe!”

Dodaj komentar izdelku