Naravni deodorant z aktiviranim ogljem, z vonjem nežne sivke in verbene (50 ml)

Naravni deodorant z aktiviranim ogljem, z vonjem nežne sivke in verbene (50 ml)

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 3 strank

9,87

Prijeten vonj, ki vas bo cel dan nesel med vetrovi svežine, kjerkoli in kadarkoli. Pomirjujoča sivka in citrusni vonj tropske verbene sta prava senzacija poletja. Soda bikarbona, koruzni škrob in kokosovo oglje pa bosta poskrbela za vse nečistoče in neprijetne vonjave. Brez aluminijevih soli, konzervansov in alkohola. Zanj in zanjo. Za lepotico in zver.

Ročno izdelano v Sloveniji. Ne vsebuje aluminija, parabenov in umetnih snovi.

3 mnenja za Naravni deodorant z aktiviranim ogljem, z vonjem nežne sivke in verbene (50 ml)

(preverjena stranka)

Zelo navdušena! 🙂 Nikoli nisem verjela, da lahko naravni deodorand prepreči neprijeten vonj! Diši fenomenalno in za povrh še traja cel dan!! (:

Testiral sem že prejšnjo verzijo Karbonoir deodoranta (tisto, ki je bila še v črni embalaži) in mi ni bla ok… Sem zahteven uporabnik in je imel enostavno preslab efekt zame.
AMPAK TALE ZDEJ JE PA ODLOM! 🙂 VRHUNSKO! Za moje znojenje sem lahko vedno uporabljal edino DEO iz Mullerja za 25€ (ZADGIG & VOLTAIRE), pa je tale gladko boljši za manj kot 10€ … TOP!

Pozdravljeni,
moram pohvaliti vaš deodorant, res super izdelek. Pa tudi za zobe top :), tako, da Vam želim še naprej več uspešnih izdelkov in Vas bom priporočala še naprej.

Dodaj komentar izdelku

100 % naravni deodorant

Naravni deodorant s prijetnim vonjem, ki vas bo cel dan nesel med vetrovi svežine, kjerkoli in kadarkoli. Pomirjujoča sivka in citrusni vonj tropske verbene sta prava senzacija poletja. Soda bikarbona, koruzni škrob in kokosovo oglje pa bosta poskrbela za vse nečistoče in neprijetne vonjave. Brez aluminijevih soli, konzervansov in alkohola. Zanj in zanjo. Za lepotico in zver.

Uporaba

Deodorant z aktiviranim ogljem z roko nanesite na čisto pazduho. Deodorant je izredno nežen in zato primeren tudi za uporabo po britju in/ali depilaciji, saj ne draži kože.

Lepo diši, pa še deluje!

INCI Sestavine: COCOS NUCIFERA OIL, SHEA BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER), BAKING SODA, CORN STARCH, JOJOBA WAX, MIXTURE OF ESSENTIAL OILS OF SAGE, LAVANDER, LITSEA CUBEBA AND ACTIVATED CHARCOAL

Proizvajalec:
Karbonoir d. o. o.
Ulica ob hrastih 11
1291 Škofljica