Paket bela svežinka

Za vaš svež in bel nasmeh bo poskrbel paket bela svežinka. Verjetno ste prebrali snežinka, kar je tudi OK, saj boste svoje zobe s paketom temeljito očistili in pobelili za par odtenkov. 😊 Paket je sestavljen iz:

• 3+1 GRATIS aktiviranih ogelj Karbonoir (30 ml) – skupno torej kar 4 aktivirana oglja
• 4 x bež zobne ščetke z mehikimi ščetinami
• 2 x darilne vrečke Karbonoir

73,10 60,00

Opis

ZAKAJ IZBRATI TA PAKET?

Naj bodo vaši zobje beli kot zimski sneg, ter sveži kot zimska jutra – ne glede na letni čas! 😊 Ta paket bo vam in vašim najbližjim prinesel prav to – svež zadah ter belino zob. Madeže hrane, kave, čajev in najljubših sladic boste zelo učinkovito odstranili z naravnim izdelkom – aktiviranim ogljem iz kokosovih lupin. Paket smo sestavili tako, da vam čertrto oglje podarimo! Da pa bo paketek pripravljen na takojšnjo uporabo, smo dodali še štiri zobne ščetke z mehkimi ščetinami. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne kot ščetine srednje ali trde trdote, saj je oglje v obliki prahu in le na ta način deluje zelo nežno.

Za vsak slučaj smo v paket priložili še 4 darilne vrečke, s katerimi lahko poljubno oblikujete darila za svoje najbližje – dodajte po eno čokolado, pa imate 4 fantastična darila. 😊

UPORABA, SESTAVINE IN VARNOSTNA OPOZORILA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket bela svežinka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja