Paket brezplačna poštnina

(1 mnenje stranke)

Ko boste začeli uporabljati aktivirano oglje vas bo tako zasvojil, da je eno pakiranje premalo. Zabaven pa bo tudi najmlajšim. 😊 Da bi se ognili strošku poštnine, smo sestavili ravno ta paket, ki vsebuje:

  • 2 x aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)
  • 2 x bež zobno ščetko z mehkimi ščetinami

37,80 28,00

Opis

ZAKAJ IZBRATI TA PAKET?

V dvoje je zmeraj lepše, v tem primeru pa tudi cenejše. Ker je izdelek ne le učinkovit, temveč tudi zabaven za uporabo, boste zagotovo želeli imeti eno aktivirano oglje na zalogi. Vsakdanje umivanje zob se bo bistveno spremenilo, saj boste že po nekaj uporabah zaznali, da so zobje bolj gladki in da se zobni kamen ne nabira več tako pogosto. Aktivirano oglje preprečuje tudi razvoj kariesa, zobne gnilobe (posebej primerno za malčke) ter slabega ustnega zadaha. Za uporabo potrebujete tudi zobno ščetko, zato smo priložili dve, z mehkimi ščetinami. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne kot ščetine srednje ali trde trdote, saj je oglje v obliki prahu in le na ta način deluje zelo nežno. Saj veste, kaj pravi znan slovenski rek – »Zdravi zobje, zdravo telo«.

UPORABA, SESTAVINE IN VARNOSTNA OPOZORILA

1 mnenje za Paket brezplačna poštnina

  1. Jerneja

    Super paket za dva! Z mojim sva super navdušena! Vsak svojo ščetko in svoje oglje! Zmešnjava pride samo pri zamenjavi ščetke 😉

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja