Paket brezplačna poštnina

(1 mnenje stranke)

Pripravili smo vam darilo za vaše telo. Darilo, ki vsebuje samo naravne, v Sloveniji narejene izdelke. Da bi se ognili plačevanju poštnine lahko paket razdelite s svojim prijateljem, deodorant pa zadržite zase. Saj veste, vsega pa pa tudi ne rabite deliti 😊

Kaj vse vsebuje paket?

  • 2 x aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)
  • 1 x naravni deodorant z aktiviranim ogljem (50 ml)
  • 2 x bež zobna ščetka

48,00  35,00 

Danes naročiš, v največ 2 delovnih dneh dobiš!

Varno plačilo

ZAKAJ IZBRATI TA PAKET?

Primeren je za vse, ki vam zdravo telo veliko pomeni. Razvajali se boste z naravnim deodorantom, ki bo vaše telo nežno objel s prijetnim vonjem in zanesljivo zaščito. Ta deodorant ne vsebuje nobenih umetnih barvil, sestavin in konzervansov, zato telesa z nanosom ne boste zastrupljali. Kljub temu da je čisto naraven, bo svojo učinkovitost pokazal tudi v najbolj stresnih situacijah – kar preizkusite ga in nam še vi zaupajte svojo izkušnjo!  

Ker je v dvoje je zmeraj lepše, pa naj bo tokrat tudi cenejše. V paketu boste namreč prejeli dva aktivirana oglja in dve zobni ščetki, ki jih lahko razdelite s svojimi najdražjimi ali pa enega obdržite kar na zalogi. Aktivirano oglje ni le učinkovito, temveč je tudi zabavno za uporabo. Vsakdanje umivanje zob se bo bistveno spremenilo, saj boste že po nekaj uporabah zaznali, da so zobje bolj gladki in da se zobni kamen ne nabira več tako pogosto. Aktivirano oglje preprečuje tudi razvoj kariesazobne gnilobe (posebej primerno za malčke) ter slabega ustnega zadaha.

Za uporabo potrebujete tudi zobno ščetko, zato smo priložili dve, z mehkimi ščetinami. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne kot ščetine srednje ali trde trdote, saj je oglje v obliki prahu in le na ta način deluje zelo nežno. Saj veste, kaj pravi znan slovenski rek – »Zdravi zobje, zdravo telo«.

Torej en paket, za dva učinka: prelep nasmeh in dišeče pazduhe 😊

UPORABA, SESTAVINE IN VARNOSTNA OPOZORILA

1 mnenje za Paket brezplačna poštnina

  1. Jerneja

    Super paket za dva! Z mojim sva super navdušena! Vsak svojo ščetko in svoje oglje! Zmešnjava pride samo pri zamenjavi ščetke 😉

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja