Paket brezplačna poštnina

Paket brezplačna poštnina

Ocenjeno z 4.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke

35,69 26,00

  • Naravna ter varna nega zob in ustne votline.
  • Ščetka ima mehke ščetine, ki ne bodo poškodovale dlesni in sklenine.
  • Aktivirano oglje je popolnoma naravna alternativa za čiščenje in beljenje zob.

Zakaj sem ti pripravila ta paket?

Umivanje zob v dvoje je bolj zabavno. Delitev stroška pa olajša nakup. Brezplačna poštnina? Glasba za ušesa.

Aktivirano oglje lahko uporabljata kot rešitev za mnoge težave. Lahko si izdelata masko za obraz in odstranita umazanije, se znebita prhljaja, uravnavata prebavo in še negujeta svoje zobe in usta.

Zobne paste lahko vsebujejo kemikalije, ki so pri zaužitju zelo nevarne. Aktivirano oglje je popolnoma naravno, zato ni razloga za skrb. Uravnavalo bo vajino pH-vrednost v ustni votlini in preprečilo razmnoževanje bakterij ter posledično nastanek kariesa, ustne gnilobe, slabega zadaha in drugih neprijetnosti.

Priložila sem vama še zobno ščetko Karbonoir. Ščetka je nežna in ima manj ščetin zato, da ne poškoduje  sklenine in dlesni. Z aktiviranim ogljem Karbonoir in zobno ščetko bo odstranjevanje zobnih oblog učinkovito in predvsem varno. Vzemita si tri minute, zjutraj in zvečer, ter na naraven in varen način očistita in zaščitita svoje zobe.

Želim, da so vajini zobje zdravi. Kot pravi rek: ''Zdravi zobje, zdravo telo.''

Uporaba

Aktivirano oglje lahko uporabljata skupaj z zobno pasto ali brez nje. Brez zobne paste bo imelo aktivirano oglje večji učinek in bo bolje očistilo vse škodljive bakterije. Zobna ščetka Karbonoir je popolna za čiščenje zob z aktiviranim ogljem, prav zaradi njenih nežnih ščetin. Dlesen in sklenina ne bosta poškodovana. Ob umivanju zob z aktiviranim ogljem pazita, da mu omogočita dovolj časa, da nase veže bakterije.

Želita izvedeti našo Karbo-metodo za umivanje zob? Navodila vama bom priložila v paket.

Sestavine

Aktivirano oglje:

  • INCI-sestavine: Activated Charcoal
  • Sestavine: aktivirano oglje

1 mnenje za Paket brezplačna poštnina

Super paket za dva! Z mojim sva super navdušena! Vsak svojo ščetko in svoje oglje! Zmešnjava pride samo pri zamenjavi ščetke 😉

Dodaj komentar izdelku