Paket – Nega iz narave

Šifra: 29.
Kategorija: .

Paket – Nega iz narave

30,85 25,00

Pripravili smo vam darilo za vaše telo. Darilo, ki vsebuje samo naravne, v Sloveniji narejene izdelke. Vas zanima, kaj ta paket vsebuje?

Naravni deodorant bo nežno razvajal vaše telo s prijetnim vonjem in zanesljivo zaščito. Aktivirano oglje, za vašo varno in naravno nego zob. Oglje bo preprečilo razvoj kariesa, zobne gnilobe, slabega ustnega zadaha in pobelilo zobe za nekaj naravnih odtenkov. Zobna ščetka pa za zraven, saj je nežna in ima mehke ščetine, da ne poškoduje sklenine in dlesni.

ZAKAJ IZBRATI TA PAKET?

Primeren je za vse, ki vam zdravo telo veliko pomeni. Razvajali se boste z naravnim deodorantom, ki bo vaše telo nežno objel s prijetnim vonjem in zanesljivo zaščito. Ta deodorant ne vsebuje nobenih umetnih barvil, sestavin in konzervansov, zato telesa z nanosom ne boste zastrupljali. Vsebuje le naravna olja. Kljub temu da je čisto naraven, bo svojo učinkovitost pokazal tudi v najbolj stresnih situacijah – kar preizkusite ga in nam še vi zaupajte svojo izkušnjo!

Aktivirano oglje bo polepšalo rutino umivanja zob vam in vašim najmlajšim, zraven pa boste pobelili zobe še za nekaj naravnih odtenkov. Za uporabo potrebujete tudi zobno ščetko, zato smo priložili eno z mehkimi ščetinami. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne kot ščetine srednje ali trde trdote, saj je oglje v obliki prahu in le na ta način deluje zelo nežno. Naj še omenimo, da bo oglje preprečilo razvoj kariesa, zobne gnilobe, slabega ustnega zadaha ter odvečnega zobnega kamna.

Torej, je čas, da ponudite priložnost negi z narave? =)

UPORABA

Aktivirano oglje lahko uporabljate skupaj z zobno pasto ali brez. Brez zobne paste bo aktivirano oglje imelo večji učinek in bo bolje očistilo zobe vseh škodljivih bakterij. Za učinek beljenja zob priporočamo uporabo aktivnega oglja 2 x dnevno vsaj en mesec, medtem ko za vsakodnevno nego 1 x dnevno.

Za najbolj efektivno uporabo aktiviranega oglja priporočamo našo Karbo-metodo, ki vam jo bomo priložili skupaj z letakom v paket.

Pri uporabi oglja uporabljajte tudi zobno ščetko Karbonoir, saj ima manj goste, mehke ščetine, prevlečene z aktiviranim ogljem. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne, saj zaradi strukture prahu, nežno očistijo ustno votlino in zob ne poškodujejo.

Naravni deodorant s čistim prstom nanesite na čiste pazduhe. Vkolikor boste imeli težave z nanosom, lahko uporabite tudi spodnji del zobne ščetke (če ga vedno znova primerno očistite). V deodorantu je aktivirano oglje, ki bo bakterije vezalo nase in s tem zaviralo neprijetne vonjave. Lahko ga nanesete tudi na druge dele telesa in ga tako uporabite kot dišavo. Kar nekaj strank nam je že sporočilo, da super deluje tudi kot krema za noge, ki pomaga pri neprijetnih vonjavah in negi podplatov.

Ocene

Na temu izdelku še ni komentarjev.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar na “Paket – Nega iz narave”