Paket - Nega iz narave

Pripravili smo vam darilo za vaše telo. Darilo, ki vsebuje samo naravne, v Sloveniji narejene izdelke. Vas zanima, kaj ta paket vsebuje?

  • 1 x naravni deodorant z aktiviranim ogljem, nežno sivko in verbeno (50 ml)
  • 1 x aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)
  • 1 x bež zobno ščetko z mehikimi ščetinami

 

Naravni deodorant bo nežno razvajal vaše telo s prijetnim vonjem in zanesljivo zaščito. Aktivirano oglje, za vašo varno in naravno nego zob. Oglje bo preprečilo razvoj kariesa, zobne gnilobe, slabega ustnega zadaha in pobelilo zobe za par naravnih odtenkov. Zobna ščetka pa za zraven, saj je nežna in ima manj ščetin zato, da ne poškoduje sklenine in dlesni.

30,85 25,00

Opis

ZAKAJ IZBRATI TA PAKET

Primeren je za vse, ki vam zdravo telo veliko pomeni. Razvajali se boste z naravnim deodorantom, ki bo vaše telo nežno objel s prijetnim vonjem in zanesljivo zaščito. Ta deodorant ne vsebuje nobenih umetnih barvil, sestavin in konzervansov, zato telesa z nanosom ne boste zastrupljali. Vsebuje le naravna olja. Kljub temu da je čisto naraven, bo svojo učinkovitost pokazal tudi v najbolj stresnih situacijah – kar preizkusite ga in nam še vi zaupajte svojo izkušnjo! 😊

Aktivirano oglje bo polepšalo rutino umivanja zob vam in vašim najmlajšim, zraven pa boste pobelili zobe še za nekaj naravnih odtenkov. Za uporabo potrebujete tudi zobno ščetko, zato smo priložili eno z mehkimi ščetinami. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne kot ščetine srednje ali trde trdote, saj je oglje v obliki prahu in le na ta način deluje zelo nežno. Naj še omenimo, da bo oglje preprečilo razvoj kariesa, zobne gnilobe, slabega ustnega zadaha ter odvečnega zobnega kamna.

Torej, boste dali priložnost negi z narave? 😊

UPORABA, SESTAVINE IN VARNOSTNA OPOZORILA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket – Nega iz narave”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja