Paket za aktivne

Paket za aktivne

38,60 31,21

  • Magnezijev klorid.
  • Naravni deodorant.

 

Zakaj smo ti pripravili ta paket?

Magnezijev klorid je super izdelek! Prav zaradi tega smo ga sprejeli v kolekcijo Karbonoir Approved.  Izredno je pomemben za proizvodnjo energije v celicah, zdravje živčnega sistema in možganov ter za zdrave kosti in zobe.

Francoski kirurg dr. Pierre Delbet je odkril pozitivne rezultate z zauživanjem magnezijevega klorida pri mnogih boleznih. Med drugimi so bile to različne bolezni prebavnega traku, tremor in mišični krči, bolezni živčnega sistema, Parkinsonova bolezen, akne, srbečica različnih izvorov, luskavica in bradavice. Pri starejših, ki so uživali magnezijev klorid, so se pozitivni učinki pokazali pri hipertrofiji prostate, boleznih ožilja, impotenci, astmi in senenih nahodih. Po obsežnem raziskovanju je odkril, da ima magnezijev klorid tudi močan učinek pri preprečevanju nastanka raka. To je le nekaj bolezni, pri katerih je odkril pozitivni učinek magnezijevega klorida.

Dr. Neveu je bil navdušen nad magnezijevim kloridom in je tako začel tudi sam raziskovati. Dobre rezultate je dosegel pri boleznih, kot so hripavost, gripa, bronhitis, prehlad, oslovski kašelj, škrlatinka, ošpice, rdečke, bolezni prebavil, poporodna vročina in še več.

Zdaj razumeš, zakaj želimo izdelek vključiti v tvoj vsakdan? Ker radi izdelujemo pakete, ki bodo pozitivno vplivali na tvoje življenje.

Zdaj ko je tvoje telo z uporabo magnezijevega klorida močno, želimo obvarovati še tvojo zunanjost - kožo. Zato smo ti priložili naravni deodorant Karbonoir. Z njegovo uporabo ti bo poleg telesa hvaležna tudi narava. Želimo, da poizkusiš naravni način življenja in ne uničuješ svoje telo po nepotrebnem. Aktivirano oglje v naravnem deodorantu bo poskrbelo za bakterije in neprijetne vonjave tako, da bo bakterije vezal nase in preprečil njihovo razmnoževanje.

Uporaba

Magnezijev klorid uživaj po priporočljivi dnevni dozi: 60 kapljic ( približno 25 pritiskov na razpršilo ). S tem bo tvoje telo doseglo priporočeni vnos vitaminov za odraslo osebo. Magnezijev klorid lahko spiješ v soku, juhi ali drugi brezalkoholni pijači. Na ta način bo tvoje telo absorbiralo 40 % njegovega učinka. Za 100 % izkoristek pa ga razprši po svojem telesu, najbolje pod pazduho. Ampak ne ustraši se. Po uporabi se lahko pojavi srbečica ali pekoč občutek, ker koža nanj ni navajena. Ob redni uporabi bodo ti občutki izginili in ostali bodo samo še pozitivni učinki magnezijevega klorida.

Naravni deodorant s prstom nanesi na čiste pazduhe. V njem je aktivirano oglje, ki bo bakterije vezal nase in s tem zaviral neprijetne vonjave. Lahko ga naneseš tudi na druge dele telesa in ga tako uporabiš kot dišavo. Nekaj strank je sporočilo, da super deluje tudi kot krema za noge, ki pomaga pri neprijetnih vonjavah in negi podplatov.

Razišči, kateri način je tebi najbolj všeč. :)

Sestavine

Magnezijev klorid: 100 % magnezijev klorid v demineralizirani vodi

Naravni deodorant: INCI Sestavine: Cocos Nucifera Oil, Shea Butter (Butyrospermum Parkii Butter), Baking Soda, Corn Starch, Jojoba Wax, Mixture of Essential Oils of Sage, Lavander, Litsea Cubeba and Activated Charcoal

Ocene

Na temu izdelku še ni komentarjev.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar na “Paket za aktivne”