Paket za rojstni dan

Paket za rojstni dan

29,30 23,99

Vsi imamo kakšnega ali kakšne nematerialistične prijatelje, pri katerih prej doktoriraš, preden najdeš darilo za rojstni dan, katerega se bodo res razveselili. V paketu smo ti pripravili črno milo Karbonoir (100 g) in aktivirano oglje Karbonoir (30 ml).

Aktivirano oglje, pridobljeno iz kokosovih lupin, je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih snovi, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino.

Za nego kože pa smo ti priložili, kot že veš, trdo črno milo, ki bo očistilo nečistoče, akne, ogrce in ostale nadloge na tvoji koži.

Vse to lahko podariš v darilni vrečki Karbonoir, ki smo ti jo priložili v paketu. Obdariš lahko tudi sebe, ni nujno, da paket podariš drugi osebi. Odločitev prepuščamo tebi.

Zakaj smo ti pripravili ta paket?

V paket smo vključili aktivirano oglje. Oseba, ki bo prejela tvoje darilo, ga bo lahko uporabila kot rešitev za mnoge težave.

Lahko si izdela masko za obraz in tako odstrani umazanije, ki povzročajo akne in ogrce, se znebi prhljaja, uravnava svojo prebavo in poleg neguje še svoje zobe in ustno votlino.

Zobne paste lahko vsebujejo kemikalije, ki so pri prekomernem zaužitju zelo nevarne. Aktivirano oglje je popolnoma naravno, zato ni razloga za skrb. Aktivirano oglje uravnava pH-vrednost v ustni votlini in prepreči razmnoževanje bakterij ter posledično nastanek kariesa, ustne gnilobe, slabega zadaha in drugih neprijetnosti. Že ob prvem nanosu bo uničil bakterije, zaradi katerih se lahko pojavijo te težave.

Želimo, da so vaši zobje zdravi. Kot pravi rek: ''Zdravi zobje, zdravo telo.''

In seveda ne smemo pozabiti na črno milo. Črno milo Karbonoir je nežno, a učinkovito. Očisti kožo obdarovane osebe ne glede na to ali ima normalno, suho ali mastno kožo. Primeren je za kožo nagnjeno k nečistočam, ogrcem in aknam. Milo ne vpliva na naravni pH kože. Neguje, globinsko očisti pore, odstranjuje nečistoče in škodljive snovi . Učinkovito ga lahko uporabi tudi kot nežen piling. Primeren je za ženske in moške vseh starosti.

Uporaba

Aktivirano oglje lahko uporabljaš skupaj z zobno pasto ali brez. Brez zobne paste bo aktivirano oglje imelo večji učinek in bo bolje očistilo zobe vseh škodljivih bakterij.

Si želiš izvedeti našo Karbo-metodo za umivanje zob? Navodila ti bomo priložili v paket.

Glede črnega mila predlagam dnevno uporabo. Pri umivanju obraza, rok, pri prhanju in kopanju. Stranke so mi sporočile, da dosega izjemne rezultate pri aknah in ogrcih. Aktivirano oglje v milu veže oziroma absorbira velike količine bakterij in ostalih snovi, kar je tudi bistvo njegove uporabe. Milo odstrani neprijetne telesne vonje, ublaži neprijetne občutke srbečice po pikih žuželk in očisti kožo.

Sestavine

Aktivirano oglje:

  • INCI-sestavine: Activated Charcoal
  • Sestavine: aktivirano oglje

Črno milo: 

  • INCI: Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Activated Charcoal, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Rosa Damascena Extract, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Santalum Austrocaledonicum Wood Oil
  • Sestavine: olivno olje, kokosovo olje, sončnično maslo, kokosovo maslo, aktivirano oglje, vanilja, vrtnica, jasmin, lesno olje

Ocene

Na temu izdelku še ni komentarjev.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar na “Paket za rojstni dan”