Raziskava nam je pokazala – to je najbolj učinkovita uporaba aktiviranega oglja za beljenje zob!

zabica

Najbolj učinkovita uporaba aktiviranega oglja za beljenje zob!

Že kar nekaj časa je vsem jasno,da je aktivirano oglje iz kokosovih lupin najbolj učinkovito sredstvo za beljenje zob kar ga narava premore. Pojavlja pa se novo vprašanje.

Kako ga uporabljati, da dosežem najboljše rezultate?

Preden se sploh lahko odprto lotimo teme, se moramo zavedati nečesa – aktivirano oglje iz kokosovih lupin prinaša izjemne rezultate zaradi majhnosti svojih delcev. Pri kvalitetnem oglju, ki ga želite uporabiti za beljenje zob, je to tudi najpomembnejši faktor, ki bo odločal med izjemnimi in komaj opaznimi rezultati. Seveda pa je za pridobitev zvezdniškega nasmeha pomemben še drugi del – način uporabe. Izhajali smo iz hipoteze, da aktivirano oglje iz kokosovih lupin za delovanje potrebuje čas. Ko smo mu dali čas smo dobili res izjemne rezultate.

Zahvala: Karbonoir se zelo lepo zahvaljuje vsem, ki ste bili del raziskave!

Ta poseben način uporabe smo po odkritju morali tudi preizkusiti. In ker pri nas ne testiramo na živalih, smo si za to nalogo izbrali primernejše kandidate – naše drage stranke. 100 naključno izbranih strank smo poklicali, jim predstavili novo metodo in jih čez 10 dni ponovno poklicali ter spet preverili stanje. Med njimi je bila tudi blogerka Sandra (spodaj) z www.zabica.si. Po analizi zbranih podatkov smo prišli do ugotovitve, da so rezultati pri tej metodi zares IZJEMNI!

zabica

Tukaj je – nenavadna, ampak izjemno učinkovita metoda:

Aktivirano oglje Karbonoir uporabite zvečer, pred spanjem. Oglje nanesite na ščetko, s prahom dobro zdrgnite zobe in izperite. Zobne paste ne potrebujete. Potem si še z malo večjo količino oglja ponovno zdrgnite zobe in črni prah pustite čez noč na njih. Ponoči bo imelo aktivirano oglje kokosovih lupin Karbonoir dovolj časa, da se zagrize tudi v najbolj skrite umazanije v vaši ustni votlini in jih odstrani na varen način. Zjutraj si zobe samo še enkrat nežno sščetkajte in izjemen rezultat bo pred vami!

Takšna uporaba je popolnoma varna in prijetna, rahle težave znajo imeti le tisti, ki se ponoči zelo slinijo – ampak rezultat bo brez dvoma vreden popackanega vzglavnika. 😀

DRUGI ČLANKI

Kaj je “konjac”?

V članku boste izvedeli: Kaj je konjac Kaj so konjac gobice Namen uporabe Karbonoir konjac gobice konjac Konjac je korenina rastline Amorphophallus, ki spada v družino

Še 30,00  € do brezplačne poštnine!
Vaša košarica je prazna...

Za ogled ponudbe skočite v spletno trgovino.