Ob nakupu nad 30€ brezplačna poštnina!

Zobna ščetka z mehkimi ščetinami - brez zunanje embalaže - bež

Verjetno boste rekli, da zobne ščetke pa res ne potrebujete, ker jo imate že doma. Te zobne ščetke pa niso običajne ščetke, saj so primerne ravno za uporabo skupaj z aktiviranim ogljem. Zakaj?

– Zobne ščetke imajo mehke ščetine, teh pa je napram običajnim zobnim ščetkam manj. Ko nanesemo oglje, običajna zobna ščetka postane še gostejša in pogosto pregroba, medtem ko so te zobne ščetke primerne ravno za uporabo z aktiviranim ogljem.
– Ščetine zobne ščetke so prevčelene z aktiviranim ogljem iz bambusovih lupin in so sivo-črne barve.
– Glava ščetke je manjša in ožja ter tako primerna za tudi za bolj zakotna mesta ustne votline in tudi za vsakodnevno čiščenje otroških zobkov.
– Ročaj zobne ščetke je narejen iz reciklirane plastike, saj nam ponovna uporaba umetnih materialov veliko pomeni.

3,95 

Varno plačilo
zobne-scetke
zakaj me bo izdelek
navdušil?

Pri uporabi aktiviranega oglja priporočamo uporabo zobne ščetke Karbonoir, saj ima manj goste, mehke ščetine, prevlečene z aktiviranim ogljem. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne, saj zaradi strukture prahu, nežno očistijo ustno votlino in zob ne poškodujejo. Verjetno bo prva uporaba ščetke malo nenavadna, predvsem zaradi manj gostih ščetin, vendar boste hitro opazili, da gre za najprimernejšo rešitev ob ščetkanju z aktiviranim ogljem.

Larisa in David priporočata

Namesto da »umažete« svojo belo zobno ščetko z zobno pasto ali ogljem, ki sta črna, izberite ščetko Karbonoir, ki ima ščetine črne in že prevlečene z aktiviranim ogljem. So pa tudi neverjetno mehke in jih je manj – tako so primerne tudi za otroke in občutljive dlesni.

varnostna opozorila

Izdelek ni igrača. Samo za zunanjo uporabo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Bež zobna ščetka
Zelena zobna ščetka
Roza zobna ščetka
Modra zobna ščetka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zobna ščetka z mehkimi ščetinami – brez zunanje embalaže – bež”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.