VIDEO: Vesna Starič in snemanja Karbonoir promocijskega videa

Prijetno branje!
Vesna

Vesna Starič in snemanja Karbonoir oglasa

Vesna Starič prikaže in razloži uporabo Karbonoir oglja za zobe.
Simpatičen model je Vesna Starič, ki ji lahko sledite tudi na instagramu.

Kdo je Vesna?

Vesna Starič je simpatično dekle, ki prihaja z dolenjske in je zaposlena v sosednjem podjetju (https://be-hempy.si/). Je velika oboževalka naših naravnih izdelkov za bele zobe in čisto telo, saj si je v zadnjih nekaj mesecih že za kar nekaj odtenkov pobelila zobe, pravi pa tudi, da brez našega mila več ne gre. 😀

S prikupno Vesno uspešno sodelujemo že od samega začetka našega delovanja. Pomaga nam predvsem pri nasvetih za oglaševanje in idejah za nove izdelke, ko pa je treba, pa vskoči tudi pri slikanju ali snemanju promocijskega materiala.

Sledite ji lahko tudi na Instagramu: https://www.instagram.com/vesna_staric/

Aktivirano oglje iz kokosovih lupin – kaj to je in kako se sploh uporablja?

Kokosove lupine se dajo v posebno komoro kjer se iz nje izčrpava kisik in dodaja dušik z namenom, da dobimo najdrobnejše delce v obliki oglenega prahu. Pri nas dobite 100% čisto oglje, ki je pridobljeno po omenjenem postopku v pakiranju po 30 ml, uporabljate pa ga lahko posamezno ali z zobno pasto. Povsem enostavno v oglje pomočite zobno krtačko in si tako črn prah nanesete na zobe ter počakate minuto ali dve. Potem si usta sprete z vodo in zobe še enkrat temeljito zdrgnete, da odstranite vse črne delce. Vaši zobje bodo že po prvi uporabi občutno bolj gladki, z redno uporabo pa boste tudi v kratkem času dosegli sijoč nasmeh, ki vam bo brez dvoma prinesel tudi večjo samozavest.

Ker pa je na to tematiko kar veliko različnih vprašanj, smo najpogostejše zbrali skupaj in jih objavili na naslednji povezavi: https://karbonoir.si/odgovori-na-pogosta-vprasanja-o-aktiviranem-oglju-za-beljenje-in-ciscenje-zob/.

David

Dodajte komentar na članek