Letna zaloga zobne paste

Z izbiro tega paketa prihraniš 27% napram nakupu posamičnih izdelkov!

Ste že preizkusili naravno črno zobno pasto Karbonoir in zato že dobro veste, da je to najboljša naravna zobna pasta za vaše zobe? Potem je ta paket popolna izbira za vas!

Kaj vse vsebuje paket?

6 x naravno črno zobno pasto Karbonoir (75 ml)
1 x aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)
3 x bež zobno ščetko z mehkimi ščetinami
3 x zeleno zobno ščetko z mehkimi ščetinami

 

88,99 

🎁 Želite podariti darilni bon? Na voljo TUKAJ.

Varno plačilo
naravno
vegansko
ročnbo izdelano
slovensko
ni testirano na živalih
Zakaj izbrati
ta paket?

Ta paket bo poskrbel za kvalitetno in naravno nego vaših zob in ustne votline za celo leto! 

Naravno črno zobno pasto Karbonoir odlikujejo premišljeno izbrane naravne sestavine, katere bodo temeljito očistile vaše zobe, razkužile vašo ustno votlino in poskrbele za zdravje vaših dlesni ter svež zadah! Če vas muči občutljivost zob, afte ali vnetje dlesni, boste ob redni uporabi kmalu opazili izboljšanje. 

V paketu prejmete tudi aktivirano oglje Karbonoir, ki bo poskrbel za dodatno beljenje zob in za odstranjevanje ter preprečevanje zobnega kamna. 

Prejeli boste tudi šest zobnih ščetk z mehkimi ščetinami – tako boste lahko svojo zobno ščetko zamenjali vsake dva meseca in s tem preprečili nabiranje bakterij na zobni ščetki (dodatno zaščito pred bakterijami predstavlja tudi aktivirano oglje, s katerimi so ščetine zobne ščetke impregnirane!).

NOVO, VEČJE PAKIRANJE

Kn črna zobna pasta zdaj v tubi – z dodatnimi 25 ml!

UPORABA, SESTAVINE
IN VARNOSTNA OPOZORILA

4 mnenja za Letna zaloga zobne paste

 1. Klemen
  17. avgusta, 2022
  Rad bi vam sporočil, da sem paket naročil, ker sem bil navdušen nad dejstvom, da je vaša zobna krema v kombinaciji z električno ščetko po samo nekaj u...More
  Rad bi vam sporočil, da sem paket naročil, ker sem bil navdušen nad dejstvom, da je vaša zobna krema v kombinaciji z električno ščetko po samo nekaj umivanjih sinu popolnoma odstranila zobni kamen, česar nam doslej ni uspelo z ničemer drugim (razen čiščenjem pri zobozdravniku). Skratka smo navdušeni in bomo od sedaj uporabljali to pasto.
  Dunja
  1. marca, 2021
  Izredno zadovoljna, zaradi redne uporabe sem naročila zalogo. Nad pasto navdušena tudi 4-letna hčerka, zaradi barve 😁 Mene je pa presenetilo predvsem ...More
  Izredno zadovoljna, zaradi redne uporabe sem naročila zalogo. Nad pasto navdušena tudi 4-letna hčerka, zaradi barve 😁 Mene je pa presenetilo predvsem zmanjšana občutljivost zob in zaustavitev krvavitev dlesni, sploh sedaj v nosečnosti. Super!
  Katarina
  15. januarja, 2021
  Nad zobno pasto sem navdušena in ker sem jo neprestano hvalila, je mož za praznike naročil ta paket. Po dolgih letih mi je kupil nekaj kar me je res n...More
  Nad zobno pasto sem navdušena in ker sem jo neprestano hvalila, je mož za praznike naročil ta paket. Po dolgih letih mi je kupil nekaj kar me je res navdušilo 😁 Vrhunski slovenski izdelek, j az sem prezadovoljna!
  Majda
  16. oktobra, 2020
  smo naročili...ne bo za letno zalogo ker jo bo uporabljala naša cela velika družina...🙂 odlična zobna pasta bravo!!
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Še 30,00  € do brezplačne poštnine!
Vaša košarica je prazna...

Za ogled ponudbe skočite v spletno trgovino.