Paket za čudovit nasmeh

Z izbiro tega paketa prihraniš 7,1€ (15,4%) napram nakupu posamičnih izdelkov!

Če skrivaš svoj nasmeh zaradi raznih madežev in obarvanih zob od cigaret ali kave, če se spopadaš z oblogami ali zobnim kamnom, potem je ta paket ustvarjen prav zate! 😊

Za vsakodnevno čiščenje oblog redno uporabljajte črno zobno pasto Karbonoir v kombinaciji z aktiviranim ogljem Karbonoir (1-2x tedensko). Če se želite znebiti madežev, oglje uporabljajte bolj redno in ga pustite delovati čez noč (po Karbo-metodi). Za še bolj svež dah pa z ogljem in zobno ščetko očistite tudi jezik!

Kaj vse vsebuje paket?

1 x aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)
2 x naravno črno zobno pasto Karbonoir (50 ml)
2 x bež zobno ščetko z mehkimi ščetinami

39,00 

Varno plačilo
Zakaj izbrati
ta paket?
črna zobna pasta kn

Ta paket je idealna izbira za vse, ki si želite popolne preobrazbe vašega nasmeha – vaši zobje pa ne bodo le bolj beli, temveč tudi bistveno bolj zdravi!

Aktivirano oglje za zobe in mehka zobna ščetka bosta poskrbela za gladke in naravno bele zobe ter dodatno zaščito pred nastankom kariesa. Naravna črna zobna pasta pa bo razkužila vašo ustno votlino in osvežila dah, preprečila vnetje dlesni in omilila občutljivost in bolečino v zobeh s pomočjo klinčkov. 

naravno
vegansko
ročnbo izdelano
slovensko
ni testirano na živalih
UPORABA, SESTAVINE
IN VARNOSTNA OPOZORILA

3 mnenja za Paket za čudovit nasmeh

 1. Melita

  Omg!!! Res deluje in zobje so veliko bolj beli… Sem imela zabarvane od kave in čajev 🙁 Vsake toliko grem k zobarju, da mi speska in imam potem spet par tednov bolj bele zobe. Sedaj pa sem poskusila s tem ogljem in črno pasto in je rezultat isti, kot če bi šla k zobarju… Ampak s to kombinacijo tudi ostanjeo beli, ker uporabljam vsak dan…
  Za oglje uporabljam priloženo zobno ščetko, za zobno pasto pa kar običajno, ker se mi zdi, da mi bolje očisti zobe.
  V glavnem sem res zadovoljna in priporočam!!!

 2. mark

  Pomagalo mi je pri zobnem kamnu in zobje so po manj kot dveh tednih uporabe res bolj beli. Super kombinacija in zagotovo še naročim =)

 3. Majda

  Zadovoljna s paketom, zdrži zelo dolgo. Super kvalitetni slovenski izdelki! Bravo!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja