Cosmopolitan Awards zmagovalka 🏆Maska za obraz

Umivanje zob – prikupen par v videu predstavi aktivirano oglje za beljenje zob | Karbonoir

uivanje-zob

VIDEO: Umivanje zob z aktiviranim ogljem

Ali ste vedeli, da je lahko umivanje zob prav zabavno opravilo? Seveda, če se ga seveda pravilno lotite! In če dodamo še izjemno učinkovitost pri beljenju zob na naraven način ni čudno, da je bilo aktivirano oglje v letu 2017 globalno gledano eden izmed najbolj prodajanih izdelkov na svetu!

Popularna Youtuberja Mia in Cole sta se z njim spoznala takole ->

Za koga je aktivirano oglje primerno?

Aktivirano oglje je primerno za prav vsakogar! Gre za popolnoma naraven pripravek, ki ga dobimo z aktivacijo ogljenih delcev kokosovih lupin. Produkt tega postopka je izredno fin prah, ki po nenavadnem naključju prinaša čudežne rezultate na področju beljenja zob.

Oglje Karbonoir je izredno popularno pri otrocih, ki ga doživljajo kot igro in tako redno umivanje zobkov namesto neželjenega opravila postane prava veselica!

Anastasia (7) in Nikolina (4)
Anastasia (7) in Nikolina (4)

Aktivirano oglje pa je zelo priljubljeno tudi pri parih. Saj vemo, da je lep nasmeh tisto, kar največjo večino pri nasprotnemu spolu najbolj začara. Umivanje zob z ogljem karbonoir bo vaše zobe posvetilo za kar precej odtenkov. To pa prinese še večjo samozavest in zadovoljstvo v življenju.

aktivirano oglje Karbonoir

Odgovore na več vprašanj, ki nam jih najpogosteje zastavljajo naše stranke boste dobili tukaj: Odgovori na pogosta vprašanja o aktiviranem oglju za beljenje in čiščenje zob ali pa nam pišite na [email protected]. Vsak delavnik smo dosegljivi tudi na 040 507 560.

Kje kupiti aktivirano oglje za beljenje zob?

Aktivirano oglje za beljenje zob lahko od slovenskega podjetja Karbonoir kupite tudi pri nas! Dobite ga na spletni trgovini www.karbonoir.si, v drogerijah Tuš, v Sanolaboru in trgovinah Kalček.

Seznam vseh prodajalen: Prodajna mesta.

DRUGI ČLANKI

Kaj je “konjac”?

V članku boste izvedeli: Kaj je konjac Kaj so konjac gobice Namen uporabe Karbonoir konjac gobice konjac Konjac je korenina rastline Amorphophallus, ki spada v družino

Še 30,00  € do brezplačne poštnine!
Vaša košarica je prazna...

Za ogled ponudbe skočite v spletno trgovino.