NAJ STVARI SO 3

Kot pravi pregovor … “Naj stvari so zmeraj tri!”. In da bo to držalo, smo pripravili paket, ki navdušuje slovenske družine. V njem se skriva dovolj izdelkov, da v uporabi uživate prav vsi. Paket je primeren tudi za tiste, ki nimate ideje kaj bi podarili trem prijateljem, ki v roku parih dni praznujejo rojstni dan. S paketom namreč lahko oblikujete tri odlična darila 😊

Kaj vse vsebuje paket?

  • 3 x ročno izdelano črno milo (100 g)
  • 3 x aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)
  • 3 x naravni deodorant z aktiviranim ogljem (50 ml)
  • 3 x zobno ščetko z mehkimi ščetinami: 1 x modra, 1 x zelena, 1 x roza
  • 3 x negovalni anti-age serum (50 ml)

201,05  135,00 

Varno plačilo

ZAKAJ IZBRATI TA PAKET?

Če želite sebi in svojim najdražjim podariti nekaj naravnega a hkrati učinkovitega za celotno telo, potem je ta paket odlična izbira. Vsebuje namreč vse naše izdelke, ki vam bodo vsakodnevno polepšali vaš čas v kopalnici. 😊

Prejeli boste vsak izdelek po 3. Priložene zobne ščetke bodo v treh različnih barvah, da ne bo prišlo do pomote v kopalnici, čigava je katera.

Milo, ki je naš najbolje prodajan produkt leta 2019, je primerno za vse vrste kože – od nezahtevne, pa vse do tiste najbolj občutljive, nagnjene k dermatitisiu, aknam, … Zagotovo bo navdušilo tudi vas!

Po negi obraza z milom bo nastopil anti-age serum, ki bo koži povrnil energijo in hidratacijo. Že po nekaj uporabah boste občutili, da je koža bolj nahranjena, elastična in prožna. Za ženske pa predvsem to – serum je odlična podlaga za nanos ličil!

Aktivirano oglje bo polepšalo rutino umivanja zob vam in vašim najmlajšim, zraven pa boste pobelili zobe še za nekaj naravnih odtenkov.

Za uporabo oglja potrebujete tudi zobno ščetko, zato smo priložili tri z mehkimi ščetinami. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne kot ščetine srednje ali trde trdote, saj je oglje v obliki prahu in le na ta način deluje zelo nežno.

Za konec, da boste lepo dišali, paket vsebuje tri deodorante, ki vas tudi ob najbolj napornih dneh ne bodo pustili na cedilu.

Skratka, en paket, ki bo zadovoljil celotno nego telesa!

UPORABA, SESTAVINE IN VARNOSTNA OPOZORILA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NAJ STVARI SO 3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja