Paket za darilo

Paket, ki vsebuje vse naše izdelke. Z izdelki bo vaše telo zdravo in negovano, brez kemikalij in umetnih snovi. Kaj vse vsebuje paket?

  • 1 x aktivirano oglje Karbonoir (30 ml)
  • 1 x ročno izdelano trdo milo (100 g)
  • 1 x naravni deodorant z aktiviranim ogljem (50 ml)
  • 1 x bež zobno ščetko z mehkimi ščetinami
  • 1 x darilno vrečko Karbonoir

42,85 32,00

Opis

ZAKAJ IZBRATI TA PAKET?

Obožujete naravno kozmetiko, pa mislite, da zaradi naravnih sestavin ni tako učinkovita? No, naj vam pomagamo to trditev ovreči. V paketu boste prejeli vse naše produkte, ki bodo zadostovali za vsaj dva meseca. Za začetek črno milo, ki je naš prodajni hit leta 2019, saj nežno neguje še tako občutljivo kožo, nagnjeno tudi k dermatitisu, luskavici in drugim kožnim boleznim. Uporabljate ga lahko tudi za čiščenje obraza (izogibajte se zgolj predela oči) in intimnih predelov, saj ima nevtralen pH.

Naravni deodorant bo nežno razvajal vaše telo s prijetnim vonjem in zanesljivo zaščito. Njegov nežen vonj bo vaše telo pomiril, njegove sestavine pa bodo poskrbele za nečistoče in neprijetne vonjave tekom dneva in noči. Ker je popolnoma naraven, ne vsebuje aluminijevih soli, konzervansov in alkohola.

Aktivirano oglje bo spremenilo vaše vsakdanje umivanje zob in na naraven način odstranilo zobni kamen ter pobelilo zobe za kar nekaj naravnih odtenkov. Preprečilo bo tudi razvoj kariesa, zobne gnilobe ter slabega ustnega zadaha. Za uporabo potrebujete tudi zobno ščetko, zato smo priložili eno bež, z mehkimi ščetinami. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne kot ščetine srednje ali trde trdote, saj je oglje v obliki prahu in le na ta način deluje zelo nežno.

UPORABA, SESTAVINE IN VARNOSTNA OPOZORILA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket za darilo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja