Cosmopolitan Awards zmagovalka 🏆Maska za obraz

Zakaj rekorderka teka na Triglav, Ana Čufer, uporablja naravno kozmetiko

Triglavska rekorderka Ana Čufer

Če v Google napišete »Ana Čufer«, se pojavijo naslovi kot so…

Najbolj nedavno je decembra 2019 podrla lastni rekord v teku na najvišjo stolpnico v Zagrebu, s čemer se ni uvrstila le na 1. mesto med ženskami, temveč celo na absolutno 3. mesto, za 2. moškim pa je zaostala zgolj sekundo! Dobro znana pa je seveda tudi kot aktualna rekorderka teka na Triglav!

Zakaj pa Ano Čufer navdušuje ravno Karbonoir naravna kozmetika boste izvedeli v nadaljevanju!

Opomba:

V času, ki je minil od intervjuja, je Ana Čufer še izboljšala svoj rekord na Triglav – in to za 21 minut! Iz Krme na Triglav in nazaj je potrebovala le 2 uri in 52 minut!

Ana Čufer rekord na Triglav

Poznamo te kot zelo uspešno gorsko tekačico in Triglav rekorderko. S čim se poleg teka še rada ukvarjaš?

Poleg teka imam rada vse športe. Včasih mi je malo žal, ker veliko časa porabim za tek in študij, da praktično nimam časa se preizkusiti v novih športih. Ko se mi študij malo sprosti, komaj čakam, da se spet preizkusim v surfanju in tenisu. Velika želja je tudi plezanje

Če pa pustim šport ob strani, imam tudi zelo rada glasbo. Nekaj časa sem se učila violino in kitaro. Čeprav bi moj posluh primerjala z enim najslabšim v zgodovini človeštva, je to nekaj, kar me sprosti. Glasba ima zame velik pomen.

Pa da bom še malo bolj iskrena… Sem eden največjih foodijev. Zato sem tudi kar vesela, da tečem 😊

Najraje preživim večer ob dobri družbi, veganskem burgerju in pivu

Tek na skakalnico

Na katere dosežke si najbolj ponosna?

Najbolj sem ponosna na tekme, za katere sem že na startni črti vedela, da bo težko, in nisem niti vedela, če bom zmogla. V večini so to tekme po katerih se me nihče ne zapomni, vendar imajo zame največji pomen.

Daleč najbolj ponosna sem, da sem uspela dokončati tekmo UTVV na 30 km razdalji leta 2018. To je bilo mesec pred mojo operacijo, ki takrat še nisem vedela, da jo potrebujem. Ne spomnim se, da bi kdaj v življenju imela takšne bolečine kot takrat. 

Triglavska rekorderka Ana Čufer s psom

Zelo sem tudi ponosna na tekmo Marathon du Mont Blanc, kjer sem z dvemi urami spanca in s težavami pri prebavi zaradi nepitne vode, dosegla dober rezultat.

Enako velja za tekmo Ring of Steall, kjer sem spet neprespana zaradi nesreče na cesti, bila na tekmi izčrpana.

Začela bom verjeti, da je moja skrivnost v dobrih rezultatih ta, da večer pred tekmo ne smem nič spati 😊 

Ana Čufer s slovensko zastavo

Pri Karbonoir smo izredno ponosni, da imamo med zvestimi uporabniki tudi Triglav rekorderko! Kateri Karbonoir izdelek pa ti je najbolj všeč?

Vesela sem, da sem končno našla naravne veganske izdelke, ki so obenem še vrhunski!

Najbolj sta mi všeč vaše črno milo in naravni deodorant. Moja koža je po uporabi mila precej lepša kot prej, saj imam ponavadi precej problemov z raznimi aknami (res pojem preveč sladkega :D).

Kot ekstremni športnici ti je izbira deodoranta zagotovo pomembna. Zakaj si izbrala prav Karbonoir naravni deodorant?

Kot športnica, ki se še dodatno nenormalno poti, je zame deodorant res pomemben izdelek in je tudi edini, pri katerem sem zelo izbirčna.

Sama sem preizkusila že vrsto deodorantov. Nekaj je vedno šlo narobe. Ali so puščali madeže ali se je še vedno pojavil neprijeten vonj ali pa so bili preveč agresivni. 

Tako sem tudi Kn naravni deodorant preizkusila malo z rezervo in kar nisem mogla verjeti, da deluje. Po jutranjem nanosu mi zdrži cel dan in ne pušča nobenih madežev. Tudi ne morem se načuditi prijetnemu vonju

To, da ga je potrebno ročno nanesti, pa me je na začetku malo motilo, vendar sedaj, kot sem se navadila, mi je super, ker si lahko po nanosu še isto sekundo oblečeš majico. Pa tudi bolj je higiensko, ker se na njem ne nabirajo bakterije, kot npr. pri deodorantu v stiku.

Komu bi priporočila Kn naravni deodorant?

Priporočila bi ga vsem, saj je vrhunski veganski izdelek, ki zelo lepo diši in učinkuje cel dan.

Specifično pa predvsem tistim, ki imajo občutljivo kožo in jim veliko pomeni prijeten vonj deodoranta in to, da je naraven.

Kaj ti je sicer pri izbiri naravne kozmetike najbolj pomembno?

Seveda sem na samem začetku gledala samo, da je veganska in poceni. Končno sem dojela, da se splača kupiti malo dražji izdelek, če to pomeni, da je bolj kvaliteten.

Tako, da najprej je predpogoj, da je kozmetika veganska, nato pa pride na vrsto kvaliteta in slovensko poreklo.

Rekorderka teka na Triglav
Ano lahko spremljate na Instagramu ali Facebooku!

Naravni deodorant z aktiviranim ogljem

priljubljeno

Najnovejši članki

Naključni članki

Sledite nam na FB

DRUGI ČLANKI

Kaj je “konjac”?

V članku boste izvedeli: Kaj je konjac Kaj so konjac gobice Namen uporabe Karbonoir konjac gobice konjac Konjac je korenina rastline Amorphophallus, ki spada v družino

Še 30,00  € do brezplačne poštnine!
Vaša košarica je prazna...

Za ogled ponudbe skočite v spletno trgovino.